Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα σε όλο το φόρουμ,

Θέλει το φιλαράκι μου να φτιάξει gaming pc μέχρι 1500 ίσος και λίγα παραπάνω χωρίς κάρτα γραφικών.

Δεν ξέρω τι να κάνω, να πάμε σε ddr4 ή ddr5 ?

Έχει κάρτα γραφικών άλλα τον βλέπω να παίρνει καμία 4080-4090 και για κουτί έχει το "καλοριφέρ" Tai Chi

Για Cpu Cooler  θα έβαζα αεροψυξη διοτι ποτέ δεν μου άρεσε η υδροψυξη , αυτό δεν σημαίνει ότι την απορρίπτουμε .

Οποιαδήποτε σύνθεση και ιδέα είναι ευπρόσδεκτη . Σας ευχαριστώ όλους !

Δημοσ.

AMD ή Intel ?

ddr4 ή ddr5 ?

Τον 13600Κ τον κοιταζα αλλα ρε παιδια να κανουμε λιγο συζητηση . Αγοραζουμε κατι αλλα γιατι το αγοραζουμε ? Τι το κανει καλυτερο απο το αλλο ?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, inetien12 είπε

AMD ή Intel ?

ddr4 ή ddr5 ?

Τον 13600Κ τον κοιταζα αλλα ρε παιδια να κανουμε λιγο συζητηση . Αγοραζουμε κατι αλλα γιατι το αγοραζουμε ? Τι το κανει καλυτερο απο το αλλο ?

Αμα εχεις λεφτα τοτε ........πλερωνεις οτι αγαπας , εσυ ξερεις τι θα παρεις οχι εμεις

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, inetien12 είπε

AMD ή Intel ?

ddr4 ή ddr5 ?

Τι οθόνη έχει ? 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Όλα αυτά για να παίζει σε αυτή την οθόνη ? 

Ναι αλλα ..........  ΄΄με ανάλυση 2560 x 1080 θα απολαύσεις ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα΄'

Δημοσ.
9 ώρες πριν, inetien12 είπε

Καλήμερα σε όλο το φόρουμ,

Θέλει το φιλαράκι μου να φτιάξει gaming pc μέχρι 1500 ίσος και λίγα παραπάνω χωρίς κάρτα γραφικών.

Δεν ξέρω τι να κάνω, να πάμε σε ddr4 ή ddr5 ?

Έχει κάρτα γραφικών άλλα τον βλέπω να παίρνει καμία 4080-4090 και για κουτί έχει το "καλοριφέρ" Tai Chi

Για Cpu Cooler  θα έβαζα αεροψυξη διοτι ποτέ δεν μου άρεσε η υδροψυξη , αυτό δεν σημαίνει ότι την απορρίπτουμε .

Οποιαδήποτε σύνθεση και ιδέα είναι ευπρόσδεκτη . Σας ευχαριστώ όλους !

Επειδη εκανα μια σκεψη και θελω να την πω .......εγω στην θεση σου θα πουλουσα αυτο που εχεις , αφου ειναι φιλαρακι και θα εφτιαχνα αλλο για μενα , δινω μια ιδεα , σκεψου το.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, inetien12 είπε

AMD ή Intel ?

ddr4 ή ddr5 ?

1500 για gaming pc και μάλιστα χωρίς κάρτα γραφικών...έλα πες μου τώρα τι αγοράζουμε και γιατί...;

Σκορπάει λεφτά χωρίς αντίκρυσμα ο φίλος σου...

Το νήμα επίσης είναι το λιγότερο...ελλειπές.

Καμία πληροφορία πέραν του ξοδέψτε μου 1500€

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickol-us είπε

1500 για gaming pc και μάλιστα χωρίς κάρτα γραφικών...έλα πες μου τώρα τι αγοράζουμε και γιατί...;

Σκορπάει λεφτά χωρίς αντίκρυσμα ο φίλος σου...

Το νήμα επίσης είναι το λιγότερο...ελλειπές.

Καμία πληροφορία πέραν του ξοδέψτε μου 1500€

Βγαινουν καθημερινα και ειδικα τις Τριτες Νικολα , παλια εβγαιναν καθε Πεμπτη , να βαλω το τραινακι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

Βγαινουν καθημερινα και ειδικα τις Τριτες Νικολα , παλια εβγαιναν καθε Πεμπτη , να βαλω το τραινακι?

Όχι όχι.... έχω σιχαθεί να το βλέπω... :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...