mariasama Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας! Είμαι η Μαρία και ταξιδεύω πολύ συχνά. Σκεφτόμουν την ιδέα ενός ταξιδιου σε διάφορες χώρες κάνοντας εθελοντισμό ή δουλεύοντας για να βγάλουμε τα βασικά. Του τύπου αφήνω την πόλη και τη δουλειά μου και ξεκινάω! Με οργάνωση φυσικά. Δεν ξέρω αν ακούγεται πολύ χύμα αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα αρκετά. Είναι κανείς σε παρόμοια φάση;;
Maurikycli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Τί τρόπο ζωής έχεις τώρα; Εμπειρίες με κάμπινγκ έχεις;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Θελει πολλα κοτσια αυτο που θέλεις να κάνεις και πολλές γνώσεις αν πας εκτος Ελλάδας
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Είτε δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς είτε έχετε πολύ χρόνο για χάσιμο. Χάσιμο χρόνου για μένα, εκτός αν το να ταξιδεύεις σε άλλες χώρες και να γνωρίζεις πολιτισμούς και κουλτούρες είναι σκοπός της ζωής σου και θα θυσίαζες τα πάντα για αυτό. 1
lordvec Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Αχ αυτή η Ελληνίδα μάνα, τι τραβάει. Πότε θα παντρευτείς, πότε θα κάνεις παιδιά! (δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά σου εύχομαι να το κάνεις το ταξίδι και να το ευχαριστηθείς)
d_gkal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 hours ago, NikosKallithea said: Θελει πολλα λεφτά αυτο που θέλεις να κάνεις Μια μικρούλα διόρθωση
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, d_gkal είπε Μια μικρούλα διόρθωση Υπάρχουν ανθρωποι σήμερα που γυρίζουν ολο τον πλανήτη με λεφτά που βγάζουν ακριβώς απο αυτό Επίσης ενα κίνητρο για να το κανεις ειναι και τι επάγγελμα ή τι γνώσεις έχεις, πχ αν είσαι γιατρος, μάγειρας και ενα σορό αλλα παρόμοια. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από NikosKallithea
d_gkal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 minutes ago, NikosKallithea said: Υπάρχουν ανθρωποι σήμερα που γυρίζουν ολο τον πλανήτη με λεφτά που βγάζουν ακριβώς απο αυτό Επησεις ενα κίνητρο για να το κανεις ειναι και τι επάγγελμα ή τι γνώσεις έχεις, πχ αν είσαι γιατρος, μάγειρας και ενα σορό αλλα παρόμοια. Προφανώς για να το κάνεις πρέπει να έχεις ένα background και όχι ξύπνησα και μέρα και είπα να γυρίσω τον κόσμο κάνοντας εθελοντισμό ή δουλεύοντας και βγάζοντας τα προς το ζην. Εκτός αν πας για χρόνια σε μια χώρα, έπειτα φύγεις σε άλλη (χτίζοντας υπόβαθρο/προϋπηρεσία κάθε φορά) Επιμένω ότι για να γίνει αυτό που σκέφτεται η ts απαιτεί πολλά χρήματα, που για να ταξιδεύει συχνά μάλλον τα έχει.
tcktcktck Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Πας road trip με άτομο που γνωριζεις χρονια και μπορεί να σφαχτείτε φαντασου με αγνώστους. Βέβαια θα μπορούσε να είναι και στις αγγελίες το άρθρο ως "ζητείται νεφρό"
1comment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, mariasama είπε Καλησπέρα σας! Είμαι η Μαρία και ταξιδεύω πολύ συχνά. Σκεφτόμουν την ιδέα ενός ταξιδιου σε διάφορες χώρες κάνοντας εθελοντισμό ή δουλεύοντας για να βγάλουμε τα βασικά. Του τύπου αφήνω την πόλη και τη δουλειά μου και ξεκινάω! Με οργάνωση φυσικά. Δεν ξέρω αν ακούγεται πολύ χύμα αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα αρκετά. Είναι κανείς σε παρόμοια φάση;; Μάλλον τρολ το μήνυμα. Δηλαδή αναζητάς παρέα (αγνώστου) να σε ακολουθήσει σε ταξίδια με άγνωστο προορισμό για να...δουλέψετε χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς θα κάνετε και πού! Και πιστεύεις ότι θα γυρίσεις σώα κι αβλαβής;
lector Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Αυτα τα κανει καποιος ειτε αν δεν εχει τιποτα να χασει (δουλεια, οικογενεια, σπιτι, σχεση, φιλους κλπ) ειτε αν εχει τα (κυριως οικονομικα) προβληματα του λυμενα.
G.TH. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Κιθαρίτσα, φωτίτσα, μπυρίτσα, λουκανικάκια και βραδινό μπανάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα