sonikk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Γνωριζει καποιος μηπως γιατι δεν μου δουλευει η ροη στο facebook; Παω να σκρολαρω αλλα δεν κατεβαινει η ροη.Παω σε δευτερο κινητο που εχω παλι τα ιδια.Αυτο το προβλημα μου εμφανιζεται τις τελευταιες 2-3 μερες.Πριν ηταν ολα οκ και δεν εχω πειραξει τιποτα απο ρυθμισεις κλπ.Συμβαινει και σε εσας; Εμενα βγαζει ενα μηνυμα οτι η ροη δεν ειναι διαθεσιμη προς το παρον. Τα υπολοιπα λειτουργουν ολα κανονικα.Δηλαδη σελιδες,site κλπ. Τεχνικο προβλημα του fb ειναι ή δικο μου; Αν ειναι δικο μου πώς το διορθωνω; Σας ευχαριστω. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από sonikk
sonikk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Wifi εχω στο σπιτι.Απο σημα ειμαι απο ρουτερ στα δυο μετρα.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Το ΦΒ κολλάει συχνά πυκνά.Κάποια στιγμή θα σου ξεκολλήσει. 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Άλλαξε και πήγαινε σε δεδομένα. Η σύνδεση σου φταίει
sonikk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Άλλαξε και πήγαινε σε δεδομένα. Η σύνδεση σου φταίει Αφου τα υπολοιπα λειτουργουν κανονικα.Μια χαρα κατεβαινουν ιστοσελιδες,βιντεο κλπ.
MrGalaxy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 είχα και γω το ίδιο πρόβλημα σήμερα και έσβησα τα cookies και την cache απο το facebook και έφτιαξε επισης https://www.in.gr/2022/11/02/go-fun/social/epese-messenger-tou-facebook-provlimata-kai-stin-ellada/?fbclid=IwAR0U5sbjXeJoqRxNVxU3eigxDGRqcVRwR1ZQKyxkAC5t5WK7zlhzyt8MmoU 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, sonikk είπε Αφου τα υπολοιπα λειτουργουν κανονικα.Μια χαρα κατεβαινουν ιστοσελιδες,βιντεο κλπ. Τότε μην κάνεις τίποτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα