osfp1978 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 38 λεπτά πριν, Artman13 είπε Τα honor έχουν κανονικά google play store είναι στα χαρτιά άλλη εταιρία. Εχω το magic 6 lite... επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου.... Το μόνο πρόβλημα μου είναι η μπαταρία που είναι ασταθής. Κατα τ αλλα ΟΚ. 1
LouCi4er Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 4 ώρες πριν, stratigos24 είπε Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις και τη βοήθεια. Τι θετικά και αρνητικά θα βάζατε στις κυρτές οθόνες? Είναι ένα θέμα που με απασχολεί αρκετά μιας και μου αρέσουν και το realme 14 pro και το edge 60 fusion... Έχουμε θέμα σε σχέση με μια φλατ οθόνη στα παρακάτω; α) πιο εύθραυστη ? β) τυχαία πατήματα ? γ) δυσκολία στο κράτημα ? δ) άλλο?? ε) γωνίες θέασης? Πάρε το realme 14 pro,το πήρα πριν μερικες μέρες για τον γαμπρό μου.Αρκετα καλή συσκευή για τα λεφτά της,η κυρτή οθόνη δεν έχει κανένα μειονέκτημα σε σχέση με μια φλατ,δεν μου έχει κάνει κανένα παράπονο η γυναίκα μου από περισυ που της είχα πάρει το realme 12 pro+.Για να μην έχει αναφέρει τίποτα αυτή που είναι και κάπως περίεργη με τις αλλαγές τότε προχωρα άφοβα.Realme σκυλιά του πολέμου,4 χρόνια έχω το 8i δεν έχει κάνει κιχ,από αυτό γράφω. 2
stratigos24 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου Φτάνω σε λίγο Χανιά και πάω μια βόλτα απο Πλαίσιο και Κωτσόβολο να τα δω αν έχει κάποιο από αυτά στην έκθεση να τα δω από κοντά και να διαλέξω ένα. 2
stratigos24 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Τα είδα λάιβ τα redmi note 14 pro 5g, Realme 14 pro και edge 60 fusion αλλά κατέληξα στο fusion τελικά γιατί ήταν το μόνο που δεν έκλεβαν πολύ πάνω σε τιμή από το Σκρουτζ χαχαχ 2 1
Brainmorf Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Τα είδα λάιβ τα redmi note 14 pro 5g, Realme 14 pro και edge 60 fusion αλλά κατέληξα στο fusion τελικά γιατί ήταν το μόνο που δεν έκλεβαν πολύ πάνω σε τιμή από το Σκρουτζ χαχαχ Καλορίζικο , πόσο το είχαν αν επιτρέπεται; Επεξ/σία 18 Αυγούστου από Brainmorf 1
stratigos24 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Brainmorf είπε Καλορίζικο , πόσο το είχαν αν επιτρέπεται; Όλοι 350 ευρώ (Είδα Lenovo το έχει στο σάιτ προσφορά 320 αλλά δεν ήθελα να περιμένω) Το realme 14 pro το είχαν 340 ευρώ και το redmi note 14 pro 5g δε θυμάμαι αλλά ότι λέει στο σάιτ τους (Κωτσόβολο, πλαίσιο) 1
chios Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 280€ έχει το 8/256 και 310 το 12/256 στο best price σχετικά καλά το πήρες. 1
stratigos24 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, chios είπε 280€ έχει το 8/256 και 310 το 12/256 στο best price σχετικά καλά το πήρες. Νομίζω με 290 από mgmanager το βρίσκεις αυτό που πήρα 350 (12/256) Edit: Έχεις δίκιο ... Τελικά καλά το πήρα χαχα 30-40 ευρώ μόνο πάνω από τα φθηνότερα για το 12/256 Επεξ/σία 18 Αυγούστου από stratigos24 1
chios Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13792&idPhone2=13752 Πριν 20 μέρες παραλάβαμε το παραπάνω OnePlus για το γιο μου αγορά από το επίσημο σάιτ της OnePlus με δώρο oneplus buds pro 3, και τον 80αρη φορτιστή και όλα αυτά στα 300€, το τηλέφωνο πυροβολεί στην κυριολεξία, στην αρχή για το fusion πηγαίναμε αλλά πέσαμε τυχαία πάνω στο OnePlus. 1 1
osfp1978 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 ώρα πριν, stratigos24 είπε Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Τα είδα λάιβ τα redmi note 14 pro 5g, Realme 14 pro και edge 60 fusion αλλά κατέληξα στο fusion τελικά γιατί ήταν το μόνο που δεν έκλεβαν πολύ πάνω σε τιμή από το Σκρουτζ χαχαχ Μια χαρά φίλε μου να το χαρείς.... Απο reviews που εχω δει φαίνεται καλή πρόταση. 2
stratigos24 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Μια χαρά φίλε μου να το χαρείς.... Απο reviews που εχω δει φαίνεται καλή πρόταση. Ναι φαίνεται καλό... Μόνο που μαζί με φορτιστή θήκες τζάμια θα πάει 400 ευρώ χαχα 1
tasvar Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 2 ώρες πριν, stratigos24 είπε Ναι φαίνεται καλό... Μόνο που μαζί με φορτιστή θήκες τζάμια θα πάει 400 ευρώ χαχα https://www.skroutz.gr/s/60272092/tech-protect-magmat-back-cover-silikonis-plastiko-mayro-motorola-edge-60.html Θήκη του έχω αυτή παραπάνω και μεμβράνη υδρογελης. (10€ η μεμβράνη). 1 2
stratigos24 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, tasvar είπε https://www.skroutz.gr/s/60272092/tech-protect-magmat-back-cover-silikonis-plastiko-mayro-motorola-edge-60.html Θήκη του έχω αυτή παραπάνω και μεμβράνη υδρογελης. (10€ η μεμβράνη). Ευχαριστώ. Είναι για το fusion ή edge 60 σκέτο η θήκη? Βασικά αύριο θα περάσω από Ρέθυμνο και ότι θήκη βρω που μου αρέσει θα την πάρω γιατί η μαμά οκκκ είναι λίγο επίφοβη για το κινητό αριστερά / δεξιά. Τέλος, κάτι που περίμενα ότι θα συνέβαινε (τον έχω σε εκτίμηση αυτόν τον tcl 33w φορτιστή που είχε μέσα το tcl nxtpaper 40 4g που μου έσπασε).. έβαλα πάνω τον φορτιστή του TCL και λέει turbo power συνδέθηκε και φορτίζει μια χαρά γρήγορα. Οπότε δεν επείγει να πάρω άμεσα τον Motorola 68W. Επεξ/σία 18 Αυγούστου από stratigos24
chios Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Τέλος, κάτι που περίμενα ότι θα συνέβαινε (τον έχω σε εκτίμηση αυτόν τον tcl 33w φορτιστή που είχε μέσα το tcl nxtpaper 40 4g που μου έσπασε).. έβαλα πάνω τον φορτιστή του TCL και λέει turbo power συνδέθηκε Ναι γιατί το TCL και το Motorola χρησιμοποιούν το ίδιο πρωτόκολλο φόρτισης (power delivery), δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις φορτιστή αφού φορτίζει μια χαρά. 2
stratigos24 Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου Μόλις τώρα, chios είπε Ναι γιατί το TCL και το Motorola χρησιμοποιούν το ίδιο πρωτόκολλο φόρτισης (power delivery), δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις φορτιστή αφού φορτίζει μια χαρά. Ναι μόνο και καλά αν θέλω να πάρω όλη την ταχύτητα που μπορεί να δώσει ο 68W της Motorola. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα