stratigos24 Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 4 ώρες πριν, tsimisdel είπε Δε νομίζω ότι χρειάζεται να είναι Motorola ο φορτιστής για να πάρεις αυτή την ταχύτητα. Επειδή δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρωτόκολλο φόρτισης τύπου Supervooc, είναι το κλασσικό power delivery που εχουν σχεδόν όλες οι συσκευές, με οποιονδήποτε ταχυφορτιστή κάνεις τη δουλειά σου .... Δηλαδή αν του βάλω τον μαμά με παραπάνω watt θα κάνει ίδια ώρα φόρτισης? ///////// Έβαλα σήμερα σε ένα μαγαζί hydrogen screen protector αλλά.... Θήκη ούτε για δείγμα σε κανένα μαγαζί...
tasvar Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 1 ώρα πριν, stratigos24 είπε Δηλαδή αν του βάλω τον μαμά με παραπάνω watt θα κάνει ίδια ώρα φόρτισης? Δεν εχω χρονομετρήσει, αλλά 40-45 λεπτά νομίζω κάνει με τον motorola 68W φορτιστή που έχω από το edge 50 fusion, από 10 - 100%. Αυτο κατά προσέγγιση. 2
stratigos24 Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου Στις 18/8/2025 στις 8:45 ΜΜ, chios είπε https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13792&idPhone2=13752 Πριν 20 μέρες παραλάβαμε το παραπάνω OnePlus για το γιο μου αγορά από το επίσημο σάιτ της OnePlus με δώρο oneplus buds pro 3, και τον 80αρη φορτιστή και όλα αυτά στα 300€, το τηλέφωνο πυροβολεί στην κυριολεξία, στην αρχή για το fusion πηγαίναμε αλλά πέσαμε τυχαία πάνω στο OnePlus. Είναι πολύ δυνατός από ότι βλέπω. Μπορεί να έχει αρκετά σημεία "χειρότερα" από το fusion αλλά έχει πολύ δυνατός επεξεργαστή.
osfp1978 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Στις 18/8/2025 στις 8:45 ΜΜ, chios είπε https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13792&idPhone2=13752 Πριν 20 μέρες παραλάβαμε το παραπάνω OnePlus για το γιο μου αγορά από το επίσημο σάιτ της OnePlus με δώρο oneplus buds pro 3, και τον 80αρη φορτιστή και όλα αυτά στα 300€, το τηλέφωνο πυροβολεί στην κυριολεξία, στην αρχή για το fusion πηγαίναμε αλλά πέσαμε τυχαία πάνω στο OnePlus. Ποσο καιρό έκανε να έρθει;
chios Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 3 ώρες πριν, stratigos24 είπε Είναι πολύ δυνατός από ότι βλέπω. Μπορεί να έχει αρκετά σημεία "χειρότερα" από το fusion αλλά έχει πολύ δυνατός επεξεργαστή. Και μόνο που φοράει μνήμη ufs 3.1 είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το fusion που έχει 2.2. Και ο επεξεργαστής σχεδόν διπλάσια ταχύτητα έχει. το τηλέφωνο για τα λεφτά και την προίκα που έχει είναι όνειρο. 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε Ποσο καιρό έκανε να έρθει; Περίπου 10 μέρες έκανε. 1
osfp1978 Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Στις 18/8/2025 στις 8:45 ΜΜ, chios είπε https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13792&idPhone2=13752 Πριν 20 μέρες παραλάβαμε το παραπάνω OnePlus για το γιο μου αγορά από το επίσημο σάιτ της OnePlus με δώρο oneplus buds pro 3, και τον 80αρη φορτιστή και όλα αυτά στα 300€, το τηλέφωνο πυροβολεί στην κυριολεξία, στην αρχή για το fusion πηγαίναμε αλλά πέσαμε τυχαία πάνω στο OnePlus. Επειδή με έχει απογοήτευσει το honor ψήνομαι να τ αλλάξω. Κοιτάζω nord ce5, realme 14 pro και το samsung A36. Απο κάμερα τι λέει. Ο μόνος λόγος που έχω ακόμη τοmagic 6 lite είναι το always on display που έχει όλη μέρα και χρειάζομαι.
Pickle Rick Δημοσ. Κυριακή στις 10:43 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:43 πμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα επναφέρω το θέμα καθώς ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού μέχρι 200 ευρώ για άτομο μεγάλης ηλικίας με βασικό κριτήριο να παραμείνει λειτουργικό και χωρίς κολλήματα για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα συχνών αλλαγών. Η χρήση είναι η βασική, τηλέφωνα, μυνήματα, εφαρμογές σοσιαλ μιντια και email. Δευτερευόντως με ενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών αλλά χωρίς αυτό να είναι εις βάρους του βασικού κριτηρίου που είναι η μακροβιότητα. Επιπλέον δεν θα ήθελα να έχει curved οθόνη. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και απο το εξωτερικό ή μεταχειρισμένου αν υπάρχει κάποια συμφέρουσα επιλογή. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:44 πμ από Pickle Rick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα