gaos74 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα συμφορουμίτες, Ψάχνω ένα budget gaming pc για τον υιό το οποίο να έχει δυνατότητες επέκτασης. Ποσό που διαθέτουμε : 600-700 Ευρώ Χρήση υπολογιστή :Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Nothing Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι. Για αρχή θα συνδεθεί σε τηλεόραση και αργότερα θα πάρουμε monitor Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμούσα ένα κατάστημα αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κόστος και να είναι στο skroutz (να επωφεληθώ τις 4 άτοκες δόσεις). Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα προτιμούσα στο κατάστημα αλλά δεν είμαι άσχετος. Αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κόστος, θα μπορούσα να ακολουθήσω τον οδηγό στον pinned message με λίγη προσοχή. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι (Θα του περάσω win10) Δεν μας ενδιαφέρουν οι υψήλες αναλύσεις. Απλώς να τρέχει απροβλημάτιστα free to play games και να μπορεί να κάνει stream (Έχει κανάλι με 6Κ subs - έλεος!). Θα ήθελα να έχει δυνατότητες επέκτασης ώστε να μην πάω για καινούργιο σύστημα μετά απο 2-3 χρόνια. Από έτοιμα συστήματα έχω δει αυτό: https://www.skroutz.gr/s/28641138/Aerocool-Bolt-Gaming-Desktop-PC-i5-10400-16GB-DDR4-240GB-SSD-500GB-HDD-GeForce-GTX-1650-No-OS.html?from=listing αλλά δεν ξέρω αν είναι επεκτάσιμος. Θα μπορούσατε να βοηθήσετε? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
RoyalCo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Με τιμολόγιο βγαίνει αρκετά πιο κάτω στην praxi. Αν δεν το ήξερες σου το λέω επειδή πρόσφατα πήρα από αυτούς. Απο διαθεσιμότητα δεν ξέρω πού βρίσκονται. Σίγουρα κομμάτι-κομμάτι θα σου έβγαινε φτηνότερο.
gaos74 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Νομιζώ οτι ο 39Α για απαλλαγή ΦΠΑ δεν αναφέρεται σε Desktop. Κανώ λάθος? Συγγνώμη αλλά δεν το ξέρω.
gaos74 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε παρόμοιο θέμα διάβασα ότι προτείνονται τα ακόλουθα: Motherboard: Asus Prime B550-Plus Motherboard ATX με AMD AM4 Socket (135 Ευρω) Processor: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz Επεξεργαστής 6 Πυρήνων για Socket AM4 σε Κουτί με Ψύκτρα (142 Ευρω) Ram: G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 RAM με 2 Modules (2x8GB) και Συχνότητα 3200MHz για Desktop (56 Ευρω) Ψύκτρα: CoolerMaster Hyper 212 ARGB Ψύκτρα Επεξεργαστή για Socket 115x/1200/AM4 (20 Ευρω) GPU: Sapphire Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Pulse Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με HDMI και 3 DisplayPort (325 Ευρω) Επίσης χρειάζομαι: Case? PSU: ? SSD: ? Ξέχασα κάτι? Με τα παραπάνω specs το βλέπω να βγαίνει γύρω στα 900. Να πάω σε τόσο ακρίβή κάρτα γραφικών? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από gaos74 1
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Στείλτον μωρε να κανει κανα αθλημα τωρα που θελει και gaming pc από τα 12. 13 1
gaos74 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Στείλτον μωρε να κανει κανα αθλημα τωρα που θελει και gaming pc από τα 12. Κάνει στίβο φιλε 3 φορές την εβδομάδα. Όταν θα έχεις και εσύ γιο στα 12, έλα να μου μιλήσεις. Θα παίζω λίγο και εγώ... 🤣 Έχω ρίξει το κόστος στα 789. Τι λέτε? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από gaos74
leros2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κονσόλα.... Κουβέντα να γίνεται και επειδή είμαι καχύποπτος, είναι και Παρασκευούλα... Τυχαίο ? Δεν νομίζω... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από leros2004 1
gaos74 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έκανα copy/paste την φόρμα. Αν εννοείς ότι είμαι ο ίδιος. Όχι δεν είμαι Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από gaos74
leros2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, gaos74 είπε Έκανα copy/paste την φόρμα. Αν εννοείς ότι είμαι ο ίδιος. Όχι δεν είμαι Η default λίστα δεν γράφει nothing, αλλά οι συμπτώσεις υπάρχουν για να συμβαίνουν Γιαυτο σου έγραψα κονσόλα.... Ελεγχόμενη και εύκολα κρύβεται αν κάνει κουτσουκέλες ο μικρός Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από leros2004 4
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, gaos74 είπε Έχει κανάλι με 6Κ subs - έλεος! Μπράβο στο παιδί! Πέρα από το σύστημα, έχετε και καλή σύνδεση στο internet; Αν streamάρει κάμερα και σε υψηλή ανάλυση το παιχνίδι, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 50mbps.
leros2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, gaos74 είπε (Έχει κανάλι με 6Κ subs - έλεος!). Βάλε λινκ να γραφτούμε και εμεις
gaos74 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, leros2004 είπε Βάλε λινκ να γραφτούμε και εμεις www.youtube.com/channel/UCeZXbx6O8m0EaWgVEwBKKWg 😂😂😂 Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ. Είμαι δίπλα στον μικρό και ξέρω τι κάνει. Το να του κόψω το net δεν λέει τίποτα γιατί θα βρει τρόπο (πχ σχολείο). Είναι καλύτερα να βλέπω τι κάνει και να τον προστατεύω από τις κουτσουκέλες. Πχ. Όπως βλεπετε στο κανάλι του δεν δείχνει πρόσωπο. 4 3
leros2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, gaos74 είπε www.youtube.com/channel/UCeZXbx6O8m0EaWgVEwBKKWg 😂😂😂 Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ. Είμαι δίπλα στον μικρό και ξέρω τι κάνει. Το να του κόψω το net δεν λέει τίποτα γιατί θα βρει τρόπο (πχ σχολείο). Είναι καλύτερα να βλέπω τι κάνει και να τον προστατεύω από τις κουτσουκέλες. Πχ. Όπως βλεπετε στο κανάλι του δεν δείχνει πρόσωπο. Το εκανα το sub, αυτος σε πουλάει και σε αγοράζει ήδη 3
gaos74 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, leros2004 είπε Το εκανα το sub, αυτος σε πουλάει και σε αγοράζει ήδη Στα λεγα. 😂 Νομίζω ότι βγήκαμε off topic. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος τη γνώμη του για το setup? Μπορώ να κόψω απο κάπου? Θέλει να παίζει free to play παιχνίδια και να streamarei (εχω ταχύτητα). Από την άλλη να τον καλύψει τα 3 επόμενα χρόνια και να είναι επεκτάσιμος. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από gaos74
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, gaos74 είπε www.youtube.com/channel/UCeZXbx6O8m0EaWgVEwBKKWg 😂😂😂 Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ. Είμαι δίπλα στον μικρό και ξέρω τι κάνει. Το να του κόψω το net δεν λέει τίποτα γιατί θα βρει τρόπο (πχ σχολείο). Είναι καλύτερα να βλέπω τι κάνει και να τον προστατεύω από τις κουτσουκέλες. Πχ. Όπως βλεπετε στο κανάλι του δεν δείχνει πρόσωπο. Να τον χαίρεσαι φίλε μου. Άκου τον leros αν θες τη γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα