nickol-us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Οι απαιτήσεις του υπολογιστή νομίζω είναι σχεδόν αστείες σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ζητούμενο πλέον να μαντέψεις τις ορέξεις του μικρού σε 1-2-3 χρόνια ώστε να μην χρειαστεί αναβάθμιση. Θεωρώ πως οτι και να του πάρεις, έτσι που προχωράει το πράμα, θα το τερματίσει ο μικρός και θα ζητήσει το κάτι παραπάνω. Θες να τηρήσεις το όριο των 600-700 ή οτι κάτσει; Οι επιλογές σου από καβάντζα είναι κάπως μέτριες. Θα άλλαζα: το κουτί σε non rgb για εξοικονόμιση βέβαια είναι για τον πιτσιρικά... μητρική, καθώς είναι αχρείαστη για τον 5600g μνήμες σε ίδια τιμή με λίγο καλύτερο latency
gaos74 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Οι απαιτήσεις του υπολογιστή νομίζω είναι σχεδόν αστείες σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ζητούμενο πλέον να μαντέψεις τις ορέξεις του μικρού σε 1-2-3 χρόνια ώστε να μην χρειαστεί αναβάθμιση. Θεωρώ πως οτι και να του πάρεις, έτσι που προχωράει το πράμα, θα το τερματίσει ο μικρός και θα ζητήσει το κάτι παραπάνω. Θες να τηρήσεις το όριο των 600-700 ή οτι κάτσει; Οι επιλογές σου από καβάντζα είναι κάπως μέτριες. Θα άλλαζα: το κουτί σε non rgb για εξοικονόμιση βέβαια είναι για τον πιτσιρικά... μητρική, καθώς είναι αχρείαστη για τον 5600g μνήμες σε ίδια τιμή με λίγο καλύτερο latency Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι, οι απαιτήσεις είναι να παίζει free to play παιχνίδια και να μπορεί να streamarei. Και εγώ πιστεύω οτι μετά απο 3 χρόνια θα παω για νεο σύστημα. Οπότε με αυτή τη λογική, θα μπορούσες να μου πεις μια οικονομικότερη πρόταση που να κρατήσει 3 χρόνια? Έβαλα απο το kavatza για να μου το συναρμολογήσουν. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από gaos74
thodoris_9 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, gaos74 είπε Νομιζώ οτι ο 39Α για απαλλαγή ΦΠΑ δεν αναφέρεται σε Desktop. Κανώ λάθος? Συγγνώμη αλλά δεν το ξέρω. Αυτό είναι κάτι που μ' ενδιαφέρει και μένα. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;
RTW4ever Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, thodoris_9 είπε Αυτό είναι κάτι που μ' ενδιαφέρει και μένα. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; Μόνο κινητά, τάμπλετ, λάπτοπ. 1
gaos74 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Διαβάζοντας λίγο είδα οτι τα free to play games υποστηρίζονται και από την igpu του 5600G. Οπότε λέω να τον κουμπώσω σε μητρική B550 που υποστηρίζει Pcie 4.0 και σε 2 χρονια να ανεβω σε καλυτερο επεξεργαστη και gpu. Με αυτή την λογική διάλεξα τα παρακάτω. Τι λέτε?
RTW4ever Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, gaos74 είπε Καλησπέρα. Διαβάζοντας λίγο είδα οτι τα free to play games υποστηρίζονται και από την igpu του 5600G. Οπότε λέω να τον κουμπώσω σε μητρική B550 που υποστηρίζει Pcie 4.0 και σε 2 χρονια να ανεβω σε καλυτερο επεξεργαστη και gpu. Με αυτή την λογική διάλεξα τα παρακάτω. Τι λέτε? Σε δύο χρόνια δεν θα υπάρχει καινούργιος επεξεργαστής της σειράς 5χχχ. Αν αυτό σου κάνει...
hln3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 άλλαξε ψύκτρα, η συγκεκριμένη είναι κόλαση για να την βάλεις/βγάλεις από am4... Θα έλεγα να βάλεις 5600 με rx 6600 από τώρα 5600 σκέτο, όχι τον G, δεν έχει γραφικά αλλά είναι καλύτερος
gaos74 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, hln3 είπε άλλαξε ψύκτρα, η συγκεκριμένη είναι κόλαση για να την βάλεις/βγάλεις από am4... Θα έλεγα να βάλεις 5600 με rx 6600 από τώρα 5600 σκέτο, όχι τον G, δεν έχει γραφικά αλλά είναι καλύτερος Ευχαριστώ. Μπορεις να μου προτεινεις ψυκτρα? Ας πουμε οτι κουμπωνω τον rx 6600. Να προτιμησω B450/5600 ή Β550/5600X. Θα δω διαφορά λογω της Pcie 4.0 συνδεσης της Gpu? Με αλλα λογια θα το κανω αρκετα πιο futureproof για να δικαιολογησω τα 100 ευρω extra?
ASFE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ετσι την πατησα και γω παντως. Στησαμε περσυ ενα pc για τα παιδια κατω των 10 για τηλεκπαιδευση και κανενα απλο παιχνιδακι στυλ roblox κλπ... Εκανα το λαθος πχ και πηρα ενα 550αρι τροφοδ. Ε τωρα βγηκε αυτη η αδυναμια...Γιατι καλομαθαν στο fortnite πχ, που με την 1030 καρτα παιζουν απλα νορμαλ. Εκατσαν μετα στο δικο μου pc να παιξουν και απο τοτε ζητανε αναβαθμιση!!😨 Συναδελφος εχει μια 1080ti αλλα δε θα παιξει με το τροφ. Και στο κουτι μπορει να ειναι οριακη. Τι θελω να πω με το παραπανω? Κανε την υπερβαση σε κουτι και τροφοδοτικο. Τωρα μπορει να ειναι αχρηστα αλλα στο μελλον δε θα ειναι. Εγω τους ειχα κανει ενα τετοιο + καρτα γραφικων, Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από ASFE
hln3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Τροφοδοτικό 650 με 550 έχει ήδη διαφορά, πάντως και ένα κάλο 550 με το κατάλληλο σύστημα (cpu που δεν τραβάει πολύ) μια χαρά κάρτες υποστηρίζει. Δεν έχει μεγάλη διαφορά στο pcie αλλά καλύτερα μείνε με το b550 αντί για b450 H pure rock 2 είναι καλή επιλογή από το συγκεκριμένο κατάστημα για cooler 1
ASFE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, hln3 είπε Τροφοδοτικό 650 με 550 έχει ήδη διαφορά, πάντως και ένα κάλο 550 με το κατάλληλο σύστημα (cpu που δεν τραβάει πολύ) μια χαρά κάρτες υποστηρίζει. Δλδ με το παραπανω συστημα μεχρι τι καρτουλα πιστευεις οτι σηκωνει? Συγγνωμη στον φιλο που του χαλαω λιγο το θεμα
hln3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δεν θα έβαζα κάτι παραπάνω από 6600 και αυτό με προυπόθεση πως δεν εχεις κανει overclock στο cpu.
gaos74 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, ASFE είπε Ετσι την πατησα και γω παντως. Στησαμε περσυ ενα pc για τα παιδια κατω των 10 για τηλεκπαιδευση και κανενα απλο παιχνιδακι στυλ roblox κλπ... Εκανα το λαθος πχ και πηρα ενα 550αρι τροφοδ. Ε τωρα βγηκε αυτη η αδυναμια...Γιατι καλομαθαν στο fortnite πχ, που με την 1030 καρτα παιζουν απλα νορμαλ. Εκατσαν μετα στο δικο μου pc να παιξουν και απο τοτε ζητανε αναβαθμιση!!😨 Συναδελφος εχει μια 1080ti αλλα δε θα παιξει με το τροφ. Και στο κουτι μπορει να ειναι οριακη. Τι θελω να πω με το παραπανω? Κανε την υπερβαση σε κουτι και τροφοδοτικο. Τωρα μπορει να ειναι αχρηστα αλλα στο μελλον δε θα ειναι. Εγω τους ειχα κανει ενα τετοιο + καρτα γραφικων, Τι κάρτα εχεις στον δικό σου και έχει τόση διαφορά? Για fortnite, valorant,κλπ τον φτιαχνω. 1 ώρα πριν, hln3 είπε Τροφοδοτικό 650 με 550 έχει ήδη διαφορά, πάντως και ένα κάλο 550 με το κατάλληλο σύστημα (cpu που δεν τραβάει πολύ) μια χαρά κάρτες υποστηρίζει. Δεν έχει μεγάλη διαφορά στο pcie αλλά καλύτερα μείνε με το b550 αντί για b450 H pure rock 2 είναι καλή επιλογή από το συγκεκριμένο κατάστημα για cooler Θα streamarei οποτε θα εχει πανω καμερα, μικροφωνο. Γι αυτο πηγα στο 650W. Ειναι πολύ? Τι καρτα θα προτεινες για free to play παιχνιδια. Σκοπος ειναι να φτιαξω κατι φθηνο τωρα αλλα επεκτασιμο. Πχ monitor καλυτερο την ανοιξη, 6600 το καλοκαιρι ώστε να τον έχω σε εγρήγορση και να του βάζω στόχους
ASFE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Εγω εχω το pc της υπογραφης. 4,5 χρονια περιπου σετ απ αλλα κραταει καλα ακομα. Τα παιδια εχουν μια asus rog οθονη 2κ 144 και η 1030 ειναι πολυ basic. Αλλα τωρα αν θελω να βαλω καλυτερη καρτα με περιοριζει το τροφοδοτικο. Ή ειναι ρισκο να βαλω μια 2070 πχ. ή 1080ti. Ας παιζουν στο δικο μου λγο στη τελικη Και πιο μετα βλεπουμε
nickol-us Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ASFE είπε Εγω εχω το pc της υπογραφης. 4,5 χρονια περιπου σετ απ αλλα κραταει καλα ακομα. Τα παιδια εχουν μια asus rog οθονη 2κ 144 και η 1030 ειναι πολυ basic. Αλλα τωρα αν θελω να βαλω καλυτερη καρτα με περιοριζει το τροφοδοτικο. Ή ειναι ρισκο να βαλω μια 2070 πχ. ή 1080ti. Ας παιζουν στο δικο μου λγο στη τελικη Και πιο μετα βλεπουμε 10600k ~150w αν δεν τον αφήσεις ελεύθερο και ανεξέλεγκτο να τραβάει ότι θέλει. Να δώσουμε και άλλα 100w για μητρική με ολα τα περλκόμενα; Πήγαμε στα 250w. Μένουν ακόμα 300w περίσσια, σε ένα καλό και επώνυμο τροφοδοτικό όπως αυτό μια κάρτα μέχρι 200 watt θα την έτρεχε δίχως πρόβλημα και θα ήταν περίπου στο 80% του ονομαστικού του φορτίου Edit Για του λόγου το αληθές Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από nickol-us 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα