johnnyman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Satzik είπε Καλή τηλεόραση αλλά θα μετανιώσεις πιστεύω για 55. Και γω 55 πήρα πριν 3 χρόνια κ μετάνιωσα. Ανάλογα το χώρο βέβαια αλλά αν πας πάνω από 1000 ευρώ κοίτα για 65 κ πάνω. Αφού δεν πρόλαβες περιμενε είναι η γνώμη μου Τώρα έχω την 50RU7402 μοντέλο του 19 . Είμαι αρκετά ευχαριστημένος απλά είναι 60hz και έλεγα να πάω σε 120hz λόγω ps5. 55 είναι αρκετά καλή για τον χώρο μου. Πιο μεγάλη δύσκολα. Λες να παίξει φτηνότερη τιμή? Μοντέλο 2022 . Δεν ξέρω... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από johnnyman
Satzik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Άβυσσος η τιμές της BF. Σε τηλεοράσεις παίζουν καλές προσφορές συνήθως αλλά με σιγουριά δεν μπορεί να πει κανείς. 1
iml Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, vins είπε Κοιτά να σου πω, είναι γενικά καλή σε αυτήν την τιμή (ειδικά και με τα 120hz για κονσόλες), αλλά το wow factor είναι οι 75 ίντσες και μετά τα υπόλοιπα. Αν πήγαινα σε 55αρα θα κοίταγα σίγουρα oled προσωπικά. Στα 2,4 μέτρα που την έχω τη δική μου (va 55”) άρχισε να μου φαίνεται «μικρή», ειδικά από τότε που δουλεύω σε 32αρα στο pc. Το μέγεθος μετράει παιδιά 😂 Στην απόσταση που είσαι η ασφαλής επιλογή είναι μέχρι 65", άντε και 70". Η 75" παίζει να σου φανεί και μεγάλη για οτιδήποτε έχει γρήγορες σκηνές ή δεν είναι παραγωγή για κινηματογράφο (πχ, ταινίες τύπου starwars με μακρινά πλάνα και πολύ πληροφορία στο γενικότερο κινημ/κό κάδρο δείχνουν μια χαρά και σε μεγαλύτερες ίντσες -στην ίδια απόσταση) Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από iml 1
vins Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, iml είπε Στην απόσταση που είσαι η ασφαλής επιλογή είναι μέχρι 65", άντε και 70". Η 75" παίζει να σου φανεί και μεγάλη για οτιδήποτε έχει γρήγορες σκηνές ή δεν είναι παραγωγή για κινηματογράφο (πχ, ταινίες τύπου starwars με μακρινά πλάνα και πολύ πληροφορία στο γενικότερο κινημ/κό κάδρο δείχνουν μια χαρά και σε μεγαλύτερες ίντσες -στην ίδια απόσταση) Να σου πω επειδή κάθισα στα 2,5m αρκετή ώρα στον Κώτσο, δε με κούρασε. Ωστοσο λόγω αλλαγής επίπλου tv και αναδιοργάνωση στο χώρο, η απόσταση πλέον θα είναι γύρω στα 2,80-2,95 όποτε φαντάζομαι θα είναι ακόμη καλύτερα. 1
Αντώνης Τ. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 btw δεν εχω δει review της 735 αλλά αν είναι κοντά στην 835 τότε τα μαύρα της είναι πάααααρα πολύ καλα. Καλή αγορά.
johnnyman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το διαθεσιμο μονο για αποστολη ειναι λιγο περιεργο η οχι? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από johnnyman
vins Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μόλις την έστησα παίδες (βασικά 2 τη στήσαμε, ενα άτομο με την καμία). Έχω μείνει μ@λακας από το μέγεθος, έχω cinema στο σαλόνι πλέον. Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ και πολύ γιατί είμαι πτώμα. Στα γρήγορα: Πολυ καλό πάνελ, σε πλήρη συσκότιση δεν εντόπισα κανένα θέμα. Ομοιομορφος φωτισμος και πολύ ικανοποιητικά μαύρα (για qled, Oled δεν είναι φυσικά). Ηχος οκ και να μη βάλετε μπάρα την παλεύει άνετα με κάποιες υποχωρήσεις (σαφέστατα ικανοποιητικός). Αύριο θα συνδέσω και Xbox για forza. πολυ ικανοποιημένος από τις πρώτες εντυπώσεις. 8 1
vins Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Στις 9/11/2022 στις 11:12 ΜΜ, vins είπε Μόλις την έστησα παίδες (βασικά 2 τη στήσαμε, ενα άτομο με την καμία). Έχω μείνει μ@λακας από το μέγεθος, έχω cinema στο σαλόνι πλέον. Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ και πολύ γιατί είμαι πτώμα. Στα γρήγορα: Πολυ καλό πάνελ, σε πλήρη συσκότιση δεν εντόπισα κανένα θέμα. Ομοιομορφος φωτισμος και πολύ ικανοποιητικά μαύρα (για qled, Oled δεν είναι φυσικά). Ηχος οκ και να μη βάλετε μπάρα την παλεύει άνετα με κάποιες υποχωρήσεις (σαφέστατα ικανοποιητικός). Αύριο θα συνδέσω και Xbox για forza. πολυ ικανοποιημένος από τις πρώτες εντυπώσεις. Επανέρχομαι γιατί βλέπω ότι συνεχίζει και υπάρχει σαν προσφορά. Παίζει να έχει από τα καλύτερα μαύρα που έχω δει σε μη oled! Με το series x στα 120hz πυροβολάει! Έπαιξα forza και battlefield και ήρθε η γυναίκα μου και λέει για το bf θα μας έρθει καμία σφαίρα 😂 Την έχουμε καταευχαριστηθεί την τηλεόραση. Σίγουρα αξίζει να περιμένετε να δείτε τι θα βγει σε oled, αλλά σε αυτές τις ίντσες και αυτή την τιμή είναι εξαιρετική! 1 2
lexotamilf Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε τι κατανάλωση έχει η συγκεριμένη;
manthos_27 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μόλις την ειδα mediamarkt 999 την πήγαν ! https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/252711-tv-led-75-tcl-75c735 1
georgeppg Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ...το προϊόν δεν βρέθηκε Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από georgeppg 1
georgeppg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 ξανά διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας στα 999 ευρώ 1
nos1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Ετοιμοπαραδοτη Κωτσο η Media, γιατί την ψάχνω εδώ και 3 μέρες και δεν την βρίσκω πουθενά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα