Προς το περιεχόμενο

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: 2Γ/2022


CHR88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Αναμένεται η προκήρυξη 2Γ/2022 για τον γραπτό διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ. Πιστεύετε αξίζει να συμμετάσχει κάνεις και να δαπανήσει χρόνο και χρήμα σε αυτό;

Θα δημιουργηθει υποτίθεται πίνακας με τους επιτυχόντες και αυτοί σταδιακά θα απορροφηθούν ως μόνιμοι στο δημόσιο, ενώ θα πάψουν πια οι προκηρύξεις μονίμων. Δεκτά όλα τα πτυχία ΠΕ και ΤΕ.

Απλά με προβληματίζει το γεγονός ότι προφανώς θα γίνει χαμός από συμμετοχές. Η συμμετοχή θα είναι πιστεύω τεράστια αφού είναι δεκτά όλα τα πτυχία. Αν π.χ οι επιτυχόντες είναι 15.000 άτομα, θα τους απορροφήσει όλους ως μόνιμους στο δημόσιο μέσα σε 2 χρόνια ; Μου φαίνεται λίγο απίθανο. Και σε 4 χρόνια άλλους τόσους; Κάτι δεν κολλάει. Φοβάμαι μήπως υπάρξουν άτομα που επιτύχουν και τελικά μείνουν αδιόριστοι (δεν το βλέπουμε πρώτη φορά αυτό) 

Εσείς τι πιστεύετε;

Επίσης η δυσκολία της ύλης πως σας φαίνεται;

Επεξ/σία από CHR88
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λες εε;

Έχω γενικά την αίσθηση ότι στους γραπτούς διαγωνισμούς δεν παίζουν τόσο βύσματα. Οκ, σίγουρα 10 άτομα θα μπουν έτσι, αλλά ως επί το πλείστον είναι δύσκολο ο άλλος να έχει γράψει χάλια και να τον περάσουν έτσι. Προφανώς παίζει εύνοια στη συνέντευξη για κάποιους, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται και κατά κόρον. Το θεωρώ δύσκολο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...