BROKOLOS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μάγκες όλα είναι προσφορά και ζήτηση Αμα υπάρχει χαμηλή ζήτηση και μεγάλη προσφορα μαντέψτε τι θα γίνει? Καταστάσεις τύπου κάστινγκ και σκληρό ροκ από το κάθε εργοδότη σε κάθε συνέντευξη Αμα όμως υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μεγάλη προσφορα θα μπορείς να πηδας από κλαδάκι σε κλαδάκι μέχρι να βρεις τίμιες συνθήκες εργασίας σε ένα άλφα μισθό Γιατί νομίσετε ότι τα αστικά κέντρα είναι γεμάτα Α για το καυσαέριο? Β για την τσιμέντου πόλη? Γ για να ζει ο ένας πάνω στον άλλο? 2
randomcat Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Εσείς φταίτε που πηγαίνετε από τα μαγαζάκια τους. Αν δεν θέλουν διαδικτυακή συνέντευξη, τότε next. 1
panatha1369 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, randomcat είπε Εσείς φταίτε που πηγαίνετε από τα μαγαζάκια τους. Αν δεν θέλουν διαδικτυακή συνέντευξη, τότε next. Και εγω αυτης της αποψης ειμαι..τουλαχιστον το πρωτο γυρο απο teams..Απλα πηγα απο εκει λογο οτι ηταν κοντα μου σχετικα..Τροποι υπαρχουν αλλα..Εδω δεν μου εστελναν το ραντεβου μεσω mail.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, randomcat είπε Εσείς φταίτε που πηγαίνετε από τα μαγαζάκια τους. Αν δεν θέλουν διαδικτυακή συνέντευξη, τότε next. Αν ως υποψηφιος το εχεις με το διαπροσωπικο και το επικοινωνιακο , γλωσσα σωματος, αυτοπεποιθηση κλπ κλπ, μια δια ζωσης συνεντευξη σε ευνοει εναντι μιας μεσω teams και ειναι προς ωφελος σου να την επιδιωξεις. Αν τωρα εχεις καμια 3-4 καλες εναλλακτικες , ναι, τοτε δεν υπαρχει λογος να χανεις χρονο , το κανεις μεσω teams κι οποιου του αρεσει. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από BackFromHell
tasanton Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Χαλαρώστε κάποιοι, συνέντευξη για δουλειά είναι, όχι αφορμή για μάχη. Έχω πάει σε αρκετές συνεντεύξεις τα τελευταία 25 χρόνια. Πάντα θα πέσεις σε άσχετο, σε κάποιον που δεν ταιριάζει η χημεία σας εκείνη τη μέρα. Κάπου θα σε καθυστερήσουν, κάπου θα αργήσεις εσύ (μου έχει τύχει). Με καλή διάθεση όλα γίνονται. Σκοπός είναι οι πόρτες να μένουν ανοιχτές, ακόμα και αν εκείνη τη δεδομένη στιγμή δεν τα βρίσκετε. 3
johnyboy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, randomcat είπε Εσείς φταίτε που πηγαίνετε από τα μαγαζάκια τους. Αν δεν θέλουν διαδικτυακή συνέντευξη, τότε next. τις περισσότερες μαλακιες τις άκουσα στα online interview 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα