Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, αρκετά χρόνια με έναν imac θα ήθελα (για ορισμένους λόγους) να περάσω πίσω σε windows pc.

Το pc θα το χρησιμοποιώ για σερφάρισμα,mail, web development, εργασίες σε office και λίγο gaming (κανένα παλιό strategy κλπ, όχι fps).

Απαραίτηση προϋπόθεση να είναι αθόρυβο.....έχω συνηθίσει πλέον που με τον imac δεν έχω ακούσει το παραμικρό 12 χρόνια τώρα.

Άρχισα να ψάχνω σε αυτά τα μικρά κουτάκια mini pc κυρίως απο καταστήματα του εξωτερικού ενω παράλληλα μου φαίνεται καλή ιδέα και η αγορά ενός aio pc. Γνωρίζω ότι στην περίπτωση aio pc θα έχω λίγο πιο τσιμπημένη τιμή και περιορισμένες δυνατότητες για αλλαγές αλλά πλέον δεν ασχολούμαι με τις αλλαγές/μητρικές, βάλε-βγάλε drivers κλπ.

Η περίπτωση του aio pc με βολεύει καλύτερα απο εκείνη του mini pc γιατί χρησιμοποιώ το pc και σε τηλεδιασκέψεις και θα ήθελα να είναι έτοιμο με κάμερα-μικρόφωνο κλπ (εκτός αν υπάρχουν monitor που τα προσφέρουν αυτά χωρίς προβλήματα). 

Θα ήθελα την γνώμη σας. Προς τα που να προσανατολιστώ; Σίγουρα υπάρχουν αρνητικά που ίσως δεν φαντάζομαι τώρα στο mini pc ή στο aio pc και καλό θα ήταν να τα ακούσω.

** Απαραίτητη προϋπόθεση (αν μου κάνετε κάποια πρόταση/link) να μπορώ μελλοντικά να αλλάξω τουλάχιστον SSD και μνήμη.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αναφέρεις budget αλλά οταν βρεις χρόνο ρίξε μια ματιά στο παρακάτω thread για compact συστημα. To κακό με τα aio είναι ότι έχουν επεξεργαστή laptop,οπότε μην περιμένεις επιδόσεις σταθερού υπολογιστή.

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επανέρχομαι με μερικές ερωτήσεις για να εξετάσω όλες τις δυνατές περιπτώσεις.

1) αν σε ένα aio pc δίσκος SSD που έχει είναι μικρός και θελήσω κάποια στιγμή να βάλω έναν εξωτερικό SSD τι ισχύει για τις ταχύτητες; Δηλαδή οι ταχύτητες του εξωτερικού SSD είναι συγκρίσιμες με αυτές του εσωτερικού ή είναι πολύ μικρότερες;

2) υπάρχει κάποιο link με desktop pc pου να είναι πραγματικά αθόρυβο; Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που θέλω να είναι αθόρυβο το pc που σκοπεύω να αγοράσω.

Επεξ/σία από tempo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...