iSAD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα , έχω το εξής θέμα. Περίπου 1 φορά την εβδομάδα ο υπολογιστής εκεί που δουλεύει κολλάει και δεν κάνει απολύτως τίποτα οτι και κάνω εγώ , μόνο με ένα ρεσταρτ στρώνει αλλά εκεί έχω το εξής θέμα . Μετά το ρεσταρτ χάνονται κάθε φορά τα drivers απο την κάρτα γραφικών και θέλει πάλι εγκατάσταση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, iSAD είπε Περίπου 1 φορά την εβδομάδα ο υπολογιστής εκεί που δουλεύει κολλάει και δεν κάνει απολύτως τίποτα οτι και κάνω εγώ , μόνο με ένα ρεσταρτ στρώνει Απενεργοποίησε προγράμματα από κατασκευαστές μητρικών (Asus, msi, gigabyte, asrock) ή κατασκευαστή κουτιών (Corsair, NZXT και άλλα) και όλα τα προγράμματα overclocking amd adrnalin (βάλε driver only στην εγκατάσταση), amd ryzen master, msi afterburner, throttlestop και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα δεν είναι σκέτο monitoring, αλλά δίνει ρυθμίσεις, ακόμα και αν το χρησιμοποιείς μόνο για έλεγχο στροφών και χρωμάτων ανεμιστήρων. Επίσης αν έχεις κάνει ρυθμίσεις overclock ΚΑΙ undervolt στο BIOS, βγάλε τες. Δες (μερικές βδομάδες) αν το πρόβλημα σταματάει. Αν το ξανακάνει κλείσε το xmp, δες αν τα προβλήματα σταματάνε και γράψε εδώ για συνέχεια. 1
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, iSAD είπε Καλησπέρα , έχω το εξής θέμα. Περίπου 1 φορά την εβδομάδα ο υπολογιστής εκεί που δουλεύει κολλάει και δεν κάνει απολύτως τίποτα οτι και κάνω εγώ , μόνο με ένα ρεσταρτ στρώνει αλλά εκεί έχω το εξής θέμα . Μετά το ρεσταρτ χάνονται κάθε φορά τα drivers απο την κάρτα γραφικών και θέλει πάλι εγκατάσταση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι? Αποσυνδέσου από το internet και κάνε το παρακάτω στις Ρυθμίσεις. Μετά στήσε την κάρτα γραφικών σωστά με τους drivers που έχεις και δουλεύουν σωστά, κάνε επανεκκίνηση και ξανασυνδέσου στο ίντερνετ.
iSAD Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Στις 13/11/2022 στις 10:46 ΜΜ, PC_Science_Lefkada είπε Απενεργοποίησε προγράμματα από κατασκευαστές μητρικών (Asus, msi, gigabyte, asrock) ή κατασκευαστή κουτιών (Corsair, NZXT και άλλα) και όλα τα προγράμματα overclocking amd adrnalin (βάλε driver only στην εγκατάσταση), amd ryzen master, msi afterburner, throttlestop και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα δεν είναι σκέτο monitoring, αλλά δίνει ρυθμίσεις, ακόμα και αν το χρησιμοποιείς μόνο για έλεγχο στροφών και χρωμάτων ανεμιστήρων. Επίσης αν έχεις κάνει ρυθμίσεις overclock ΚΑΙ undervolt στο BIOS, βγάλε τες. Δες (μερικές βδομάδες) αν το πρόβλημα σταματάει. Αν το ξανακάνει κλείσε το xmp, δες αν τα προβλήματα σταματάνε και γράψε εδώ για συνέχεια. Το εκανα αφαιρεσαι τα παντα και περιμενω να δω, ευχαριστω πολυ! Στις 14/11/2022 στις 11:18 ΠΜ, micos000 είπε Αποσυνδέσου από το internet και κάνε το παρακάτω στις Ρυθμίσεις. Μετά στήσε την κάρτα γραφικών σωστά με τους drivers που έχεις και δουλεύουν σωστά, κάνε επανεκκίνηση και ξανασυνδέσου στο ίντερνετ. Εκανα τα βηματα που μου ειπες θα περιμενω να δω στην πορεια , ευχαριστω πολυ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα