makis269 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά οποίος έχει χρήμα ας το ρίξει ακόμα και με μούφα προσφορές ώστε να ανέβει λίγο η αγορά. Το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να έχει μόνο ένας κατσίκα είναι μύθος . Θα ψοφήσουν όλες οι κατσίκες. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από makis269 1 1
lector Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Εγω παλι δεν καταλαβαινω το εξης: Ποιο το νοημα της black friday (αλλα και των εκπτωσεων γενικοτερα) σε προϊοντα ακραιου budget που δεν ειναι για τη μεση τσεπη; Δηλαδη μου λες iphone 15 ξερω γω απο 1500 μολις 1400, οτι και καλα καποιος που θα ηταν διατεθειμενος να δωσει δυο μεσους μισθους για κινητο θα κολλαγε στο κατοσταρικο και περιμενε να πεσει η τιμη απο 1500 στα 1400 για να το αγορασει...; Ισα ισα φανταζομαι οτι θα ειχε αντιθετα αποτελεσματα κατι τετοιο, διοτι ο εν λογω αγοραστης θα εχανε το νοημα της μοστρας που αντιπροσωπευουν τα flagship, αντι να καυχιεται οτι πηρε κινητο 1500 ευρω θα πρεπει να λεει με μιση καρδια οτι εδωσε μολις 1400 στις εκπτωσεις, και τι θα πει ο κοσμος...
Taoustaoys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, lector είπε Εγω παλι δεν καταλαβαινω το εξης: Ποιο το νοημα της black friday (αλλα και των εκπτωσεων γενικοτερα) σε προϊοντα ακραιου budget που δεν ειναι για τη μεση τσεπη; Δηλαδη μου λες iphone 15 ξερω γω απο 1500 μολις 1400, οτι και καλα καποιος που θα ηταν διατεθειμενος να δωσει δυο μεσους μισθους για κινητο θα κολλαγε στο κατοσταρικο και περιμενε να πεσει η τιμη απο 1500 στα 1400 για να το αγορασει...; Ισα ισα φανταζομαι οτι θα ειχε αντιθετα αποτελεσματα κατι τετοιο, διοτι ο εν λογω αγοραστης θα εχανε το νοημα της μοστρας που αντιπροσωπευουν τα flagship, αντι να καυχιεται οτι πηρε κινητο 1500 ευρω θα πρεπει να λεει με μιση καρδια οτι εδωσε μολις 1400 στις εκπτωσεις, και τι θα πει ο κοσμος... Ε αυτός θα το πάρει στις εκπτώσεις αλλά θα το εμφανίσει μετά τις εκπτώσεις και θα πει περίμενα να περάσουν οι εκπτώσεις να το πάρω στα 1500 για να μπορέσω να κάνω μια σωστή μόστρα χωρίς να με πείτε γύφτο. 1
flexpick Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, forgotten είπε https://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/bluetooth/akoustika-bluetooth-sony-wf-1000xm3--mauro/1414577 αυτα τα πηρα περσι απο αμαζον 80ευρω με τα μεταφορικα.... απλα γιατι βλεπω τις τιμες και εχουμε ξεφυγει γενικως Μααααααα δε βγαινουν λυπησουυυ τους φερσου με ανθρωπια 3 ώρες πριν, insomniac01 είπε Στην Γερμανία όπως και στην Αυστραλία έχει περάσει νόμος που λέει ότι τα παιχνίδια του Steam σου ανήκουν ακριβώς όπως και ένας φυσικός δίσκος. Δεν υπάρχει σύγκριση σε τέτοια θέματα. 1 ώρα πριν, polaki είπε Ακριβώς αυτό! Πρέπει να μπει καρφίτσωμα όχι στο thread, αλλά σε ολόκληρο το forum. Θα πρέπει να κρίνεις και τα πρόβατα, που στην εποχή της ΑΚΡΑΙΑΣ πληροφορίας ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να παραμείνουν πρόβατα και να αγοράσουν την ψεύτικη προσφορά, επειδή βαριούνται να αναζητήσουν την πληροφορία και να δουν ότι τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Καλά να πάθουν. Και μαγκιά τους οι μεγάλες αλυσίδες. Όποιος δεν θέλει να βρει καλή προσφορά, ας το πληρώσει χρυσό. Who the FUCK cares. Και μακάρι να το συνεχίσουν. Αφού υπάρχει λίπος, ας καεί. Καλά τους κάνουν. Να τους τα προτεινεις να εξαγουμε καταναλωτικη συνειδηση
Taoustaoys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, polaki είπε Ακριβώς αυτό! Πρέπει να μπει καρφίτσωμα όχι στο thread, αλλά σε ολόκληρο το forum. Θα πρέπει να κρίνεις και τα πρόβατα, που στην εποχή της ΑΚΡΑΙΑΣ πληροφορίας ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να παραμείνουν πρόβατα και να αγοράσουν την ψεύτικη προσφορά, επειδή βαριούνται να αναζητήσουν την πληροφορία και να δουν ότι τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Καλά να πάθουν. Και μαγκιά τους οι μεγάλες αλυσίδες. Όποιος δεν θέλει να βρει καλή προσφορά, ας το πληρώσει χρυσό. Who the FUCK cares. Και μακάρι να το συνεχίσουν. Αφού υπάρχει λίπος, ας καεί. Καλά τους κάνουν. Γίνεσαι σκληρός, τα λόγια σου είναι μαχαιριές στην καρδιά,. Πέρα από την πλάκα ότι υπάρχει λίπος είναι γεγονός αλλα πες ότι κάποιοι δεν μπορούνε η δεν προλαβαίνουν η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και δεν έχουν πρόσβαση στη ακραία πληροφορία που λες εσύ, δεν πάει το μυαλό τους ότι στην Ελλάδα όλοι οι επιχειρηματίες / επιχηρησεις έχουν πλουτησει από φοροδιαφυγες, απάτες κτλ, τι νομίζουν ότι Ω του θαύματος άλλαξαν γνώμη και θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο?
fredd0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Taoustaoys είπε Αυτό πια είναι στα όρια του σκανδάλου το public τα πουλάει 250 και καλά με έκπτωση, ακόμα και στα σκρουτζομαγαζα κάνει 178. δε το πουλαει το public 250, τοσο τα πουλαει η Ελληνικη αντιπροσωπεια απο την οποια αγοραζει το public https://www.sony.gr/electronics/truly-wireless/wf-1000xm3 εχουν προσπαθησει να σας το εξηγησουν και σε προηγουμενες σελιδες. Οι αλυσιδες πουλανε προιοντα αντιπροσωπειας, σε τιμες αντιπροσωπειας. Το σκρουτζομαγαζο μπορει να πουλησει οτι παραεισαγωγη θελει. Ο καθενας επιλεγει απο που αγοραζει το προιον που αγοραζει. Πχ ακουστικα που για μενα ειναι αναλωσιμο προιον, θα παρω οπου να ναι οικονομικα. Oled τηλεοραση του 3 χιλιαρου θα παρω απο Sony Center η αλυσιδα. Και ναι περσυ που εδινε η ταδε αλυσιδα 20% επιστροφη στο 3χιλιαρο δε με χαλασε καθολου 2
Lanike71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε Γίνεσαι σκληρός, τα λόγια σου είναι μαχαιριές στην καρδιά,. Πέρα από την πλάκα ότι υπάρχει λίπος είναι γεγονός Ποιό είναι το λίπος; Που "πιτσιρικάδες" ετών 40, μένουν με τους γονείς τους ακόμα, για να έχουν μία αξιοπρεπή διαβίωση, διότι άπαξ και ξεμύτισαν από το πατρικό, θα τους φάει η μαρμάγκα; Υπάρχουν πολλές ανώμαλες καταστάσεις στη χώρα που ζούμε... 1 ώρα πριν, lector είπε Εγω παλι δεν καταλαβαινω το εξης: Ποιο το νοημα της black friday (αλλα και των εκπτωσεων γενικοτερα) σε προϊοντα ακραιου budget που δεν ειναι για τη μεση τσεπη; Δηλαδη μου λες iphone 15 ξερω γω απο 1500 μολις 1400, οτι και καλα καποιος που θα ηταν διατεθειμενος να δωσει δυο μεσους μισθους για κινητο θα κολλαγε στο κατοσταρικο και περιμενε να πεσει η τιμη απο 1500 στα 1400 για να το αγορασει...; Ισα ισα φανταζομαι οτι θα ειχε αντιθετα αποτελεσματα κατι τετοιο, διοτι ο εν λογω αγοραστης θα εχανε το νοημα της μοστρας που αντιπροσωπευουν τα flagship, αντι να καυχιεται οτι πηρε κινητο 1500 ευρω θα πρεπει να λεει με μιση καρδια οτι εδωσε μολις 1400 στις εκπτωσεις, και τι θα πει ο κοσμος... Δεν είναι κακό να κυνηγάς τις προσφορές και τις καλές τιμές, χωρίς να κάνεις έκπτωση όμως στην ποιότητα. Έχω δει ανθρώπους στο εξωτερικό με πολύ άνετη ζωή και να κυνηγάνε προσφορές. Έχω δει ανθρώπους εδώ με επιφάνεια, να αγοράζουν ηλεκτρικές συσκευές από κατάστημα που έκλεινε και τα έδινε μισοτιμής. Το πρόβλημα δεν είναι το κατοστάρικο που θα γλιτώσεις. Το πρόβλημα είναι που αποφασίζεις να δώσεις δύο μισθούς για κινητό.
Haldol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, makis269 είπε Παιδιά οποίος έχει χρήμα ας το ρίξει ακόμα και με μούφα προσφορές ώστε να ανέβει λίγο η αγορά. Σωστά, άντε, ας στηρίξουμε τους απατεώνες για να συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια για όσο υπάρχουν, ε; Όχι φίλε μου. Μαύρο σε όποιον κοροϊδεύει. Η αγορά "ανεβαίνει" όταν υπάρχουν σωστοί επιχειρηματίες, όχι κλέφτες. 4 3
aligato1000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, zygorito είπε Σωστό οτι δε χρειάζεσαι flagship για τέτοια χρήση αλλά ένα δυνατό midrange με καλή κάμερα, αλλά πλέον τα midrange είναι στα €400-500 και τα flagship στα €1000-1200. Τώρα το συγκεκριμένο μοντέλο που αναφέρθηκε το A52s έχει ένα δεκάρικο διαφορά με το mediamarkt Γερμανίας (με υπολογισμό τη διαφορά στο ΦΠΑ €299 αντι €290). Επίσης είναι φτηνότερο στο Σκρουζ από τα Γερμανικά καταστήματα (πχ Αμαζον). Τώρα το πως σχετίζεται ο μισθός με την τιμή ενός καταναλωτικού αγαθού για τον παραγωγό σίγουρα η Ελλάδα αποτελεί ένα δείγμα στατιστικά ασήμαντο. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει ο κατασκευαστής να κάνει price discrimination πχ για την Ελλάδα. Το καλή κάμερα δεν καταλαβαίνω δηλαδή κινητά με 50 mp δεν είναι καλά ??? Δηλαδή όλοι φωτογραφίες βγάζετε στην καθημερινή σας ζωή...τι να πω και αεζω απορία με τι ζείτε και πως εκεί στις αθηνες...αυτό δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή δεν μιας νοιάζει που μας τα παίρνουν από παντού αρκεί το κινητό μας να βγάζει καλές φωτό..στα 400 ευρώ... Τι να πω...καλά κάνουν και μας αλλάζουν τα φώτα 😂😂😂😂 2
Taoustaoys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, fredd0 είπε δε το πουλαει το public 250, τοσο τα πουλαει η Ελληνικη αντιπροσωπεια απο την οποια αγοραζει το public https://www.sony.gr/electronics/truly-wireless/wf-1000xm3 εχουν προσπαθησει να σας το εξηγησουν και σε προηγουμενες σελιδες. Οι αλυσιδες πουλανε προιοντα αντιπροσωπειας, σε τιμες αντιπροσωπειας. Το σκρουτζομαγαζο μπορει να πουλησει οτι παραεισαγωγη θελει. Ο καθενας επιλεγει απο που αγοραζει το προιον που αγοραζει. Πχ ακουστικα που για μενα ειναι αναλωσιμο προιον, θα παρω οπου να ναι οικονομικα. Oled τηλεοραση του 3 χιλιαρου θα παρω απο Sony Center η αλυσιδα. Και ναι περσυ που εδινε η ταδε αλυσιδα 20% επιστροφη στο 3χιλιαρο δε με χαλασε καθολου Ναι, όλοι λένε το ίδιο ότι αν πχ πάρεις τηλεόραση από αλυσίδα θα στην αλλάξουν κατευθείαν η θα στην φτιάξουν πολύ γρήγορα κτλ, εγώ σε σκρουτζομαγαζο είχα πάρει μια τηλεόραση και επειδή είχε πρόβλημα οι άνθρωποι μου έδωσαν καινούργια την επόμενη μέρα, έναν αφυγραντήρα πάλι που πήρα από κοτσωβολο με πρόβλημα και αυτός δύο μήνες έκαναν να μου τον φτιάξουν, για αλλαγή ούτε λόγος . 1
fredd0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε Ναι, όλοι λένε το ίδιο ότι αν πχ πάρεις τηλεόραση από αλυσίδα θα στην αλλάξουν κατευθείαν η θα στην φτιάξουν πολύ γρήγορα κτλ, εγώ σε σκρουτζομαγαζο είχα πάρει μια τηλεόραση και επειδή είχε πρόβλημα οι άνθρωποι μου έδωσαν καινούργια την επόμενη μέρα, έναν αφυγραντήρα πάλι που πήρα από κοτσωβολο με πρόβλημα και αυτός δύο μήνες έκαναν να μου τον φτιάξουν, για αλλαγή ούτε λόγος . δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις, δε κρινω το τι κανει ο καθενας τα λεφτα του. Για μενα το οτι ξερω οτι σε 6 μηνες το σονυ σερβις δε θα κανει τον κινεζο γιατι η τηλεοραση μου εχει ελληνικο σειριακο ειναι αρκετο για να πληρωσω τη διαφορα σκρουτζ - σονυ σεντερ αλλο αυτο, αλλο το οτι οι περισσοτεροι αρνειστε να καταλαβετε πως λειτουργει η μικρη ελληνικη αγορα τη τιμη την ελεγχει οποιος ελεγχει την προσφορα. γιαυτο δε θα βρεις ποτε καινουργιο προιον apple σε εκπτωση στο σκρουτζ, γιατι δεν υπαρχουν εναλλακτικα καναλια προσφορας. Στα υπολοιπα την τιμη την ελεγχουν οι αντιπροσωπιες, αυτες καθοριζουν εμπορικες τιμες, προσφορες κλπ. Στα επισημα καναλια. Αν δε σε νοιαζει το επισημο καναλι, παιρνεις τα ρισκα σου στο σκρουτζ, και ειτε εχεις καλη εμπειρια, ειτε βρισκεσαι με μπρικαρισμενη τηλεοραση και λεφτα χαμενα γιατι το σκουτζομαγαζο εχει αλλαξει 3 αφμ σε ισαριθμους μηνες. υγ και προφανως οι αλυσιδες βγαζουν κερδη, γιαυτο υπαρχουν. Δεν ειναι ευαγη ιδρυματα. Πληρωνουν νοικια, φωτα, εργαζομενους κλπ και οοοοολο αυτο γινεται για να βγαλουν κερδος. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από fredd0
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, makis269 είπε Παιδιά οποίος έχει χρήμα ας το ρίξει ακόμα και με μούφα προσφορές ώστε να ανέβει λίγο η αγορά. Το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να έχει μόνο ένας κατσίκα είναι μύθος . Θα ψοφήσουν όλες οι κατσίκες. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Εγώ θα έλεγα, αγόρασε κάτι εσύ πρώτα και βάλε μας εδώ τα λινκ για να δούμε πόσο παραπάνω έδωσες στην ντεμεκ προσφορά της αλυσίδας και πόσα θα γλίτωνες αν το αγόραζες σε άλλη περίοδο εκπτώσεων η από skroutz και εξωτερικό. Μετά να γίνει και αυτό που λες. Και μην ακούσω εγώ δεν έχω λεφτά.
polaki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Taoustaoys είπε Γίνεσαι σκληρός, τα λόγια σου είναι μαχαιριές στην καρδιά,. Πέρα από την πλάκα ότι υπάρχει λίπος είναι γεγονός αλλα πες ότι κάποιοι δεν μπορούνε η δεν προλαβαίνουν η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και δεν έχουν πρόσβαση στη ακραία πληροφορία που λες εσύ, δεν πάει το μυαλό τους ότι στην Ελλάδα όλοι οι επιχειρηματίες / επιχηρησεις έχουν πλουτησει από φοροδιαφυγες, απάτες κτλ, τι νομίζουν ότι Ω του θαύματος άλλαξαν γνώμη και θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο? Άσε τους φοροφυγάδες και τους απαταιωνες κλπ στην άκρη, είναι κατακριτέο δεν το συζητάμε καν. Αλλα αν κάποιος δεν έχει χρόνο να μελετήσει αν αυτό που του πλασάρουν είναι ευκαιρία ή όχι, ας το πληρώσει. Μερικες φορές πραγματικά και εγώ καλύτερα να πληρώσω κάτι πιο ακριβά, αλλά να το πάρω έτοιμο. Και ο χρόνος κοστίζει. Κάποιοι έχουν περισσότερα χρήματα παρα χρόνο.
Taoustaoys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, fredd0 είπε δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις, δε κρινω το τι κανει ο καθενας τα λεφτα του. Για μενα το οτι ξερω οτι σε 6 μηνες το σονυ σερβις δε θα κανει τον κινεζο γιατι η τηλεοραση μου εχει ελληνικο σειριακο ειναι αρκετο για να πληρωσω τη διαφορα σκρουτζ - σονυ σεντερ αλλο αυτο, αλλο το οτι οι περισσοτεροι αρνειστε να καταλαβετε πως λειτουργει η μικρη ελληνικη αγορα τη τιμη την ελεγχει οποιος ελεγχει την προσφορα. γιαυτο δε θα βρεις ποτε καινουργιο προιον apple σε εκπτωση στο σκρουτζ, γιατι δεν υπαρχουν εναλλακτικα καναλια προσφορας. Στα υπολοιπα την τιμη την ελεγχουν οι αντιπροσωπιες, αυτες καθοριζουν εμπορικες τιμες, προσφορες κλπ. Στα επισημα καναλια. Αν δε σε νοιαζει το επισημο καναλι, παιρνεις τα ρισκα σου στο σκρουτζ, και ειτε εχεις καλη εμπειρια, ειτε βρισκεσαι με μπρικαρισμενη τηλεοραση και λεφτα χαμενα γιατι το σκουτζομαγαζο εχει αλλαξει 3 αφμ σε ισαριθμους μηνες. υγ και προφανως οι αλυσιδες βγαζουν κερδη, γιαυτο υπαρχουν. Δεν ειναι ευαγη ιδρυματα. Πληρωνουν νοικια, φωτα, εργαζομενους κλπ και οοοοολο αυτο γινεται για να βγαλουν κερδος. Θα απαντήσω στο τελευταίο σκέλος που λες ότι οι αλυσίδες δεν είναι ευαγή ιδρύματα και έχουν νοίκια, έξοδα κτλ, που όντως δίκιο έχεις τα έχουν όλα αυτά, αλλά επίσης έχουν και μετόχους που αυτοί οι μέτοχοι οι αμοιβές τους είναι τεράστιες με απαίτηση να αυξάνονται κάθε χρόνο, στην ουσία αυτό πληρώνεις, αν δεις μισθούς που έχουν όλοι αυτοί, μέτοχοι, CEO, κτλ όλοι μαζί εδώ μπορεί να μην τα βγάζουμε. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αντιπροσωπείες που λες προφανώς η αντιπροσωπεία καθορίζει την τιμή με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα στην τσέπη των μετοχών CEO κτλ.
fredd0 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 κατα κανονα οι μετοχοι δεν εχουν μισθους, μετοχες εχουν, κανα μερισμα κλπ. Και ναι, προφανως ειναι προς το συμφερον των μετοχων να ανεβαινει η αξια των μετοχων τους, το οποιο συμβαινει οταν η εταιρεια εχει κερδη (για να το απλοποιησουμε). Αυτο τι σχεση εχει? Τα σκρουτζομαγαζα για τη ψυχη της μανας τους κανουν εμποριο; κερδος δε νομιζεις οτι βγαζουν? Και τι σχεση εχουν αυτα με το μπλακ φραιντει? Ειπαμε το μπλακ φραιντει ειναι η αρχη της ερταστικης περιοδου, γινονται καποιες προσφορες για να σε προσεκλυσουν στο καταστημα να γινει τζιρος. Τελος. Εδω κουβεντιαζουμε αν γινονται προσφορες στην Ελλαδα (που κατα την αποψη μου γινονται) και την για μενα ανεξηγητη αποψη οτι τα παντα στο μπλακ φραιντει πρεπει να ειναι με 90% εκπτωση, η το λιγοτερο στην χαμηλοτερη τιμη που εχει ποτε πουληθει το συγκεκριμενο προιον παγκοσμιως, αλλιως δεν ειναι μπλακ φραιντει η ο καταλωτης ειναι γιδι που δεν εψαξε το αμαζον ιταλια στις 16 Αυγουστου να δει το προιον που αγοραζει 120 ευρω στην αλυσιδα στο μπλακ φραιντει το πουλαγε ο μπεζος 85 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα