dream21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Στις 17/11/2022 στις 5:22 ΜΜ, KostasStif10 είπε εχει καμμενο ενα σημειο εξωτερικα πανω στο πλαστικο Απο την στιγμή που θα το ανοίξουν και θα μυρίζει ψαρίλα ολη η πλακέτα δεν βλεπω να σου κανουν αντικατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, dream21 είπε Απο την στιγμή που θα το ανοίξουν και θα μυρίζει ψαρίλα ολη η πλακέτα δεν βλεπω να σου κανουν αντικατάσταση. Γιατι, δεν παιζει να καει μια πλακετα απο λαθος του hardware? @KostasStif10 Θυμασαι αν το σημαδι ηταν κατι σαν αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, SabotazNic είπε Γιατι, δεν παιζει να καει μια πλακετα απο λαθος του hardware? Αλλο βραχυκυκλωμα απο υπερταση στο οποιο εκτος του τροφοδοτικου μπορει να περασει και στην κεντρικη motherboard και αλλο η αστοχια υλικου απο εργοστασιακης φυσεως .. δεν ειναι το ιδιο και φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dream21 είπε Απο την στιγμή που θα το ανοίξουν και θα μυρίζει ψαρίλα ολη η πλακέτα δεν βλεπω να σου κανουν αντικατάσταση. μήπως να έβαζε λίγο άρωμα στην πλακέτα; 😁 ...και ένα αυτοκόλλητο πάνω στην μαυρίλα Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dream21 είπε Αλλο βραχυκυκλωμα απο υπερταση στο οποιο εκτος του τροφοδοτικου μπορει να περασει και στην κεντρικη motherboard και αλλο η αστοχια υλικου απο εργοστασιακης φυσεως .. δεν ειναι το ιδιο και φαινεται. Προφανώς αυτό που ανέβασα δεν έχει καμία σχέση με κάψιμο πλακέτας και τροφοδοτικου, λόγω του σημείου που είναι. Από περιέργεια, μιας και ο op είπε ότι έχει σημάδι στα άσπρα πλαίσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Nα μας πει το παιδι τι εγινε με την κονσολα.Λογικα θα εχει φτασει κομετρον η κονσολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Προφανώς αυτό που ανέβασα δεν έχει καμία σχέση με κάψιμο πλακέτας και τροφοδοτικου, λόγω του σημείου που είναι. Από περιέργεια, μιας και ο op είπε ότι έχει σημάδι στα άσπρα πλαίσια Βασικά με την περιγραφή του που μας εδωσε δεν καταλαβα καν που βρίσκετε το καψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasStif10 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Παιδια καλησπερα. Τελικα έγινε αντικατάσταση ps5 μου το εστειλαν πισω σε μολις 5 μερες και μου ειπαν πως το προβλημα ηταν οτι καηκε η κεντρικη πλακετα το ps5 αχρηστέφτηκε και εστειλαν αλλο αλλα με καλωδιο τροφοδοτικου το παλιο κομμενο 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, KostasStif10 είπε Παιδια καλησπερα. Τελικα έγινε αντικατάσταση ps5 μου το εστειλαν πισω σε μολις 5 μερες και μου ειπαν πως το προβλημα ηταν οτι καηκε η κεντρικη πλακετα το ps5 αχρηστέφτηκε και εστειλαν αλλο αλλα με καλωδιο τροφοδοτικου το παλιο κομμενο Αφού είναι κλασσικό καλώδιο, φτηνό και όχι κάτι συγκεκριμένο για το PS5, στη θέση σου θα αγόραζα άλλο καλού κακού, μην έχει λίωσει εσωτερικά λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, KostasStif10 είπε Παιδια καλησπερα. Τελικα έγινε αντικατάσταση ps5 μου το εστειλαν πισω σε μολις 5 μερες και μου ειπαν πως το προβλημα ηταν οτι καηκε η κεντρικη πλακετα το ps5 αχρηστέφτηκε και εστειλαν αλλο αλλα με καλωδιο τροφοδοτικου το παλιο κομμενο Αλλαζεις καλωδιο για καλο η για κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasStif10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Ειχα ηδη, ολα καλα, ευχαριστω ολους για τις τοποθετησεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα