Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω στην κατοχή μου ένα Huawei Y6 2018. Έμεινε καιρό αφόρτιστο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει καθόλου πλέον ούτε και να φορτίζει.

Λέω μάλλον τα έπαιξε η μπαταρία. Το ανοίγω βγάζω την μπαταρία. Αν παραγγείλω μια καινούρια μπαταρία, και την βάλω λέτε να λειτουργήσει;

Ή παθαίνει και τίποτα άλλο εσωτερικά όταν μείνει αφόρτιστο πολύ καιρό;

Έτυχε σε κάποιον αυτό;

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manos04 είπε

Γεια σας. Έχω στην κατοχή μου ένα Huawei Y6 2018. Έμεινε καιρό αφόρτιστο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει καθόλου πλέον ούτε και να φορτίζει.

Λέω μάλλον τα έπαιξε η μπαταρία. Το ανοίγω βγάζω την μπαταρία. Αν παραγγείλω μια καινούρια μπαταρία, και την βάλω λέτε να λειτουργήσει;

Ή παθαίνει και τίποτα άλλο εσωτερικά όταν μείνει αφόρτιστο πολύ καιρό;

Έτυχε σε κάποιον αυτό;

Κοίταξε να βάζεις σωστό φορτιστή (μην βάζεις κάνα παλιό που δίνει ελάχιστο ρεύμα) και άστο στην φόρτιση αρκετή ώρα (ένα op6 που έβγαλα από το συρτάρι μετά από κάνα 5-6 μίνες που καθόταν χρειάστηκε κοντά στα 20 λεπτά ως που να δείξει σημάδια ζωής και "ξύπνησε" μόνο με το δικό του φορτιστή κάτι 0,5/1Α δεν έκαναν τίποτα όση ώρα και να το άφησα πάνω )

όχι ακόμα και να τα έφτυσε η μπαταριά δεν πρέπει να έχει κάποιο άλλο θέμα

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Βάζω σωστό φορτιστή.

Εντούτοις πήγα πήρα μια μπαταρία,έτσι από περιέργεια, την έβαλα αλλά τίποτα. Μόνο το φωτάκι led το πορτοκαλί ανάβει. Τίποτα άλλο.

Κάποιο άλλο πρόβλημα θα έχει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/11/2022 στις 1:05 ΜΜ, Inuyasha είπε

Κοίταξε να βάζεις σωστό φορτιστή (μην βάζεις κάνα παλιό που δίνει ελάχιστο ρεύμα) και άστο στην φόρτιση αρκετή ώρα (ένα op6 που έβγαλα από το συρτάρι μετά από κάνα 5-6 μίνες που καθόταν χρειάστηκε κοντά στα 20 λεπτά ως που να δείξει σημάδια ζωής και "ξύπνησε" μόνο με το δικό του φορτιστή κάτι 0,5/1Α δεν έκαναν τίποτα όση ώρα και να το άφησα πάνω )

Τώρα πρόσεξα πως αυτός που βάζω έχει output 1A. Ήτανε στην συσκευασία με ένα Υ5 2018 που είχα αγοράσει. Πρέπει να βρω κάποιον άλλον πιο δυνατό;

IMG_20221204_202838.jpg

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, manos04 είπε

Τώρα πρόσεξα πως αυτός που βάζω έχει output 1A. Ήτανε στην συσκευασία με ένα Υ5 2018 που είχα αγοράσει. Πρέπει να βρω κάποιον άλλον πιο δυνατό;

IMG_20221204_202838.jpg

Άμα βρεις κάποιον στα 2α ίσως ειναι καλύτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...