Προς το περιεχόμενο

iphone 14 pro max plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραλάβεις μέσα στο 2022. Εδώ εμείς που κάναμε παραγγελία 16 Σεπτεμβρίου ακόμα δεν παραλάβαμε...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimdem582 είπε

Λογικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραλάβεις μέσα στο 2022. Εδώ εμείς που κάναμε παραγγελία 16 Σεπτεμβρίου ακόμα δεν παραλάβαμε...

Θλιψης

Αλλα μπορει να ερθει στο ιδιο batch με εσενα και να παρω και εγω χεχε.

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο, αρχές Νοέμβρη από πλαίσιο! Με αυτά που ακούω απλά θα είμαστε τυχεροί αν παραλάβουμε μέσα στις γιορτές! Αν πάει μετά θα ξενερώσω πολύ και αν δεν το έκανα με πλάνο δόσεων θα ακύρωνα σίγουρα και θα περίμενα το 15αρι..

Δημοσ.

Είχα κάνει "δήλωση ενδιαφόροντος" για το iphone 14 plus για την κόρη μου τον Οκτώβριο. Μου έστειλαν μετά από καμιά εβδομάδα έναν αριθμό. Τους πήρα τέλος Οκτωβρίου τηλέφωνο και μου είπαν πως δεν έχουν παραλάβει ακόμα αλλά έχουν την παραγγελία μου στο σύστημά τους. Αρχές Νοεμβρίου με ενημέρωσαν πως το παρέλαβαν, έκανα κατάθεση και μου το έστειλαν την άλλη μέρα.

Βέβαια απ'ότι αντιλαμβάνομαι το απλό το plus είναι outsider και πιστεύω το τελευταίο σε πωλήσεις μοντέλο της σειράς των iPhone 14. 

Δημοσ.
Στις 24/11/2022 στις 9:26 ΜΜ, Georgram είπε

Και εγώ το ίδιο, αρχές Νοέμβρη από πλαίσιο! Με αυτά που ακούω απλά θα είμαστε τυχεροί αν παραλάβουμε μέσα στις γιορτές! Αν πάει μετά θα ξενερώσω πολύ και αν δεν το έκανα με πλάνο δόσεων θα ακύρωνα σίγουρα και θα περίμενα το 15αρι..

Δεν αξίζει να το κάνεις. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για 1-2/2023

Δημοσ.

Update: Με πήραν πριν λίγο από πλαίσιο να παω να παραλάβω! Ξαφνιάστηκα και με ρώτησαν αν το θέλω η να το δώσουν άλλου..εννοείται πως ειπα ότι θα έρθω να το πάρω! 

Παραγγελια 5/11 14P DP 128gb

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Georgram είπε

Update: Με πήραν πριν λίγο από πλαίσιο να παω να παραλάβω! Ξαφνιάστηκα και με ρώτησαν αν το θέλω η να το δώσουν άλλου..εννοείται πως ειπα ότι θα έρθω να το πάρω! 

πολλοί έχουν κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος σε 2-3-4 καταστήματα όποτε αν παραλάβουν από το 1ο μετά οι άλλες 2-3-4 παραγγελίες μένουν ορφανές και αυτό το γνωρίζουν αυτοί που σε πήραν τηλέφωνο 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

πολλοί έχουν κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος σε 2-3-4 καταστήματα όποτε αν παραλάβουν από το 1ο μετά οι άλλες 2-3-4 παραγγελίες μένουν ορφανές και αυτό το γνωρίζουν αυτοί που σε πήραν τηλέφωνο 

Ναι το γνωρίζω αυτό..αλλά όταν βλέπω άτομα τα οποία από Σεπτέμβριο ακόμα δεν παρέλαβαν μου φάνηκε παράξενο! Το περίμενα πολύ αργότερα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgram είπε

Ναι το γνωρίζω αυτό..αλλά όταν βλέπω άτομα τα οποία από Σεπτέμβριο ακόμα δεν παρέλαβαν μου φάνηκε παράξενο! Το περίμενα πολύ αργότερα..

καθαρά θέμα τύχης ίσως?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Georgram είπε

ΟΜΓ εγω την εχω κανει 4/11 αλλα Pro max space grey. Μακαρι να με παρουν τηλ πριν το 2023 :( 

Δημοσ.

Μου έστειλαν ένα σήμερα , ούτε θυμάμαι πότε το είχα παραγγείλει… 

Φοράει 16.1.1 που σημαίνει ότι προφανώς τους έχει τελειώσει η πρώτη παρτίδα και φέρνουν με το σταγονόμετρο λίγα λίγα κομμάτια και δίνουν. Είχα παραλάβει και άλλο ένα πριν ένα μήνα περίπου που φορούσε 16.0. 

Κάντε υπομονή θα στρώσει σιγά σιγά η διαθεσιμότητα αν και γίνεται ψιλοχαμός στη φοξκον, αλλά θα στρώσει. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gz205 είπε

Μου έστειλαν ένα σήμερα , ούτε θυμάμαι πότε το είχα παραγγείλει… 

Φοράει 16.1.1 που σημαίνει ότι προφανώς τους έχει τελειώσει η πρώτη παρτίδα και φέρνουν με το σταγονόμετρο λίγα λίγα κομμάτια και δίνουν. Είχα παραλάβει και άλλο ένα πριν ένα μήνα περίπου που φορούσε 16.0. 

Κάντε υπομονή θα στρώσει σιγά σιγά η διαθεσιμότητα αν και γίνεται ψιλοχαμός στη φοξκον, αλλά θα στρώσει. 

Πέρα από την έκδοση τους iOS μπορείς να καταλάβεις από άλλου ποια παρτίδα είναι; Γιατί εμένα στο κουτί του τηλεφώνου κάπου κατω αριστερά γράφει 11/2022 που φαντάζομαι ότι τότε έγινε η κατασκευή του τηλεφώνου ή η αποστολή από το εργοστάσιο; Δεν ξέρω εικασίες κάνω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που ηρθε με 16.0 γραφει 09/2022 (max purple 128)

Αυτο που ηρθε με 16.1.1 γραφει 11/2022 (max purple 256)

both απο πλαισιο. Παντως με το ΦΠΑ ειναι αστεια η τιμη και δεν αξιζουν τα λεφτα τους σε καμμια περιπτωση, αποψη μου καθαρα αυτο δεν λεει κατι και εχω αλλαξει αρκετες apple συσκευες τα τελευταια χρονια. Το ενα το πηρα χωρις ΦΠΑ και παλι το θεωρω εξωφρενικα κακο value, φετος ξεφυγε εντελως η κατασταση σε ευρω και ειναι λιγο για γέλια ολο αυτο που γινεται.  Οσοι εχετε 11-12-13αρια προ παιδια ηρεμηστε μην σας πιανει τρελα γενικα, καθε χρονο θα βγαινει κατι λιγο ή πολυ καλυτερο κ.ο.κ. Η μονη ουσιαστικη διαφορά ειναι τα 48mp Raw files που πραγματι αξιζουν για περαιτερω επεξεργασια μετα σε προγραμματα. Εχει πλακα, εχουν ωραιο detail και αν ασχοληθεις λιγο με την φωτογραφια στο λαιτρουμ ή οπουδηποτε αλλού προτιμάς, μπορει να προκυψει ωραιο αποτελεσμα για κινητο τηλεφωνο.  Κουβεντα να γινεται τα παραπανω, ο καθενας εχει την αποψη του, απλως σκεφτειτε οσοι περιμενετε με αγωνια τις σουπερ καμερες, που οντως ειναι αρκετα καλες, τι μπορειτε να κανετε με μια σονυ RX-100 ας πουμε....

Επεξ/σία από gz205
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/12/2022 στις 6:38 ΠΜ, gz205 είπε

Αυτο που ηρθε με 16.0 γραφει 09/2022 (max purple 128)

Αυτο που ηρθε με 16.1.1 γραφει 11/2022 (max purple 256)

both απο πλαισιο. Παντως με το ΦΠΑ ειναι αστεια η τιμη και δεν αξιζουν τα λεφτα τους σε καμμια περιπτωση, αποψη μου καθαρα αυτο δεν λεει κατι και εχω αλλαξει αρκετες apple συσκευες τα τελευταια χρονια. Το ενα το πηρα χωρις ΦΠΑ και παλι το θεωρω εξωφρενικα κακο value, φετος ξεφυγε εντελως η κατασταση σε ευρω και ειναι λιγο για γέλια ολο αυτο που γινεται.  Οσοι εχετε 11-12-13αρια προ παιδια ηρεμηστε μην σας πιανει τρελα γενικα, καθε χρονο θα βγαινει κατι λιγο ή πολυ καλυτερο κ.ο.κ. Η μονη ουσιαστικη διαφορά ειναι τα 48mp Raw files που πραγματι αξιζουν για περαιτερω επεξεργασια μετα σε προγραμματα. Εχει πλακα, εχουν ωραιο detail και αν ασχοληθεις λιγο με την φωτογραφια στο λαιτρουμ ή οπουδηποτε αλλού προτιμάς, μπορει να προκυψει ωραιο αποτελεσμα για κινητο τηλεφωνο.  Κουβεντα να γινεται τα παραπανω, ο καθενας εχει την αποψη του, απλως σκεφτειτε οσοι περιμενετε με αγωνια τις σουπερ καμερες, που οντως ειναι αρκετα καλες, τι μπορειτε να κανετε με μια σονυ RX-100 ας πουμε....

Συμφωνω , το καλο ειναι οτι εχουν αξια μεταπώλησης.

Επεξ/σία από YellowGr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...