Προς το περιεχόμενο

Η Sony αποκάλυψε την ημερομηνία λανσαρίσματος του PlayStation 6


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, TaxiarhisGR είπε

Καθε 7 χρόνια βγαινει νεα γενια playstation. Slim και pro βγαινουν παντα 3 χρονια μετα την κυκλοφορια της κανονικης κονσολας, οποτε περιμενουμε PS5 Slim το 2023. Δεν καταλαβαινω που μπερδευεστε συνεχεια.

Δεν νομίζω ότι μπερδεύτηκα κάπου είμαι ξεκάθαρος σε αυτό που λέω  θα προτιμούσα να ακούσω πρώτα για το PlayStation 5 Plus μία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα βγει και ποιο θα είναι το Hardware από τον ακούω ότι σε 5 χρόνια θα έρθει το PlayStation 6 χαρήκαμε δεόντως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για ποιον λογο ακριβως ειναι OK η Sony να εχει αποκλειστικα που τραβανε πελατες στο οικοσυστημα της εις βαρος της MS που τους χανει και οχι OK να εχει η MS ειναι τετοιο IP που να κανει ακριβως το ιδιο για εκεινην?

Ο Πελατης θα πρεπει να επιλεγει τι τον συμφερει, τι αποτελει προταιρεοτητα του και τι τον κεντριζει.

Με την ιδια λογικη να βγαλει ΤΩΡΑ και η Nintendo διαφορα IP της σε αλλες κοσνολες γιατι δεν πρεπει να προσελκυει πελατες που θα μπορουσαν να πανε αλλου.

Με λιγα λογια συμφωνα με την Sony, η καθε εταιρεια πρεπει να εχει τα ιδια με την αλλη για να ειναι δικαιο το παιχνιδι.

Συνεπως, περιμενω αυριο το πρωι ανακοινωσεις για ελευση του God of War και αλλων AAA tτιτλων της στο XBox. Τι, οχι??? 

Αναρωτιεμαι αν το COD δεν ηταν τοσο δημοφιλες η υπηρχε κατι ανταγνωνιστικο σαν αντιπροταση, θα κοπτοταν για το "καλο του gaming" η Sony τοσο? Μαλλον οχι.

Σαν εταιρεια καποτε μου ηταν συμπαθης. Ειχε κυρος. Τωρα οπως την καταντησαν ειναι μια πολυεθνικη με λογικη μπακαλικου γειτονιας.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα μεχρι να βγει μπορει να φτασουμε στο 2030.Μεχρι τοτε περιμενουμε παιχνιδαρες οπως GTA 6,Assassins Creed Mirage και την αλλη την μ.... που ειναι on line και γιατι οχι κανα Read dead Redemption 3 η Ghost of Tsiusima 2.Α εχουμε και το νεο Witcher αντε να δουμε.Και ας αφησει τις ανακοινωσεις η SONY και να δει λιγο τις τιμες μονο τα σωβρακα μας εμειναν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 24/11/2022 στις 7:17 ΜΜ, SkaL- είπε

Φίλε πήδηξες μια γενιά ! 

Άσχετο με το ποστ σου αλλά με τα λεγόμενα των άλλων παιδιών, τα πράγματα στο gaming δεν πάνε τόσο γρήγορα τα τελευταία 16 χρόνια, οκ στο ps3 - xbox360 ειχαμε μεγάλο άλμα στην ποιότητα των γραφικών σε σχέση με τις παλιότερες γενιές αλλά δεν συνεχίστηκε. Ο Ρυθμός βελτίωσης είναι πολύ μικρός για παράδειγμα the last of us είτε το παίξω σε ps3 είτε σε ps5  δεν θα πω, πωω τι χάλια είναι στο ps3 και δεν βλέπεται μια χαρά είναι ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα  ή μη πω για το crysis 3 στο xbox 360 που είναι πολύ ανώτερο από πολλούς τίτλους του ps4/xbox one. Δεν λέω πως οι σημερινές γενιές δεν έχουν καλύτερα γραφικά αλλά νομίζω περνούμε πολύ λίγα σε σχέση με την ταχύτητα που περνάμε στο παρελθόν για όσους έζησαν το gaming από το 1990 για παράδειγμα εως σήμερα, τότε είχαμε άλματα ανά 3 χρόνια. Όσο για το παράδειγμα που είπε κάποιος άλλος για το κινητό τηλέφωνο 9 χρόνων δυστυχώς δεν ισχύει γιατί  με hardware 9 χρόνων παίζεις τα πάντα και στο σήμερα με κάποιες περικοπές, δυστυχώς γιατί τα πράγματα πάνε πολύ αργά.

Όταν έπαιξα το πρώτο assassin's Creed στο Xbox 360 μου πέσαν τα σαγόνια από τα γραφικά. Ε τέτοιο αλμα δεν έχω ξαναδεί

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 24/11/2022 στις 9:34 ΜΜ, polaki είπε

Δεν καταλαβαίνω, γιατί γκρινιάζει για το COD, ακόμα και αν γίνει αποκλειστικότητα για το ΧΒΟΧ; 

Και η Sony γιατί έχει αποκλειστικότητες;

Γιατι δεν ειναι δημιουργημα της ιδιας της MS. Σκεψου η apple ξαφνικα να αγορασει το Instagram και να σταματησει να το διαθετει στο android (οπως εκανε ηδη με αλλη εφαρμογη, γκουχ Dark weather γκουχ).

17 ώρες πριν, Bluedive είπε

Για ποιον λογο ακριβως ειναι OK η Sony να εχει αποκλειστικα που τραβανε πελατες στο οικοσυστημα της εις βαρος της MS που τους χανει και οχι OK να εχει η MS ειναι τετοιο IP που να κανει ακριβως το ιδιο για εκεινην?

Δες πανω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 25/11/2022 στις 10:27 ΠΜ, Choronzon είπε

για αρχή δεν είναι ωραίο να λες τον άλλο χαζό , δεύτερον να σου θυμίσω παλιές καταστάσεις τύπου Vivendi ή EA που είχαν εξαγοράσει ότι κινείται , δεν έγινε και κάτι από τι βλέπεις , τρίτον η ms σου λέει ότι αφού το θέμα σου είναι το call of duty στο δινω  για για άλλα δέκα χρόνια στο ps , σε δέκα χρόνια μπορεί να μη πουλάει πολύ το παιχνίδι  ποτέ δε ξέρεις , τεταρτον να σε ρωτήσω μιας και οι Άγγλοι και λοιποί ενδιαφέρονται για τον ανταγωνισμό γιατί δεν ασχολούνται με το γιατί όχι η square δεν βγάζει τα καινούργια FF στο Xbox ? και το ίδιο ισχύει για πόλους Γιαπωνέζους developers , ναι δεν είναι τα ίδια μεγέθη αλλά για μένα πχ και για αρκετά εκατομμύρια potential buyers είναι λόγος μη αγοράς του Xbox . Αληθεια το ότι το φιφα πχ στη κανονική του έκδοση που δεν βγαίνει στο σουιτς πόσες potential πωλήσεις έχει κόψει από τη νιτεντο . είναι θύμα ολιγοπολιου η νιτεντο ? είδες να ασχολείτε κανείς ? Πέμπτον ,  πιστευεις ότι η σονυ δεν θα έκανε το ίδιο ? η να στο πω αλλιώς και η σονυ το ίδιο κάνει απλά εξαγοράζει ότι αντέχει το πορτοφόλι της , δηλαδή, αυτό, δεν είναι μονοπολιακη πρακτική/νοοτροπία  ?από τη στιγμή που μπαίνεις σε αυτή τη λογική μειώνεις τη πίτα και δημιουργείς ολιγοπώλια. ΟΛΕΣ οι μεγάλες εταιρίες το ίδιο κάνουν και πρακτικά αυτό καθορίζει την υπόσταση τους .

Συμπερασματικα να σου πω ότι όλα αυτά τα καραγκιοζιλικια της σονυ των Άγγλων , της ευρωπαϊκής επιτροπής κλπ είναι τυπικα παραδείγματα δυτικοευρωπαϊκής προτεσταντικής ψευτοηθικης  , εμποτισμενης με δώσεις μοντέρνου, ντεμεκ ,νεογιαπικου/ νεολεφτ  political correctness . Από πίσω φυσικά υπάρχουν ονειρα και επιδιώξεις για κονομα και ταρίφες  και ο κύκλος ολοκληρώνεται .  Οπότε τόσο εγώ όσο και άλλοι '' χαζοί '' εδώ μέσα καλά κάνουμε και διακωμωδουμε .

Για αρχη δεν σε ειπα χαζο καθως δεν σε γνωριζω προσωπικα για να εχω αποψη, ειπα οτι το εχω δει πολλες φορες γραμμενο αυτο το επιχειρημα και ειναι χαζο επιχειρημα. Δεν στεκει. Προφανως δεν εχετε ιδεα πως λειτουργουν οι αγορες, δεν ειναι το περιπτερο της γειτονιας, υπαρχουν ολοκληρες μελετες το πως πουλαει ενα franchise και πως θα πουλαει στο κοντινο μελλον, ειλικρινα πιστευεις οτι αν η MS δεν ηξερε θα εμπαινε στην διαδικασια να κανει αυτην εξαγορα; Ας σοβαρευτουμε. Η Square τα καινουρια FF μια χαρα θα τα βγαλει εχουν ηδη πει οτι θα βγει στο PC (αρα και στο XBOX αφου πλεον ειναι η ιδια πλατφορμα), το FF16 που προφανως αναφερεσαι ειναι timed exclusive. To fifa 2023 πωλειται στο switch , τωρα τι εννοεις "κανονικη εκδοση".... αγνωστο και δεν θα ασχοληθω καθως μπορει να ειναι παμπολοι οι λογοι που η "κανονικη εκδοση" που θες εσυ να πωλειται δεν γινεται να πωλειται με πρωτο και καλυτερο τις δυνατοτητες του συστηματος. Οπως σε ολα τα πραγματα , ετσι και στις εξαγορες υπαρχουν νομοι, οι οποιοι οσο περιεργο και να  φαινεται ισχυουν μεν αλλα επιδεχονται και ερμηνειας δε, γιαυτο και υπαρχει ολοκληρη Επιτροπη Ανταγωνισμου που η δουλεια της ειναι να ελεγχει αυτες τις εξαγορες και κατα το ποσο επηρεάζουν την λειτουργια της αγορας συνολικα και κατ'επεκταση τους καταναλωτες με την αποτροπη δημιουργιας ολιγοπωλίων-μονοπωλίων για προφανεις λογους. Τωρα το οτι η SONY τρεχει πανικοβλητη, επικοινωνιακα βγαινει η χαμενη γτ θυμιζει την κακιασμενη ξαδερφη απο το χωριο ενω ειναι market leader και προφανως αν μπορουσε θα εκανε και αυτη τα ιδια δεν εχουν σχεση με το συγκεκριμενο θεμα. Αν τα κανει , που θα τα κανει καποια στιγμη με μαθηματικη ακριβεια, παλι εκει θα ειναι η Επιτροπη Ανταγωνισμου για να την ελεγξει. Επισης δεν ειναι μονο η Sony που αντιτιθεται στην εξαγορα αυτη απλα αυτη πουλαει στα εξωφυλλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...