corsair04 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, washcloud είπε ...πού ακριβώς βοηθάει αυτό; Στο ότι υπάρχει ήδη ένα θέμα …και να κάνει μια ερώτηση εκεί.
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, korakios είπε τελευταίο ποστ ....το οποίο δεν το ολοκλήρωσα καν πριν όταν σκόνταψα στην "ορθο"γραφία του... Και δεν νομίζω να βοηθά, γιατί αν ΑΥΤΟ ήταν το θέμα τους, θα του το είχαν (υποθέτω) προτείνει και στο χωριό....
Joshua21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, washcloud είπε ...πού ακριβώς βοηθάει αυτό; Ενημέρωση είναι πως έχει ξανασυζητηθεί το θέμα.
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, corsair04 είπε Στο ότι υπάρχει ήδη ένα θέμα …και να κάνει μια ερώτηση εκεί. ...ενώ ήδη έχει πάει 2 σελίδες το παρόν; Τη στιγμή που το άλλο έχει με το ζόρι τα μισά ποστ; Καμμιά συγγένεια με τον κοράκιο έχεις; χαρά στο κουράγιο σου όμως να το,,,ψάξεις (ξεθάψεις.....:ρ) 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ενημέρωση είναι πως έχει ξανασυζητηθεί το θέμα. άλλος από 'δω (τί διάλο....οικογενειακή συγκέντρωση έχετε; :ρ)
Joshua21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, washcloud είπε ...ενώ ήδη έχει πάει 2 σελίδες το παρόν; Τη στιγμή που το άλλο έχει με το ζόρι τα μισά ποστ; Καμμιά συγγένεια με τον κοράκιο έχεις; χαρά στο κουράγιο σου όμως να το,,,ψάξεις (ξεθάψεις.....:ρ) άλλος από 'δω (τί διάλο....οικογενειακή συγκέντρωση έχετε; :ρ) Ρε ούρτ Και 10 σελίδες να πάει, αν το πάρει χαμπάρι κάποιος συντονιστής θα το κλειδώσει. ΥΓ: Από την άλλη όμως αν απαντήσει κάποιος σε τόσο παλιό θέμα, το αποτέλεσμα είναι να κλειδωθεί! 😜 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από Joshua21 1
korakios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, washcloud είπε χαρά στο κουράγιο σου όμως να το,,,ψάξεις (ξεθάψεις.....:ρ) 1η σελίδα αναζήτησης στο google ήταν 😁
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, korakios είπε όχι ένα προφανώς ...γενικά κάτω από 200€ "μπιτόνια", χλωμό να έρθουν πάντως (κι εκεί ακόμα, "χάρη" θα του κάνουν,,,,,,,,που ΔΕΝ θα του την κάνουν, μετά από όσα μας είπε). Που σημαίνει καμμιά 10αριά μπιτόνια ρε συ....(που δεν τον κόβω να το συζητάει να τα πάρει) 2 λεπτά πριν, korakios είπε 1η σελίδα αναζήτησης στο google ήταν 😁 ...και μόνο που σκέφτηκα Ν' ΑΝΟΙΞΩ ΤΑΜΠ, ξεθεώθηκα ;ρ (...τί διάλο κάνετε ρε σεις, με το που βλέπετε θρεντ, αμέσως να γκουγκλάρετε "θέμα"; Δεν παλεύεστε λέμε :ρ) 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε αν το πάρει χαμπάρι κάποιος συντονιστής ...αυτόν εννοείς; (εν τω μεταξύ, πράσινος ο τζο, πράσινος κι ο κορ - με κάψατε....Δεν κατάλαβα ποιος έλεγε τί :ρ "JK"....τυχαίο άραγες; 😄 )
Ntinaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, PedroG είπε Παιδιά έχω ένα σπίτι παλιό στο χωριό το οποίο επισκεπτόμαστε με τους ηλικιωμένους γονείς μου μια δυο φορές το μήνα. Επειδή δεν είχε ποτέ θέρμανση βολευομασταν με μια σόμπα πετρελαίου θέρμανσης που γεμίζαμε μια φορά οπότε πηγαίναμε με ένα 10-15 κιλών μικρό μπετόνι. Για κακη μου τύχη.... κανείς πρατηριουχος της περιοχής δεν μου προμηθεύει πετρελαίο θέρμανσης και με αναγκάζουν να βάζω κίνησης με 1.85€ που πωλείται στη περιοχή μου. Δεν είναι η βασική κατοικία μου και δεν το χρησιμοποιώ όλους τους μήνες παρά κάποια σαββατοκύριακα το χειμώνα. Δυστυχώς όμως δίχως να αγοράσω πετρελαίο από τα βενζινάδικα.....δεν μπορώ να κατοικήσω πέρα από δύο τρεις ώρες..... Τι μου προτείνετε να κάνω;;; Μια λύση που σκέφτηκα είναι να αγοράσω θερμοπομπους αλλά δεν θέλω να αχρηστεψω την σόμπα πετρελαίου με το μπουρι παλιού τύπου που ζεσταίνει όλο το δωμάτιο.... Έχετε καμία ιδέα;;; Σάς ευχαριστώ πολύ ΥΓ και πέρσι το ίδιο θέμα είχα με αποτέλεσμα να μη το επισκεπτόμαστε με τους γονείς ποτέ!!! μηπως κλεβει πολυ στην αντλια και φοβαται μην τον ανακαλυψεις? 1
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε μηπως κλεβει πολυ στην αντλια και φοβαται μην τον ανακαλυψεις? (...εκτός του ότι είναι και αυτό στανταράκι) (...στο χωριό τώρα ....Φαντάσου να είναι σε τίποτε Ζωνιανά, που αν πατήσει ελεγκτής εκεί, παίζει να μην βρούνε ούτε κάλτσα του ακόμα και μετά από καμμιά 10ετία.....)
PedroG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά.... δοχείο μπετόνι πετρελαίου έχω επισκεφτεί σε πέντε βενζινάδικα πρατήρια της πόλης μου και όχι μόνο στο ένα του χωριού... Κανείς δε με εξυπηρετεί παρά μονο μου λένε να βάζω πετρέλαιο κίνησης με τιμή σημερινή 1,85€ για να ζεσταθούν οι ηλικιωμένοι γονείς μου. Δε θα χρειαστεί πάνω 4-5 φορές που θα επισκεφτώ το χειμώνα την οικία του χωριού μου, αλλά θεωρώ ότι αποκλείουν τους ανθρώπους από το να επισκεφτούν την εστία τους όπου γεννήθηκαν. Δεν επιθυμώ ούτε να βάλω πέλλετ ούτε να καλέσω βυτίο σε δεξαμενή που δεν έχω για 100 λίτρα τον χρόνο. Σας ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια και ενδιαφέρον σας
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, PedroG είπε Κανείς δε με εξυπηρετεί παρά μονο μου λένε να βάζω πετρέλαιο κίνησης με τιμή σημερινή 1,85€ για να ζεσταθούν οι ηλικιωμένοι γονείς μου. ...να μας πεις διευθύνσεις/επωνυμίες, να ξέρουμε να πηγαίνουμε εκεί κι εμείς,,,,,,,,,,,,,,και με το που φτάνουμε να μαρσάρουμε :ρ 13 λεπτά πριν, PedroG είπε αλλά θεωρώ ότι αποκλείουν τους ανθρώπους από το να επισκεφτούν την εστία τους όπου γεννήθηκαν. ...μέχρι τώρα, "καλούτσικα" τα 'λεγες..............ΤΩΡΑ όμως..............δεν ξέρω πια (κατά τ' άλλα, δεν μπορεί, όλο και κάποιο βενζινάδικο θα βρεις σε κοτζάμ πόλη, ή ΕΣΤΩ στη διαδρομή ΜΕΧΡΙ το χωριό, για να γεμίζεις 2-3-4 μπετόνια να κουβαλάς μαζί....Εκτός κι αν είσαι στο Διδυμότειχο ξερωγώ και το εξοχικό στο Κουφόβουνο :ρ)
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βαριέμαι να διαβάσω καν τα ποστ. Αν το πετρέλαιο που σου δίνουν στο βάζουν από το βυτιοφορο όχημα λογικό είναι να μην δέχονται, δεν παίζει κανένας να κάθεται να βγάζει την αντλία και να μετράει λίτρα για ένα μπιτόνι 15 λίτρα. Έτσι σου δίνουν από την μικρή αντλία με το πετρέλαιο κίνησης που λογικά χωράει μέσα στο μπιτόνι. Αμφιβάλλω κιόλας αν κάνει η ακρη της αντλίας του βυτιοφορου και αν προσαρμόζεται στο δικό σου μπιτόνι, δεν γίνονται αυτά. Τώρα για την διαφορά του κόστους σιγά τα αυγά, πλήρωσε λίγο παραπάνω για να παρεις πετρέλαιο κίνησης για αυτές τις δύο μέρες στο εξοχικό. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από Basilhs23___ 5 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, PedroG είπε Παιδιά.... δοχείο μπετόνι πετρελαίου έχω επισκεφτεί σε πέντε βενζινάδικα πρατήρια της πόλης μου και όχι μόνο στο ένα του χωριού... Κανείς δε με εξυπηρετεί παρά μονο μου λένε να βάζω πετρέλαιο κίνησης με τιμή σημερινή 1,85€ για να ζεσταθούν οι ηλικιωμένοι γονείς μου. Δε θα χρειαστεί πάνω 4-5 φορές που θα επισκεφτώ το χειμώνα την οικία του χωριού μου, αλλά θεωρώ ότι αποκλείουν τους ανθρώπους από το να επισκεφτούν την εστία τους όπου γεννήθηκαν. Δεν επιθυμώ ούτε να βάλω πέλλετ ούτε να καλέσω βυτίο σε δεξαμενή που δεν έχω για 100 λίτρα τον χρόνο. Σας ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια και ενδιαφέρον σας Λύσσα το έκανες. Στα 18 λίτρα που είναι το μπιτόνι πόσο παραπάνω στοιχίζει το κίνησης; 1
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, PedroG είπε Παιδιά.... δοχείο μπετόνι πετρελαίου έχω επισκεφτεί σε πέντε βενζινάδικα πρατήρια της πόλης μου και όχι μόνο στο ένα του χωριού... Κανείς δε με εξυπηρετεί παρά μονο μου λένε να βάζω πετρέλαιο κίνησης με τιμή σημερινή 1,85€ για να ζεσταθούν οι ηλικιωμένοι γονείς μου. Δε θα χρειαστεί πάνω 4-5 φορές που θα επισκεφτώ το χειμώνα την οικία του χωριού μου, αλλά θεωρώ ότι αποκλείουν τους ανθρώπους από το να επισκεφτούν την εστία τους όπου γεννήθηκαν. Δεν επιθυμώ ούτε να βάλω πέλλετ ούτε να καλέσω βυτίο σε δεξαμενή που δεν έχω για 100 λίτρα τον χρόνο. Σας ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια και ενδιαφέρον σας Έλεος....
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε σιγά τα αυγά, πλήρωσε λίγο παραπάνω ...μια κουβέντα αυτό...Εξαρτάται από το πόσα θα κάψει (...εκτός κι αν είναι συναισθηματικα΄συνδεδεμένος με το συγκεκριμένο μπετόνι ΚΑΙ ΜΟΝΟ και θέλει-δεν θέλει, θα κάψει "10 με 15 λίτρα"). Εξαρτάται από τις συνθήκες, αλλά αν πει (...για να ΚΑΤΣΕΙ στο εξοχικό, γιατί αν πρόσεξες λόγω κρύου ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΝ ΠΙΑ), μπορεί να κάψει και 50 λίτρα ξερωγώ το 2ήμερο (όρεξη να 'χεις, καίγονται....). Ε 50 λίτρα, με 70 λεπτά διαφορά στα δυο πετρέλαια, δεν το λες απλώς "λίγο παραπάνω" (ειδικά αν πει να πάει περισσότερες φορές από 2 τον μήνα....Και προφανώς ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ το οικονομικό.....) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις