Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, washcloud είπε

Μάλλον μιλάμε για μπηφ με τους βενζινάδες, παρά για ουσία....😡

Εμ οι αλήτες οι βενζινάδες έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην επισκέπτεται ο κόσμος τα χωριά του.

Διαδωσται!!!!

7 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Το πιθανότερο. Έχετε δει ποτέ αντλία πετρελαίου θέρμανσης σε βενζινάδικο;

Αντλία πετρελαίου θέρμανσης έχω δει, όχι όμως κανονική με μάνικα όπως αυτές για πετρέλαιο κίνησης και βενζίνη, αλλά από εκείνες που γεμίζουν βυτία.

• Like 2
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

...άπειρες...;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

ναι βρε αφού με την 1η αναζήτηση βρήκα οτι το βάζεις και στο αυτοκίνητο 😁

Spoiler

image.png.4cca0114268b2cda9678611de5a6f80e.png

κατα τα άλλα είναι νόμιμο αλλά όντως δεν έχω προσέξει τελευταία βενζινάδικο με αντλία για πετρέλαιο θέρμανσης

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αντλία πετρελαίου θέρμανσης έχω δει, όχι όμως κανονική με μάνικα όπως αυτές για πετρέλαιο κίνησης και βενζίνη, αλλά από εκείνες που γεμίζουν βυτία.

Σωστό. Μάλλον κάτι παίζει με το σύστημα εισροών εκροών που ανέφερε κι άλλος, προφανώς δεν το βάζουν μπροστά για να γεμίσουν ένα μπιτόνι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, washcloud είπε

...άπειρες...;

Ελάχιστα;

3 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι βρε αφού με την 1η αναζήτηση βρήκα οτι το βάζεις και στο αυτοκίνητο 😁

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.4cca0114268b2cda9678611de5a6f80e.png

κατα τα άλλα είναι νόμιμο αλλά όντως δεν έχω προσέξει τελευταία βενζινάδικο με αντλία για πετρέλαιο θέρμανσης

Βαλε το λινκ αν θες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, washcloud είπε

...άπειρες...;

Δηλαδή έχεις δει άπειρες φορές αντλίες όπως στη φωτό παρακάτω που έχουν και πετρέλαιο θέρμανσης?

mpd-8000.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Το ρωτάς λες και είναι τίποτε ανώμαλοι όσοι έχουν

34 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δηλαδή έχεις δει άπειρες φορές αντλίες όπως στη φωτό παρακάτω που έχουν και πετρέλαιο θέρμανσης?

mpd-8000.jpg

...δεν ξέρω πού το πας, αλλά ούτε για τον συγκεκριμένο τύπο αντλίας που που έχεις στην φωτό έγραψα πουθενά (κι ούτε ξέρω αν έχουνε οι συγκεκριμένες μάνικα για θέρμανσης - που υποθέτω υποννοείς ότι δεν έχουνε), και κυρίως απάντησα στο "ποτέ;" που ρώταγε ο άλλος πριν. Εγώ αυτές που εννοούσα είναι οι "παλιού τύπου", ΜΟΝΕΣ τους αντλίες, συνήθως αρκετά απομακρυσμένες από της βενζίνης (μην ψάχνω για φωτό - κατάλαβες φαντάζομαι), που δεν ξέρω καν αν υπάρχει η τάση να τις καταργούν πλέον (που κι αυτό να το υποθέσω, από αυτά που ποστάρετε), αλλά εγώ μια ζωή στην Ξάνθη που μεγάλωσα και ήμουν μέχρι πριν - πες - 5 χρόνια , δεν ήξερα βενζινάδικο (κι είχε μπόλικα) που να μην υπήρχε ΤΕΤΟΙΑ αντλία που λέω (άντε να μην είχαν 1-2 από τα ΔΕΚΑΔΕΣ - κι εννοώ και τα "εκτός πόλης"). Έχω δει και στον Πειραιά που ήμουν αρχικά, αλλά και ανατολική Αττική που είμαι πλέον.

39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ελάχιστα;

...άπειρες; Ισχύουν οι διευκρινήσεις που έκανα στον αποπάνω. Αν (κι) εσύ εννοείς ότι ΠΛΕΟΝ υπάρχει η τάση να τις εξαφανίζουν,,,,ούτε το ξέρω, ούτε ξέρω τί ακριβώς γίνεται στις περιοχές σας (υποθέτω "μεγάλα αστικά κέντρα"), αλλά σε πιο αποκεντρωμένες περιοχές, υπάρχουν ακόμα.

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.
1 ώρα πριν, washcloud είπε

...είπε ότι τόσα βάζανε παλιότερα ρε συ. Και πλέον δεν πάνε καν "λόγω κρύου". Άμα το σπίτι είναι κα'να ρημάδι, κι άμα οι γονείς (πού να τους ξέρω τους ανθρώπους) "θέλουν ζέστη ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ", ανάλογα την περιοχή, το σπίτι, και πόσο "δυνατά" θέλουν να την καίνε τελικά και για πόσες ώρες (δεδομένα για τα οποία δεν έχουμε ιδέα), τα 10-15 λίτρα μπορεί να μην φτάνουν ούτε για ζήτω...(10 λίτρα καίει μια παλιά σόμπα "στο 1" μέσα σε μισή μέρα ...). Μόνο αν μας πει ΕΣΤΩ πόσα λίτρα πράγματι θα χρειαστεί "για τον χειμώνα", όπως το κόβει, μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά για οτιδήποτε άλλο παραπέρα....

Τότε ας φροντίσουν να εγκαταστησουν στο σπίτι τους μια μικρή δεξαμενή πετρελαίου έστω 100-200 λίτρα και να καλέσουν βυτιοφορο. Και να μείνει πετρέλαιο μέσα για επόμενη φορά δεν παθαίνει κατι. Αυτό που κάνουν με το μπιτόνι στο αμάξι και να ψάχνουν χυμα γέμισμα σε πρατήριο είναι ασύμφορο και ανεφάρμοστο. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, washcloud είπε

Το ρωτάς λες και είναι τίποτε ανώμαλοι όσοι έχουν

Εσύ το πας αλλού, το ρώτησε λες και είναι σπάνιο κάτι τέτοιο 😛

27 λεπτά πριν, washcloud είπε

...δεν ξέρω πού το πας, αλλά ούτε για τον συγκεκριμένο τύπο αντλίας που που έχεις στην φωτό έγραψα πουθενά (κι ούτε ξέρω αν έχουνε οι συγκεκριμένες μάνικα για θέρμανσης - που υποθέτω υποννοείς ότι δεν έχουνε), και κυρίως απάντησα στο "ποτέ;" που ρώταγε ο άλλος πριν. Εγώ αυτές που εννοούσα είναι οι "παλιού τύπου", ΜΟΝΕΣ τους αντλίες, συνήθως αρκετά απομακρυσμένες από της βενζίνης (μην ψάχνω για φωτό - κατάλαβες φαντάζομαι), που δεν ξέρω καν αν υπάρχει η τάση να τις καταργούν πλέον (που κι αυτό να το υποθέσω, από αυτά που ποστάρετε), αλλά εγώ μια ζωή στην Ξάνθη που μεγάλωσα και ήμουν μέχρι πριν - πες - 5 χρόνια , δεν ήξερα βενζινάδικο (κι είχε μπόλικα) που να μην υπήρχε ΤΕΤΟΙΑ αντλία που λέω (άντε να μην είχαν 1-2 από τα ΔΕΚΑΔΕΣ). Έχω δει και στον Πειραιά που ήμουν αρχικά, αλλά και ανατολική Αττική που είμαι πλέον.

Το θέμα μας δεν είναι ο συγκεκριμένος τύπος αντλίας, είναι ότι σήμερα (και όχι πριν 5 ή πριν 50 χρόνια) τα βενζινάδικα ΔΕΝ διαθέτουν αντλία με πετρέλαιο θέρμανσης, το παραδίδουν με βυτίο. Και να υπάρχει σήμερα κάποιο βενζινάδικο με αντλία πετρελαίου θέρμανσης είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

Αυτό λέω, δεν το πάω κάπου αλλού.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Τότε ας φροντίσουν να εγκαταστησουν στο σπίτι τους μια μικρή δεξαμενή πετρελαίου έστω 100-200 λίτρα και να καλέσουν βυτιοφορο. Και να μείνει πετρέλαιο μέσα για επόμενη φορά δεν παθαίνει κατι. Αυτό που κάνουν με το μπιτόνι στο αμάξι και να ψάχνουν χυμα γέμισμα σε πρατήριο είναι ασύμφορο και ανεφάρμοστο. 

...γενικά το θρεντ είναι της,,,φωτιάς και της πυρκαγιάς ρε συ

(Απ' τη μια δεν θέλει να βάλει δεξαμενή είπε, απ' την άλλη "δεν είναι το θέμα το να βολευτεί αλλά τί κάνουν οι βενζινάδες", απ' την παράλλη το ότι "δεν μπορούνε να πάνε στο σπίτι λόγω κρύου",,,,,,,,και η απογείωση, το ότι "θέλουν να κάνουν τον κόσμο να ξεκόψει απ' τις ρίζες του"....Νομίζω ότι ο φίλος αντί να ψάχνει για λύση στο πρόβλημα, ψάχνει για,,,,πρόβλημα στην λύση.........)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Τότε ας φροντίσουν να εγκαταστησουν στο σπίτι τους μια μικρή δεξαμενή πετρελαίου έστω 100-200 λίτρα και να καλέσουν βυτιοφορο.

ασθενοφόρο θα καλέσουν με το σοκ που θα πάθει ,

λες να έχει λεφτά για δεξαμενή αν δεν έχει για τη διαφορά τιμής με το κίνησης στο μπετόνι ?

θα πάρει απο γείτονα αν δε βρει χύμα ....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εσύ το πας αλλού, το ρώτησε λες και είναι σπάνιο κάτι τέτοιο

...όρεξη έχεις βλέπω...:ρ

Ναι, ΕΙΝΑΙ σπάνιο να "με" ρωτάνε, "αν έχω δει ΠΟΤΕ" :ρ ΠΡΩΤΗ φορά με ρωτάνε τέτοιο πράγμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, washcloud είπε

...γενικά το θρεντ είναι της,,,φωτιάς και της πυρκαγιάς ρε συ

(Απ' τη μια δεν θέλει να βάλει δεξαμενή είπε, απ' την άλλη "δεν είναι το θέμα το να βολευτεί αλλά τί κάνουν οι βενζινάδες", απ' την παράλλη το ότι "δεν μπορούνε να πάνε στο σπίτι λόγω κρύου",,,,,,,,και η απογείωση, το ότι "θέλουν να κάνουν τον κόσμο να ξεκόψει απ' τις ρίζες του"....Νομίζω ότι ο φίλος αντί να ψάχνει για λύση στο πρόβλημα, ψάχνει για,,,,πρόβλημα στην λύση.........)

Είναι από αυτά τα ωραία thread που ανοίγουν και κανένας δεν βρίσκει λύση μέχρι να κλείσουν. 

5 λεπτά πριν, korakios είπε

ασθενοφόρο θα καλέσουν με το σοκ που θα πάθει ,

λες να έχει λεφτά για δεξαμενή αν δεν έχει για τη διαφορά τιμής με το κίνησης στο μπετόνι ?

θα πάρει απο γείτονα αν δε βρει χύμα ....

Ας μεταφέρουν στο εξοχικό κανέναν θερμοπομπο η αερόθερμα, για μια δυο μέρες δεν θα προλάβει να τους φέρει εγκεφαλικό η ΔΕΗ. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...