washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το θέμα μας δεν είναι ο συγκεκριμένος τύπος αντλίας, είναι ότι σήμερα (και όχι πριν 5 ή πριν 50 χρόνια) τα βενζινάδικα ΔΕΝ διαθέτουν αντλία με πετρέλαιο θέρμανσης, το παραδίδουν με βυτίο. Και να υπάρχει σήμερα κάποιο βενζινάδικο με αντλία πετρελαίου θέρμανσης είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Αυτό λέω, δεν το πάω κάπου αλλού. ...το "αν το πας κάπου αλλού", το είπα επειδή πόσταρες συγκεκριμένο τύπο αντλίας. Να εξηγούμαι δηλαδή. Όσο για το θέμα "ΜΑΣ", δεν είναι καθόλου "ΜΑΣ", όταν ο άλλος έχει βγει και έχει ρωτήσει "έχετε δει ΠΟΤΕ αντλία για πετρέλαιο θέρμανσης". Είναι θέμα ΣΟΥ, το να κρίνεις ότι πρέπει ν' απαντήσεις για το ότι σήμερα οι αντλίες για θέρμανση είναι "προς εξαφάνιση". Εμένα αντιθέτως θέμα ΜΟΥ ήταν ν'΄απαντήσω ότι έχω δει ΑΠΕΙΡΕΣ,,,,,από "κάποτε έως τώρα" :ρ
Joshua21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, washcloud είπε ...όρεξη έχεις βλέπω...:ρ Ναι, ΕΙΝΑΙ σπάνιο να "με" ρωτάνε, "αν έχω δει ΠΟΤΕ" :ρ ΠΡΩΤΗ φορά με ρωτάνε τέτοιο πράγμα :ρ Μην παίζεις με τις λέξεις, εννοούσε αν έχεις δει κάτι τέτοιο πρόσφατα, όχι όταν ήσουν πιτσιρίκι Και ναι, έχω όρεξη όπως έχεις και εσύ, αλλιώς δεν θα καθόμαστε να γράφαμε τέτοια ώρα για αντλίες 😂 Μόλις τώρα, washcloud είπε ...το "αν το πας κάπου αλλού", το είπα επειδή πόσταρες συγκεκριμένο τύπο αντλίας. Να εξηγούμαι δηλαδή. Όσο για το θέμα "ΜΑΣ", δεν είναι καθόλου "ΜΑΣ", όταν ο άλλος έχει βγει και έχει ρωτήσει "έχετε δει ΠΟΤΕ αντλία για πετρέλαιο θέρμανσης". Είναι θέμα ΣΟΥ, το να κρίνεις ότι πρέπει ν' απαντήσεις για το ότι σήμερα οι αντλίες για θέρμανση είναι "προς εξαφάνιση". Εμένα αντιθέτως θέμα ΜΟΥ ήταν ν'΄απαντήσω ότι έχω δει ΑΠΕΙΡΕΣ,,,,,από "κάποτε έως τώρα" :ρ Ok!
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Μην παίζεις με τις λέξεις, εννοούσε αν έχεις δει κάτι τέτοιο πρόσφατα, όχι όταν ήσουν πιτσιρίκι ...αυτό που εσύ "παίζεις με τις λέξεις" και το χρεώνεις σ' εμένα, καταπληκτικό :ρ Εγώ καθόλου δεν έπαιξα. Αυτό κατάλαβα να εννοεί (με το "ποτέ") - σ' αυτό απάντησα. Με κάθε ειλικρίνεια. (Θα ήθελα να ήμουν πιτσιρίκι μέχρι το ~'15, αλλά ήδη είχα βρωμογεράσει :ρ) 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και ναι, έχω όρεξη όπως έχεις και εσύ, αλλιώς δεν θα καθόμαστε να γράφαμε τέτοια ώρα για αντλίες ...η πλάκα είναι ότι εγώ δεν έχω όρεξη, αλλά τσιμπάω με τον άλλον που ευαισθητοποιήθηκα που λέει "κρυώνουν οι γονείς του" και "δεν μπορούνε να πάνε σπίτι τους" κι έκατσα και σκεφτόμουν απίθανα σενάρια τί να παίζει να τον βοηθήσω να βρει λύση και στο τέλος βγαίνει ότι "το θέμα του" είναι "οι μαλάκες οι βενζινάδες" (ΟΚ, ΕΙΝΑΙ, αλλά,,,άσχετο) και τα πόσα, ΠΕΝΤΕ Ευρώ για τα οποία δεν πήγε στο χωριό όλη τη χρονιά ΠΕΡΣΙ................;! !^#$@!^@^! 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε σας γλεντάει με μαεστρία. ❤️ ασταδιάλα κι εσύ ρε μπήχτη
korakios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε σας γλεντάει με μαεστρία. ❤️ καθυστέρησαν να μπουν τα λεφτά για το μπουζούκι , τι να κάνει , έσκασε και έκτακτο για υαλοκαθαριστήρα καπάκια... 1 1
Broli007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Όντως έχει γίνει πλέον είδος προς εξαφάνιση η αντλία για πετρέλαιο θέρμανσης στο βενζινάδικο, αλλά υπάρχουν ακόμα. Πχ: https://www.supercretagas.gr/yphresia/petrelaio-thermansis/ "Επιπλέον, διαθέτει αντλία πετρελαίου που μπορείτε να προμηθεύεστε πετρέλαιο θέρμανσης και καθαρό πετρέλαιο (φωτιστικό) σε μπιτόνια." Απλά και ακόμα και αν έχουν, οι ίδιοι οι βενζινοπώλες δεν κάθονται να ασχοληθούν γιατί βγάζουν σχεδόν τίποτα και θεωρούν οτι τσάμπα χάνουν τον χρόνο τους για τόσο μικρή ποσότητα. Ίσως ο φίλος θα έπρεπε να πάρει τηλέφωνα με τη σειρά τα βενζινάδικα που πουλάνε πετρέλαιο θέρμανσης και να κάνει ερώτηση. Αν τυχόν ξέρει ότι κάποιο βενζινάδικο έχει όντως αντλία και απλα του αρνούνται, ίσως να πάρει ένα τηλέφωνο στα κεντρικά του αντίστοιχου brand για να ρωτήσει εκεί για αυτό (περίπτωση κωλύματος με κάποια νομοθεσία, που πολύ αμφιβάλλω) ή και να ενημερωθεί από εκεί ίσως κάποιο συνεργαζόμενο που έχει αντλία στο ίδιο το βενζινάδικο και όχι σε βυτίο. Νομικά, πέρα από αυτό δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι παραπέρα. Νομίζω είναι και στη δικαιοδοσία του πωλητή να αρνηθεί να εξυπηρετήσει πελάτες. Όπως σε κάποια καφετέρια μπορούν να δίωξουν κάποιον, συνήθως που έχει μιλήσει ή φερθεί άσχημα. Τυχαίο παράδειγμα, απλά για την άρνηση να εξυπηρετήσουν, μπορεί απλά να επικαλεστεί κάποιος ότι δεν δίνω γιατί φοβάμαι ότι θα φτιάξει μολότωβ ή θα βάλει φωτιά κάπου.
Joshua21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 @washcloud χαρακτηριστικό παράδειγμα του καταλαβαίνω ότι θέλω 😂 Πάω γιατί νύσταξα, δεν είσαι ο μόνος βρωμόγερος εδώ
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε καθυστέρησαν να μπουν τα λεφτά για το μπουζούκι , τι να κάνει , έσκασε και έκτακτο για υαλοκαθαριστήρα καπάκια... ΜΑ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ, ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ "ELPEDISON" T Ω Ρ Α το λες ρε μπαγλαμά;! Ω να σου γα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΑΥΤΟΣ ήτανε; Και μου θύμισε κάτι το νικ κι έλεγα "...α ναι, κάτι έχει ποστάρει στο ρεύμα" και είπα "εντάξει, δικός μας είναι".....ΛΑΘΟΣ ΘΥΜΟΜΟΥΝΑΑΑΑΑ ^@%$@!&🤬☠️ 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε @washcloud χαρακτηριστικό παράδειγμα του καταλαβαίνω ότι θέλω 😂 ...α μη με τσιγκλάς (κι άλλο) κι εσύ τώρα! Είχα την άλλη πόση ώρα πάνω απ' το κεφάλι μου και με ζάλισε και δεν πρόσεξα τις λεπτομέρειες.....Σιχτίρ! 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πάω γιατί νύσταξα, δεν είσαι ο μόνος βρωμόγερος εδώ ...στα τσακίδια, παλιόγερε 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, korakios είπε καθυστέρησαν να μπουν τα λεφτά για το μπουζούκι , τι να κάνει , έσκασε και έκτακτο για υαλοκαθαριστήρα καπάκια... Μας τρολλαρε καλά.
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μας τρολλαρε καλά. ...μην του μιλάς πανάθεμά τον, που είχε πάρει χαμπάρι το ψιλόγαζο και δεν έλεγε τπτ (άσε που υποψιάζομαι ότι και τ' άλλα κουμάσια πήραν πρέφα αλλά δε μιλάγανε...Πλέον τους υποψιάζομαι ΟΛΟΥΣ..... ....εσύ ας πούμε, πώ κι από ΄δω τέτοια ώρα;! )
korakios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μας τρολλαρε καλά. που να δεις με το ρεύμα μέχρι να καταλάβει οτι είναι καλό το online τότε και μετά γκρίνιαζε τον θυμάμαι απο τότε , πετά ατάκες , θέλει μεταχείριση 😁 πχ ώρες-ώρες δε γίνεται να μην αντισταθείς Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από korakios
vs_skg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Σα να λεμε άρνηση διάθεσης τηγανητών πατατών σε εστιατόριο: πήγα με το ταπερακι μου να ζητήσω 10 πατάτες και δεν μου δώσανε. Είναι νόμιμο αυτό; Φαγητό δεν υποτίθεται ότι πουλάνε; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, washcloud είπε Το ρωτάς λες και είναι τίποτε ανώμαλοι όσοι έχουν :ρ ...δεν ξέρω πού το πας, αλλά ούτε για τον συγκεκριμένο τύπο αντλίας που που έχεις στην φωτό έγραψα πουθενά (κι ούτε ξέρω αν έχουνε οι συγκεκριμένες μάνικα για θέρμανσης - που υποθέτω υποννοείς ότι δεν έχουνε), και κυρίως απάντησα στο "ποτέ;" που ρώταγε ο άλλος πριν. Εγώ αυτές που εννοούσα είναι οι "παλιού τύπου", ΜΟΝΕΣ τους αντλίες, συνήθως αρκετά απομακρυσμένες από της βενζίνης (μην ψάχνω για φωτό - κατάλαβες φαντάζομαι), που δεν ξέρω καν αν υπάρχει η τάση να τις καταργούν πλέον (που κι αυτό να το υποθέσω, από αυτά που ποστάρετε), αλλά εγώ μια ζωή στην Ξάνθη που μεγάλωσα και ήμουν μέχρι πριν - πες - 5 χρόνια , δεν ήξερα βενζινάδικο (κι είχε μπόλικα) που να μην υπήρχε ΤΕΤΟΙΑ αντλία που λέω (άντε να μην είχαν 1-2 από τα ΔΕΚΑΔΕΣ - κι εννοώ και τα "εκτός πόλης"). Έχω δει και στον Πειραιά που ήμουν αρχικά, αλλά και ανατολική Αττική που είμαι πλέον. ...άπειρες; Ισχύουν οι διευκρινήσεις που έκανα στον αποπάνω. Αν (κι) εσύ εννοείς ότι ΠΛΕΟΝ υπάρχει η τάση να τις εξαφανίζουν,,,,ούτε το ξέρω, ούτε ξέρω τί ακριβώς γίνεται στις περιοχές σας (υποθέτω "μεγάλα αστικά κέντρα"), αλλά σε πιο αποκεντρωμένες περιοχές, υπάρχουν ακόμα. Aυτές που βλέπεις μονες τους σαν καλαμιά στον κάμπο είναι για ντίζελ κίνησης για φορτηγά κλπ μεγάλα οχήματα ώστε να μην κλείνουν όλο το πρατήριο όσο ανεφοδιάζονται.
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aυτές που βλέπεις μονες τους σαν καλαμιά στον κάμπο είναι για ντίζελ κίνησης για φορτηγά κλπ μεγάλα οχήματα ώστε να μην κλείνουν όλο το πρατήριο όσο ανεφοδιάζονται. ...πού να μην έλεγα περί δευκρινίσεων :ρ Και όχι, δεν μιλάω για κίνησης. Για θέρμανσης μιλάω, ακόμη και γι' αυτές που βλέπω ακόμα και σήμερα και είναι μαζί με της κίνησης. Σαν κάμπια στην καλαμιά :ρ
esykas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 επειδή διάβασα μόνο την πρώτη σελίδα, πρόχειρα βρήκα τις οδηγίες από την ΕΚΟ για την σωστή μεταφορά σε δοχείο. https://www.eko.gr/Uploads/Documents/43639/1TargetSafety_May2015_EKO_Doxeia_Customer (secured).pdf όπως είπε και κάποιος από την πρώτη σελίδα, λογικά το έχουν σε βυτίο και για αυτό δεν σου βάζουν λέγοντας τις γνωστέ μλκς
Προτεινόμενες αναρτήσεις