Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Το κλασικο βυτιοφορο που παραδιδει στα σπιτια μετα.Θέρμανσης εβαζε γιατι οποτε το πετυχω ρωταω απο περειεργεια.......... Το ίδιο βυτιάκι μεταφέρει ότι καυσιμα θέλει.Και βενζίνη και ντιζελ.
filipprin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σιγουρα απλα εγω ΡΩΤΗΣΑ για να μαθω τιμες για τονο κτλ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ.Οτι ειναι αντλια θερμανσης.Ακομα θυμαμε Δεκεμβρη με ψοφοκρυο τον τυπο να βασταει την μανικα μεχρι να γεμισει...... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από filipprin
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Σιγουρα απλα εγω ΡΩΤΗΣΑ για να μαθω τιμες για τονο κτλ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ.Οτι ειναι αντλια θερμανσης απο την αντλία που έβαζε ρώτησες αν μπορείς να παρεις με μπιτόνια;
filipprin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, filipprin είπε .Επισεις εχω γνωστο στη δουλεια που γεμιζει 25 κιλα αβερτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις