Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη δν εχω ξανα πληρωσει κατι αντιστοιχο και θελω να πληρωσω μεσω ebaking να ξεμπερδευω απλα βαζω τον κωδικο RF και το πληρωνω?  Γιατι περα απο το οχημα που εχει σημειωσει  αυτος δν υπαρχει καποιο αλλο στοιχειο οτι το πληρωνω εγω θα γινει η ταυτοποιηση φανταζομαι απο την τραπεζα και  τελος? Γιατι διαβασα σε ενα αλλο σαιτ ασχετο να γραψω και αιτιολογια .

Επεξ/σία από Vigilante1319
Δημοσ.

Το χαρτάκι που σου άφησαν στο αυτοκίνητο έχει πάνω οδηγίες για το πως πληρώνεται.

Επίσης για ποια ακριβώς ταυτοποίηση μιλάς? Το θέμα είναι να πληρωθεί, το ποιος θα πληρώσει είναι αδιάφορο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το χαρτάκι που σου άφησαν στο αυτοκίνητο έχει πάνω οδηγίες για το πως πληρώνεται.

Επίσης για ποια ακριβώς ταυτοποίηση μιλάς? Το θέμα είναι να πληρωθεί, το ποιος θα πληρώσει είναι αδιάφορο.

λεει μονο ηλεκτρονικα με τον κωδικο η στα ελτα δν λεει περισσοτερες πληροφοριες, αρα δν χρειαζεται καποια αιτιολογια ΑΦΜ και τετοια που διαβασα σε ενα αλλο σαιτ.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

λεει μονο ηλεκτρονικα με τον κωδικο η στα ελτα δν λεει περισσοτερες πληροφοριες, αρα δν χρειαζεται καποια αιτιολογια ΑΦΜ και τετοια που διαβασα σε ενα αλλο σαιτ.

Εσενα δηλαδη σε πειραζει τόσο πολύ να γραψεις μια δυο λεξουλες στα σχολια, ετσι θα θυμασαι και εσυ τι ειναι αυτο αν μετα πεντε χρονια σου ερθει ξανά το πρόστιμο με το ταχυδρομείο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εσενα δηλαδη σε πειραζει τόσο πολύ να γραψεις μια δυο λεξουλες στα σχολια, ετσι θα θυμασαι και εσυ τι ειναι αυτο αν μετα πεντε χρονια σου ερθει ξανά το πρόστιμο με το ταχυδρομείο 

μα δεν μου γραφει να γραψω σχολιο η σελιδα της τραπεζας  για αυτο ρωταω κιολας για να μην μου ξαναερθει στο μελλον εξου και η ερωτηση για την ταυτοποιηση .

Επεξ/σία από Vigilante1319
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Όπως σου έγραψα και παραπάνω αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πληρωθεί, δεν τους νοιάζει ποιος (ποιο ΑΦΜ) θα πληρώσει.

Και εφόσον έχει κωδικό RF τότε έτσι θα ξέρουν πως η συγκεκριμένη πληρωμή αφορά τη συγκεκριμένη παράβαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...