Προς το περιεχόμενο

Θεμα Ιντερνετ - Δυνατοτητα αναβαθμισης, αλλα υπαρχει οντως δυνατοτητα;


AntoMast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,

Μενω 7 χιλιομετρα περιπου απο κεντρο μεγαλης πολης, και εδω και χρονια εχω την ιδια συνδεση, 24αρα αλλα πιανω 1.6mbps λογω αποστασης. Εχω μιλησει με ολους τους παροχους, απο Κοσμοτε, Βονταφον κτλπ και ολοι μου λενε πως δεν υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης. Εγω ειμαι στην Κοσμοτε, παρενθεση.

Τελος παντων σημερα με παιρνουν απο Νοβα μου λενε υπαρχη καλυψη στην περιοχη σας. Εγω τους λεω δεν υπαρχει περιπτωση. Τους λεω που μενω, τους στελνω λινκ τις συντεταγμενες (καθως η διευθυνση του σπιτιου/δρομου δεν ειναι καν δηλωμενη στους χαρτες) και μου λενε πως οντως υπαρχει δυνατοτητα 50αρας ή 100αρας.

Η ερωτηση μου ειναι, πως γινεται αυτο; Δεν 'πατανε' ολοι οι παροχοι στα ιδια καλωδια; Δεν ξερω αν ειναι χαζη ερωτηση αυτη, και πραγματικα δεν εχω γνωση πανω στο θεμα, αλλα εδω και χρονια και ακομη και φετος Κοσμοτε, Βονταφον, Wind, ολες μου λενε προς στο παρων δεν υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης. Πως γινεται με Νοβα να υπαρχει;

Μιλησα και με 3 διαφορετικα ατομα (της Νοβα), μου ειπαν το ιδιο. Υπαρχει δυνατοτητα να το επιβεβαιωσω (πως οντως μπορω να εχω 50αρα/100αρα) χωρις να χρειαστει να σπασω το συμβολαιο μου με Κοσμοτε; Πραγματικα, το θεωρω ακρως απιθανο. Κανενας στην περιοχη μου δεν εχει 50αρα/100αρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...