Προς το περιεχόμενο

H προηγμένη τεχνολογία της Samsung Electronics Hellas συναντά την κομψότητα του οίκου Celia Kritharioti Couture


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

 Ένας νέος κόσμος τεχνολογικής καινοτομίας και εκλεπτυσμένης κομψότητας ξεδιπλώνεται μέσα από τη νέα συνεργασία της Samsung Electronics Hellas με τον εμβληματικό οίκο μόδας Celia Kritharioti Couture. Η τεχνολογία της Samsung συνάντησε την υψηλή αισθητική του οίκου Celia Kritharioti Couture, σε μία σύμπραξη που αντανακλά το κοινό όραμα των δύο εταιρειών για δημιουργικότητα πέρα από τα όρια του συμβατικού, διαρκή εξέλιξη και άρτιο σχεδιασμό.

3._samsungxcelia_kritharioti_0.jpg

Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών γιορτάστηκε με μία εκδήλωση γεμάτη λάμψη, χρώμα, δημιουργικότητα και εκπλήξεις τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και πρόσωπα της lifestyle σκηνής είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια σειρά από εντυπωσιακά artworks με pop art αισθητική, εμπνευσμένα από το απόλυτο εργαλείο ατομικής έκφρασης, το Galaxy Z Flip4.

Την παράσταση έκλεψε η μεγάλη αποκάλυψη της βραδιάς: μια μοναδική δημιουργία του οίκου Celia Krithariori Couture εμπνευσμένη από το Galaxy Z Flip4. Το εντυπωσιακό φόρεμα που δημιούργησε η Σίλια Κριθαριώτη εκφράζει τον ανατρεπτικό χαρακτήρα του αναδιπλούμενου Galaxy Z Flip4 που επαναπροσδιορίζει πλήρως την έννοια του smartphone και ξεχωρίζει για τον τολμηρό σχεδιασμό του. Με έντονα χρώματα και ιδιαίτερη αισθητική, η δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας με διεθνή απήχηση, συμβολίζει προσωπικότητες που τολμούν, εκφράζονται με έντονο τρόπο και λατρεύουν τη μόδα.

7._samsungxcelia_kritharioti_0.jpg

Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, Byung Moo Θεόφιλος Shin δήλωσε σχετικά: «Η Samsung Electronics Hellas και ο οίκος Celia Kritharioti Couture, αψηφώντας τις συμβάσεις, προτρέπουν τους ανθρώπους να εκφράσουν την ατομικότητά τους.  Με τη συνεργασία αυτή, που συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία και το μοναδικό σχεδιασμό, θέλουμε οι χρήστες να μπορούν να εκφράσουν τον πραγματικό τους εαυτό και να «αγκαλιάσουν» ό,τι τους κάνει ξεχωριστούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Σίλια Κριθαριώτη και την ομάδα της για τον ενθουσιασμό, το πάθος και τη δέσμευσή τους στη συνεργασία μας».

2._samsungxcelia_kritharioti_0.jpg

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του Τμήματος Κινητών Συσκευών στη Samsung Electronics Hellas, σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Σίλια και την ομάδα της για την εξαιρετική δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό τους. Στη Samsung, δουλεύουμε συνεχώς ώστε να βελτιώσουμε το σχεδιασμό των προϊόντων μας -σε σημείο τελειότητας-  που είναι και ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά μας με το brand Celia Kritharioti Couture. Ειδικά για την 4η γενιά των foldable συσκευών μας, καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια και δεξιοτεχνία για την τελειοποίηση κάθε στοιχείου των Galaxy Z Flip4 και Z Fold4. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στις μικρές αισθητικές λεπτομέρειες, έτσι ώστε να αναπτύξουμε ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας, που είναι κάτι περισσότερο από ένα smartphone, είναι πραγματικά ένα fashionable tech item. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, εμείς, παθιασμένοι με την τεχνολογία, συνεργαζόμαστε με ένα brand που είναι παθιασμένο με τη μόδα, με στόχο να δημιουργήσουμε από κοινού μία ιστορία τεχνολογίας-μόδας που θα αφήσει σίγουρα εποχή».

Η Σίλια Κριθαριώτη συνέχισε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα είναι η αρχή μιας μεγάλης συνεργασίας με τη Samsung Electronics Hellas, μια εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε κοινά ήθη και αξίες, αλλά και καλλιτεχνική άποψη. Απόψε γιορτάζουμε τη μόδα, την τέχνη και την τεχνολογία. Αυτή η συνεργασία με ενέπνευσε να δημιουργήσω μια σειρά από pop art έργα που θα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μαζί για το Παιδί».

Η Samsung εργάστηκε εντατικά στην ανάπτυξη της 4ης γενιάς αναδιπλούμενων smartphone της σειράς Z, δημιουργώντας μία συσκευή που αποτελεί fashion gadget. H συνεργασία της Samsung Electronics Hellas με τον οίκο Celia Kritharioti Couture αντικατοπτρίζει το κοινό τους πάθος για διαρκή πρόοδο, με στόχο τη δημιουργία λεπτομερώς σχεδιασμένων προϊόντων που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. 

  • Like 1
  • Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...