Avl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα, θέλω τα φώτα σας για το χτίσιμο ενός desktop, αυτή τη στιγμή έχω ένα gaming laptop omen αλλά το έχω στο γραφείο μου σαν desktop με οθόνη, ποντίκι κτλπ. Ποσό που διαθέτουμε: έως 1200 ευρώ max Χρήση υπολογιστή : gaming, σερφάρισμα και λίγο επεξεργασία video τα μεγάλα παιχνίδια τα παίζω στο ps5 αλλά strategy, first person, football manager Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: office, adobe photoshop k premiere αλλά όχι για ‘’βαριά’’ επεξεργασία Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: οχι τα έχω όλα αυτά Οθόνη: Από σπόντα έχω στα χέρια μου την Samsung Odyssey G5 27 QHD, οπότε θα μείνω με αυτή ώστε να μην αυξηθεί το budget. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Ρέθυμνο Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα?: από ένα κατάστημα ώστε να μου κάνουν και συναρμολόγηση Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : απάντησα από πάνω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πoιο: θα αγοράσω key για windows, δεν το έχω ξανακάνει αλλά είδα video και νομίζω το έχω Είδα ένα πρόσφατο ανάλογο θέμα, Gaming pc έως 1200 ευρώ μπορώ να πάρω ιδέες και από εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα