Προς το περιεχόμενο

The FilmMachine & οδηγός λειτουργίας (AVI->DVD)

cybereddie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 866
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί ο encoder "αποφάσισε" ότι με αυτά τα GB παίρνεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα και δεν έχει νόημα να πάει παραπάνω... κι εμένα μου το έχει κάνει σε κάποιες περιπτώσεις. Έτσι νομίζω ότι εξηγείται.

Δημοσ.

Μια αφελέστατη ερώτηση βρε παιδιά.

Ακολουθώντας το Νο 14 του οδηγού

14. Aνοίγουμε το NERO burning ROm, επιλέγουμε DVD, dvd video, και στο video

κομματι βάζουμε ότι έχει μέσα στο video υποφάκελο που έχει δημιουργήσει το the film machine, και αφού έχω φτιάξει ένα DVD περιμένω θεωρητικά να δώ αρχεία σε φορμά .IFO .VOB kai .BUP

Αντ' αυτών βλέπω ένα TFM_Muxed_Video.mpg και κάτι άλλα άσχετα όπωε TFM_Video_Info_file.vaf που φυσικά το NERO δεν τα αναγνωρίζει για να κάψει το δισκάκι.

Τι βλακεία κάνω;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

file gia na grapseis dvd pou exei dimiourgisi to filmmachine xreiazesai alla programa oxi to nero.katebase to imgtools kai tha sto grapsei sigoyra. To exo dokimasei para polles fores kai einai mia xara.

Δημοσ.
Kai pws to vriskoumje auto to programma? Kai 2on kai teleutaio an to vroume vazoume ta arxeia mesa kai ta kaiei h kanei metatropes?

Εγω το γράφω με το NeroRecode πολύ ευκολα...

Δημοσ.

14. Aνοίγουμε το NERO burning ROm' date=' επιλέγουμε DVD, dvd video, και στο video

κομματι βάζουμε ότι έχει μέσα στο video υποφάκελο που έχει δημιουργήσει το the film machine, και αφού έχω φτιάξει ένα DVD περιμένω θεωρητικά να δώ αρχεία σε φορμά .IFO .VOB kai .BUP

Αντ' αυτών βλέπω ένα TFM_Muxed_Video.mpg και κάτι άλλα άσχετα όπωε TFM_Video_Info_file.vaf που φυσικά το NERO δεν τα αναγνωρίζει για να κάψει το δισκάκι.

Τι βλακεία κάνω;

Ευχαριστώ[/quote']

ποια έκδοση του Νερο έχεις?

Δημοσ.
Εγω το γράφω με το NeroRecode πολύ ευκολα...

Εκδοση 6.6.0.0 του Nero. Mε το NeroRecode που λες είναι πολύπλοκο;

Δημοσ.
Εκδοση 6.6.0.0 του Nero. Mε το NeroRecode που λες είναι πολύπλοκο;

Οχι φίλε μου ειναι πολύ εύκολο και σε περιπου 1 ωρα το έχεις ''καμένο'' το DVD

Δημοσ.

Αν σου είναι εύκολο μου λες τα βήματα. Διαφορετικά δεν πειράζει. Κάτι δεν κάνω σωστά και δεν προχωράει. Καθότι και άσχετος εντελώς

Δημοσ.

14. Aνοίγουμε το NERO burning ROm' date=' επιλέγουμε DVD, dvd video, και στο video

Τι βλακεία κάνω;

Ευχαριστώ[/quote']

kai ego to eixa to provlima ayto alla paratirisa to eksis: sthn arxh mou evgale

tetia arxeia kai psaxnomouna thn deuterh fora eno nomiza oti eixe teliosh

sthn ousia den eixe teliosh ksekinise mono tou kai ta metetrepe se vob

kai apo tote to afino parapano kai ontos exo grapsei 5 fores kai mou ta vgazei

kateuthian vob ta opoia ta kaio kateuthian.

Δημοσ.

Μπορεί και να ισχύει αυτό αφού το έκανες. Όμως εγώ επειδή το άφησα τη νύχτα και το είδα το πρωί έτοιμο ε μετά από 8 ώρες αν ήταν θα το είχε μετατρέψει φαντάζομαι.

Δημοσ.
Αν σου είναι εύκολο μου λες τα βήματα. Διαφορετικά δεν πειράζει. Κάτι δεν κάνω σωστά και δεν προχωράει. Καθότι και άσχετος εντελώς

1.Ανοίγεις το NeroRecode

2.Επανακοδικοποιήστε ολόκληρο το DVd σε DVD

3.Επιλογή του Αρχεία DVD-Video

4.Εισαγωγή DVD

5.Πήγαινε στον φάκελο που αποθηκεύτηκαν τα αρχεία από την διαδικασία του TFM

6. Επέλεξε μόνο τον φάκελο με την ονομασία DVD και πάτα OK

7. Περιμενε 1 λεπτ'ο να τελειώσει η ανάλυση

8. Κάνε μια προεπισκόπηση γρήγορη της ταινείας (πατώντας το play) και στην συνέχεια πάτα το πλήκτρο μπροστά (Σημ. στην προεπισκόπηση δεν βλέπεις υπότιτλους)

9. Βάλε το δισκάκι στον οδηγό και...Εγγραφή (Στην φάση αυτή εγώ δεν έχω επιλεγμένο τίποτα από τα...Αμεση Εγγραφή-Προηγμένη Ανάλυση και Λειτουργία υψηλής Ποιότητας και σε 30-40 λεπτά τόχω ταπετσάρει με το Cover του και είναι έτοιμο για οποιοδήποτε Player.)

Καλή τύχη με τον Νέρωνα....

Δημοσ.

Παιδια, λογω .... διακοπων δεν ειδα τα post την τελευταια βδομαδα. Θα αλλάξω λιγο τον οδηγο, γιατι ειναι γραμμένος για προηγούμενες εκδόσεις του TFM. Τώρα τα πράγματα ειναι πιό απλά ( ειδικά στο τέλος - στην εγγραφή δηλαδή ). Αναμονή και έρχεται new stuff.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...