Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω μια απορια σκέφτομαι να παρω πρωτεΐνη για πρωτη φορα και ειμαι ανάμεσα σε BIOTECH USA 100% PURE WHEY 454GR και BIOTECH USA ISO WHEY ZERO CAFFE LATTE 500GR... εχω ακουσει πως το isolate ειναι καλυτερο αλλα δεν ξερω αμα αξιζει να το παρω... το θελω για γραμμωση αλλα γενικα για να χασω και κανα κιλο(προσεχω τι τρωω) και επισης τα θελω σε τετοια γραμμαρια για δοκιμαστικα και αμα κανει δουλεια τοτε θα παρω με το κιλο

Δημοσ.

Όλα τα καταστηματα εχουν και δειγματα απο σχεδόν όλες τις πρωτεινες σε φακελάκια μιας μεζούρας. Αγόρασε μερικά και δοκίμασε θα έλεγα εγώ γιατί κάποιες ενοχλούσαν πχ εμένα και κάποιες όχι, ακόμα και ίδιου είδους να ήταν!!! Όποια σου κάθεται καλά λοιπόν με το στομάχι σου την αγοράζις μετά σε ποσότητα :)

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπερα σας εχω μια απορια σκέφτομαι να παρω πρωτεΐνη για πρωτη φορα  (...) το θελω για γραμμωση αλλα γενικα για να χασω και κανα κιλο(προσεχω τι τρωω)

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε πρωτεΐνη για να χάσετε σωματικό βάρος.

Από εκεί και πέρα, πηγαίνετε σε ένα κατάστημα και ζητείστε δείγματα για δοκιμή.

Δημοσ.

Για να λες ότι θες γραμμωση σημαίνει ότι έχεις κάνει την κατάλληλη γυμναστική και έχεις φτιάξει τους μυς που θες.Μια πρωτεϊνη 100% θα σου κάνει την δουλειά που θες αλλά μόνο με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική.Απο μόνη της δεν κάνει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Για να λες ότι θες γραμμωση σημαίνει ότι έχεις κάνει την κατάλληλη γυμναστική και έχεις φτιάξει τους μυς που θες.Μια πρωτεϊνη 100% θα σου κάνει την δουλειά που θες αλλά μόνο με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική.Απο μόνη της δεν κάνει τίποτα.

Λεπτομέρειες 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Λεπτομέρειες 

Κάποιος που θέλει να κάνει γράμμωση εννοεί ότι έχει φτιάξει μυς και θέλει να χάσει λίπος,να στεγνώσει για να τους αναδείξει.Αλλιως τι γράμμωση να κάνεις;Να δείξεις τα κόκκαλα σου;

Βασικά βοήθησε με που θες τις λεπτομέρειες για να μην αναλύω τσάμπα.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Κάποιος που θέλει να κάνει γράμμωση εννοεί ότι έχει φτιάξει μυς και θέλει να χάσει λίπος,να στεγνώσει για να τους αναδείξει.Αλλιως τι γράμμωση να κάνεις;Να δείξεις τα κόκκαλα σου;

Βασικά βοήθησε με που θες τις λεπτομέρειες για να μην αναλύω τσάμπα.

Σκωπτικά :P το είπα. 

Παίρνεις πρωτεινη και γίνεσαι Halk 

Δημοσ.
Στις 1/12/2022 στις 1:57 ΜΜ, Mr.kostas είπε

Καλησπερα σας εχω μια απορια σκέφτομαι να παρω πρωτεΐνη για πρωτη φορα και ειμαι ανάμεσα σε BIOTECH USA 100% PURE WHEY 454GR και BIOTECH USA ISO WHEY ZERO CAFFE LATTE 500GR... εχω ακουσει πως το isolate ειναι καλυτερο αλλα δεν ξερω αμα αξιζει να το παρω... το θελω για γραμμωση αλλα γενικα για να χασω και κανα κιλο(προσεχω τι τρωω) και επισης τα θελω σε τετοια γραμμαρια για δοκιμαστικα και αμα κανει δουλεια τοτε θα παρω με το κιλο

Η πρωτεΐνη από μόνη της δεν κάνει θαύματα. Ούτε μας αδυνατίζει, ούτε μας κάνει Mr. Olympia. Η διατροφή με τη γυμναστική δρουν συνεργιστικά και πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Όσο για την πρωτεΐνη, υπάρχουν δείγματα και μικρές ποσότητες για να δεις ποια σε καλύπτει. Αν δεν έχεις πρόβλημα δυσανεξίας, πήγαινε σε μια απλή whey. Δεν χρειάζεται η isolate. 

Δημοσ.

Το ότι δεν αδυνατίζει η πρωτεΐνη είναι λίγο σχετικό. Οταν πίνεις ένα shake για 2-3 ώρες σου κόβεται η όρεξη για φαγητό και από άποψη θερμίδων έχει λίγες. 

Δεν αδυνατίζει άμεσα αλλά έμμεσα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αντί π.χ για γλυκό ή ενδιάμεσα από γεύματα για να γλυτώσεις μερικές θερμίδες στο σύνολο της μέρας. 

p. s: Αποψη που την βασίζω καθαρά από προσωπική εμπειρία και τίποτα παραπάνω. 

• Like 2
Δημοσ.

Πέρα από τα γύρω γύρω, στην ουσία του θέματος αν θες οπωσδήποτε πρωτεΐνη και θες και να γραμμώσεις θα πας σε isolate, όχι γιατί κάνει κάτι μαγικό αλλά έχει λιγότερους υδατάνθρακες και λιπαρά και περισσότερη πρωτεΐνη ανά μερίδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...