Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Αυτό που λες το κοίταξα λίγο και έχει μεγάλη μανούβρα. Πρέπει αν δεν κάνω λάθος να πηγαίνεις αυτοπροσώπως εκεί κάθε μήνα  και να ενημερώνεις με κάποιο τρόπο τον διαχειριστή. 

Σωστή σκέψη αλλά από την άλλη θα προτιμούσα να έχω απόδειξη του διαχειριστή ότι έχω καλύψει τις υποχρεώσεις μου σε ότι αφορά τα κοινόχρηστα. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να μην πληρώσει και το δικό μου μερίδιο και άντε βγάλε άκρη μετά. 

Σε περίπτωση που δεν δεχθεί . Και τι είδους απόδειξη θα μου δώσει αφού η εκτυπωμένη αφορά τι σύνολο του ποσού. 

Ελπίζω τον ιδιοκτήτη να τον πληρώνεις μέσω IBAN. Κάνε αυτό που σου είπε ο Joshua. Πάρε τα ειδοποιητηρια, πλήρωσε στον ιδιοκτήτη αυτά που αναλογούν και μην πληρώνεις τίποτα στον διαχειριστή, γράψε στα σχόλια ενοίκιο τάδε μήνα συν τόσα ευρώ κοινόχρηστα. Από εκεί και πέρα την υποχρέωση την έχει αυτός για να πληρώσει τα κοινόχρηστα. 

Η πολυκατοικία δεν πρόκειται να κυνηγήσει εσένα αλλά τον ιδιοκτήτη διότι αυτόν βαραίνουν οι υποχρεώσεις των κοινοχρήστων. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μα αυτό λέω και εγώ, ακριβώς επειδή το βγάζει ο διαχειριστής αυθαίρετα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ευαγγέλιο για το τι ακριβώς από τα κοινόχρηστα σου αναλογεί.

Εγώ δεν θα το έλεγα τόσο light όπως εσύ, θα έλεγα πως είναι μαλ...α του που προσπαθεί να (λέω προσπαθεί γιατί δεν το έχει κάνει ακόμα) σε ανακατέψει στο συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης αν χαλάσουν οι σχετικά καλές σας σχέσεις θα είναι δικό του λάθος επειδή αυτός προσπάθησε να σε ανακατέψει, και όχι δικό σου που δεν δέχτηκες να ανακατευτείς.

Σωστός. Η μόνη παρατήρηση είναι ότι η εισφορά των ιδιοκτητών γράφει ότι αφορά δημιουργία αποθεματικού. Άρα δεν έχει καμία σχέση με τα έξοδα της πολυκατοικίας. Η συμμετοχή μου είναι απολύτως ξεκάθαρο τι αφορά. Έξοδα της πολυκατοικίας. 

Ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες και για την γνώμη σου. 

16 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ελπίζω τον ιδιοκτήτη να τον πληρώνεις μέσω IBAN. Κάνε αυτό που σου είπε ο Joshua. Πάρε τα ειδοποιητηρια, πλήρωσε στον ιδιοκτήτη αυτά που αναλογούν και μην πληρώνεις τίποτα στον διαχειριστή, γράψε στα σχόλια ενοίκιο τάδε μήνα συν τόσα ευρώ κοινόχρηστα. Από εκεί και πέρα την υποχρέωση την έχει αυτός για να πληρώσει τα κοινόχρηστα. 

Η πολυκατοικία δεν πρόκειται να κυνηγήσει εσένα αλλά τον ιδιοκτήτη διότι αυτόν βαραίνουν οι υποχρεώσεις των κοινοχρήστων. 

Οκ σωστό , αλλά δεν θα ήθελα να χτυπάνε την πόρτα του παιδιού και να του ζητάνε λεφτά.  Ψάχνω μια λύση win win 

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν λύσεις win win σε αυτά. Στο παιδί μάλλον δεν θα αρέσουν κάποια πράγματα, καλό είναι να του εξηγήσεις, αν είναι πες του αν θέλει τίποτα ο διαχειριστής να καλέσει εσένα. Από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμεί την πληρωμή του αποθεματικου και ο μεν διαχειριστής δεν δεχτεί πληρωμή μέρους τοτε ας τα βρουν μεταξύ τους ιδιοκτήτης με διαχειριστή. 

• Like 1
Δημοσ.

πληρώνεις κανονικά το ενοίκιο και απο αυτά που βγαίνουν στα κοινόχρηστα, αφαιρείς το ποσό που χρωστάει ο ιδιοκτήτης και πληρώνεις τα δικά σου. είτε μέσω κάρτας  είτε αυτοπροσώπως. δουλειά του διαχειριστή είναι να πάρει τα χρωστούμενα όχι δική σου. και αμα πει το οτιδήποτε "δεν με αφορά είναι του ιδιοκτήτη". εφόσον εσύ πληρώνεις τα δικά σου κανονικά και με αποδείξεις το τι μπαρούφες μπορεί να πετάξει ο διαχειριστής δεν σε ενδιαφέρουν. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, marius.t είπε

πληρώνεις κανονικά το ενοίκιο και απο αυτά που βγαίνουν στα κοινόχρηστα, αφαιρείς το ποσό που χρωστάει ο ιδιοκτήτης και πληρώνεις τα δικά σου. είτε μέσω κάρτας  είτε αυτοπροσώπως. δουλειά του διαχειριστή είναι να πάρει τα χρωστούμενα όχι δική σου. και αμα πει το οτιδήποτε "δεν με αφορά είναι του ιδιοκτήτη". εφόσον εσύ πληρώνεις τα δικά σου κανονικά και με αποδείξεις το τι μπαρούφες μπορεί να πετάξει ο διαχειριστής δεν σε ενδιαφέρουν. 

Δηλ να του τα βάλω με το ζόρι στην τσέπη; 😋

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε

γιατι με το ζόρι; εσύ τα κοινόχρηστα που οφείλεις να πληρώσεις θα δώσεις. απλά αν τα βάλεις μέσω κάρτας φρόντισε να δείχνει γιατί είναι η κατάθεση. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, marius.t είπε

γιατι με το ζόρι; εσύ τα κοινόχρηστα που οφείλεις να πληρώσεις θα δώσεις. απλά αν τα βάλεις μέσω κάρτας φρόντισε να δείχνει γιατί είναι η κατάθεση. 

Μέσω κάρτας πρέπει να ξέρεις τον αριθμό λογαριασμού του. Που να τον ξέρω και λογικά αν δεν δέχεται τα μετρητά δεν πρόκειται να μου το δώσει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Μέσω κάρτας πρέπει να ξέρεις τον αριθμό λογαριασμού του. Που να τον ξέρω και λογικά αν δεν δέχεται τα μετρητά δεν πρόκειται να μου το δώσει. 

δεν υπάρχει δεν δέχεται. αν δεν δεχτεί να πληρώσεις αυτό που σου αναλογεί, ρωτάς δικηγόρο τι μπορείς να κάνεις. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marius.t είπε

δεν υπάρχει δεν δέχεται. αν δεν δεχτεί να πληρώσεις αυτό που σου αναλογεί, ρωτάς δικηγόρο τι μπορείς να κάνεις. 

Ε οκ . Αλλά τώρα να φτάσουμε σε δικηγόρους λες και δεν έχουμε αλλά προβλήματα. 

Σαν τελευταία λύση θα κάνω αυτό που είπε ο @Joshua21

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

δεν υπάρχει γραφείο/εταιρία που διαχειρίζεται τα κοινόχρηστα ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

δεν υπάρχει γραφείο/εταιρία που διαχειρίζεται τα κοινόχρηστα ?

Όχι. Μετρητά στο διαχειριστή. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε

Όχι. Μετρητά στο διαχειριστή. 

με κούφανες , αλλά οκ , υπάρχουν ακόμα . Απλά δεν πληρώνεις σε κανέναν τίποτα , μην ασχολείσαι .

Αφήνεις στην άκρη φυσικά τα ποσά που σου αναλογούν μέχρι να δεχτεί ο διαχειριστής να πάρει το μερίδιο που σου αναλογεί δίνοντας φυσικά και απόδειξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...