giorgos1966 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Έχω μία χρεωστική κάρτα της Εθνικής και θέλω μέσω κινητού (android) να μπορώ να κάνω πληρωμές οπουδήποτε και εάν πηγαίνω σε pos. Το πρόβλημα μου είναι ότι μία εφαρμογή της Εθνικής θέλει ίντερνετ για να λειτουργήσει.... Υπάρχει κάποια άλλη αξιόπιστη;
chaosmaster Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Αν έχεις nfc στο κινητό τότε με το Google Pay. Βάλε τη κάρτα σου στο Gpay κ κανε κανονικά τις πληρωμές σου χωρίς κάποια προμήθεια
giorgos1966 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, chaosmaster είπε Αν έχεις nfc στο κινητό τότε με το Google Pay. Βάλε τη κάρτα σου στο Gpay κ κανε κανονικά τις πληρωμές σου χωρίς κάποια προμήθεια Nαι έχω NFC (MI 10T PRO).Με αυτήν περνάει σε όλα τα μηχανάκια pos που υπάρχουν; Δεν θέλει ίντερνετ έτσι;
chaosmaster Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Nαι έχω NFC (MI 10T PRO).Με αυτήν περνάει σε όλα τα μηχανάκια pos που υπάρχουν; Δεν θέλει ίντερνετ έτσι; Περνάει σε όλα. Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς ίντερνετ. Κάποιος θα σου απαντήσει γι αυτό. Επίσης μπορείς να προσθέσεις περισσότερες από μία κάρτες κ να επιλέγεις από ποια θα κάνεις πληρωμή Edit. Παραθέτω αυτό Welcome to the Google Wallet community. You don't need to be connected to the internet for Google Wallet to work, however if you have a weak signal (and/or the cards show as empty grey boxes), it might be better to turn off mobile data and/or WiFi, Google Wallet wil be able to make a limited number of offline transactions. Google seems to recommend connecting the device to the internet every couple of days to refresh the device connection with the server (to be able to make more offline transactions in the future). Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από chaosmaster
giorgos1966 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, chaosmaster είπε Περνάει σε όλα. Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς ίντερνετ. Κάποιος θα σου απαντήσει γι αυτό. Επίσης μπορείς να προσθέσεις περισσότερες από μία κάρτες κ να επιλέγεις από ποια θα κάνεις πληρωμή Ωραία αλλά το θέμα είναι χωρίς ίντερνετ να δουλεύει. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιο άλλο παληκάρι για αυτό. Σε ευχαριστώ. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από giorgos1966
chaosmaster Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Ωραία αλλά το θέμα είναι χωρίς ίντερνετ να δουλεύει. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιο άλλο παληκάρι για αυτό. Σε ευχαριστώ. Δες αυτό που σου έγραψα κ πιο πριν Welcome to the Google Wallet community. You don't need to be connected to the internet for Google Wallet to work, however if you have a weak signal (and/or the cards show as empty grey boxes), it might be better to turn off mobile data and/or WiFi, Google Wallet wil be able to make a limited number of offline transactions. Google seems to recommend connecting the device to the internet every couple of days to refresh the device connection with the server (to be able to make more offline transactions in the future).
SabotazNic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Γίνεται χωρίς ίντερνετ, για λίγες συναλλαγές όμως (όπως πχ έχεις και όριο αν ανέπαφων πληρωμών με την φυσική κάρτα)
giorgos1966 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Γίνεται χωρίς ίντερνετ, για λίγες συναλλαγές όμως (όπως πχ έχεις και όριο αν ανέπαφων πληρωμών με την φυσική κάρτα) Μια χαρά τότε. Μια κάρτα έχω μόνο . Για να καταλάβω....όταν λέτε λίγες συναλλαγές; Δηλαδή εάν πάω με τη κάρτα σε 3 πχ καταστήματα και έχω το όριο συνναλαγων, δε θα κάνω δουλειά;
Jiakometi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Δηλαδή εάν πάω με τη κάρτα σε 3 πχ καταστήματα και έχω το όριο συνναλαγων, δε θα κάνω δουλειά; Αυτό, (όριο συναλλαγών), πως θα το γνωρίζει η εφαρμογή ή το POS αν δεν είσαι συνδεδεμένος ?
giorgos1966 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Αυτό, (όριο συναλλαγών), πως θα το γνωρίζει η εφαρμογή ή το POS αν δεν είσαι συνδεδεμένος ? Κάτσε φίλε γιατί μπερδεύτηκα.....Εάν η κάρτα μου έχει όριο κτλ οκ, πάλι θέλει ίντερνετ κατά την συναλλαγή;
SabotazNic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Μια χαρά τότε. Μια κάρτα έχω μόνο . Για να καταλάβω....όταν λέτε λίγες συναλλαγές; Δηλαδή εάν πάω με τη κάρτα σε 3 πχ καταστήματα και έχω το όριο συνναλαγων, δε θα κάνω δουλειά; Δεν γνωρίζω πόσες συναλλαγές, αλλά υπάρχει όριο. Οκ, φαντάζομαι δεν θα είναι κάτω από τα 150 ευρώ όπως είναι και οι φυσικές κάρτες. 12 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Αυτό, (όριο συναλλαγών), πως θα το γνωρίζει η εφαρμογή ή το POS αν δεν είσαι συνδεδεμένος ? Γενικά όταν πας να πληρώσεις σε pos, αυτό συνδέεται με την τράπεζα και σου λέει αν πχ πας να ξεπεράσεις τα 150 ευρώ συναλλαγών, και όποτε βάζεις pin. Οπότε λογικά ή βάζεις pin και συνεχίζεις κανονικά, ή κρατάει το gpay offline δεδομένα για να κόβει μετά από κάποιο όριο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Ωραία αλλά το θέμα είναι χωρίς ίντερνετ να δουλεύει. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιο άλλο παληκάρι για αυτό. Σε ευχαριστώ. Δουλευει χωρίς ιντερνετ για λίγες συναλλαγές.Οταν θα βγεις απο το ένα κατάστημα δεν θα έχεις ιντερνετ;Θα συνδεθεί και θα μηδενίσει πάλι ώστε να κάνεις πάλι συναλλαγές.
SabotazNic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Βασικά δεν βλέπω λόγο η google να περιορίζει τις συναλλαγές. Λογικά ως offline συνεχίζει να δουλεύει όπως μια φυσική κάρτα, με όριο συναλλαγών είτε 50 ανά συναλλαγή, είτε 150 όλα μαζί. Έτσι και αλλιώς το pos επικοινωνεί με την τράπεζα σου 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το όριο εξαρτάται από το τι έχεις καθορίσει εσύ μέσω του internet banking για την συγκεκριμένη κάρτα. Είτε είναι συνδεδεμένη στο Google Pay είτε όχι. Ούτε σύνδεση στο διαδίκτυο χρειάζεται για να λειτουργήσει. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από HALF EVIL
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα χωρίς ιντερνετ το gpay δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα