Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το Gorilla Glass Victus 2 με καλύτερη προστασία από πτώσεις σε τσιμέντο 


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βαθιά γρατζουνιά έχεις; Γιατί εγώ θυμαμαι είχα εντυπωσιαστεί και εννοείται δεν είχα νιώσει την ανάγκη να βάλω θήκη όπως τη νιώθω με τα τωρινά τηλέφωνα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Micro scratches.

Άρχιζαν στο 2χρονο και μετα γινοταν ο κακος χαμος.

Το συγκεκριμενο το κρατησα 1ο και μοναδικο κινητο κοντα 6 χρονια.

Περιπου τις ιδιες γρατζουνιες θα κάνει και ενα οποιοδήποτε κινητό σήμερα.

Απλα σε σχεση με τα πλαστικα οθονακια 1,7" της νοκια που ειχαμε ολοι μεχρι τοτε και τα 2 χρονια ηταν σουπερ.

Για σημερα ας ειναι καλα τα tempered γιατι απο τεχνολογιες προστασιας δεν ειμαι σιγουρος για καμια...

Απλα με τα tempered μπορεις να πουλησεις iphone 4ετιας με οθονη σαν να το εχεις 1 μερα

Επεξ/σία από yiannis_1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ένα έχω να πω από προσωπική εμπειρία: Δε μπα'να φτιάξουν οθόνες από πολυκαρβονικά που να αντέχουν σε επιθέσεις του κθούλου ή να ανακαλύψουν διάφανα κράμματα ανθρακονημάτων και διαστημικών προδιαγραφών τιτανίου... Στα χέρια ενός δίχρονου μπόμπιρα το να γίνουν θρύψαλα είναι θέμα δευτερολέπτων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/12/2022 στις 11:21 ΠΜ, Agony είπε

ΠΟλυ ομορφα αυτα που εγραψες , το ειχα ψαξει αρκετα για την ακριβεια πριν πολλα χρονια ειχα κινητο με Saphire glass οπως και ρολογια . 

Θα συμφωνήσω στο κομματι κοστους παραγωγης , ενεργιακη κριση , οτι δεν τους συμφέρει κτλ κτλ. Αλλα στα ρολογια δεν ισχύουν ολα αυτα εκει δεν υπαρχει κρίση ? Για εμενα το καλο υλικο ειναι καλο υλικο και παντα θα υπαρχει ασχετα της κρίσης η οχι .

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο κομματι που γραφεις οτι σπαει ποιο ευκολα ( τα τεστ τις Gorrila το λενε αυτο ?) ,To Saphire ειναι κοντα στην σκληροτητα του ΔΙαμαντιου και πολυ ποιο σκληρο απο οποιοδηποτε Gorrila , σιγουρα γρατζουνιζεται ποιο δυσκολα απο ολα αυτο ειναι γνωστο , επισης ΔΕΝ εχει την ελαστικοτητα οπως σωστα γραφεις λογο πλαστικου. Δεν μπορει να ειναι τυχαιο που στα Premium ρολογια εχουν μονο αυτο τοσα χρονια πολυ πριν βγουν τα κινητα ,  το οποιο ειναι και πολυ ανθεκτικο και δεν κανει γρατζουνια με τιποτα και σαφος εχει καλυτερη διαυγεια κανει μπαμ η διαυγεια παντος το ξερω γιατι το βλεπω καθε μερα μπροστα μου . Ps... και σε Digital ρολογια premium βαζουν Saphire glass . 

Αυτο ομως που μου κανει μεγαλη εντυπωση και πρωτη φορα ακουω ειναι η αλλοιωσεις που λες οτι υπαρχουν στο Saphire glass  σε χρωματικη παλετα , αυτο ειναι κατι που δεν το ξερω και καλα εκανες και το γραψες για να το ψαξω ... 

Αν και για μενα το θεμα ειναι ποιο απλο  ( οπως ειπες και εσυ ) , η Gorrila ειναι Ο προμυθευτης  και το κοστος ειναι πολυ μικρο , επισης πουλανε ενα καρο εξτρα τζαμακια  , θηκες κτλ κτλ ...  Ασε που το 90% απο τα τζαμακια ουτος η αλλος αλλαζουν και την χρωματικη παλετα , και το Anti reflective coating και την φωτεινοητα κτλ κτλ . 

Κατα την γνωμη μου ,  Saphire glass Δεν θες ουτε θηκες , ουτε τζαμακια , γιατι πολυ απλα Δεν σπαει , Σεν χαρασεται , Δεν καιγεται ( δεν εχει πλαστικο) , εχει καλυτερη διαυγεια , και απο οτι φαινεται αυτο με τα χρωματα δεν φαινεται να ειναι προβλημα σε Οσα  κινητα το ειχαν μεχρι σημερα. 

Να και ενα ωραιο Βιντεακι για κινητο με Saphire Glass και ποσο καλη επιλογη ειναι , (δεν μπορει ο συγκεκριμένος κατι περισσοτερο θα ξερει απο εμας) 

 

Για κάποιο λόγο πολλοί μπερδεύετε την αντοχή στις γρατζουνιές με την αντοχή στη θραύση. Η μεγαλύτερη σκληρότητα δίνει μεγαλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές αλλά μικρότερη αντοχή στη θραύση επειδή μειώνεται η ελαστικότητα. Ακόμα και τα διαμάντια που είναι το σκληρότερο υλικό μπορούν να υποστούν θραύση αν δεχτούν το "κατάλληλο" χτύπημα ακόμα και σε απλή καθημερινή χρήση. Απλά κάτι τέτοιο είναι σχετικά σπάνιο να συμβεί. 

Η επιλογή του saphire απο τη βιομηχανία της ακριβής ορολογοποιίας έχει να κάνει με την αντοχή στις γρατζουνιές και όχι την αντοχή στη θραύση. Άλλωστε ένα καλό ρολόι χειρός ποσό συχνά δέχεται δυνατά χτυπήματα και ποσό συχνά δέχεται τυχαία επαφή με αλλά αντικείμενα; Το θέμα με τα κινητά είναι ότι απαιτείται ΚΑΙ η αντοχή στη θραύση σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, οπότε χρειάζεται να επιτευχθεί η κατάλληλη ισορροπία.

Επεξ/σία από Choulio
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...