Προς το περιεχόμενο

ιστοσελίδα για πληροφορίες τραγουδιού


Kavamarou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους/ες! Εδώ και αρκετά χρόνια χρησιμοποιώ συχνά την ιστοσελίδα https://stixoi.info για να βρω βασικές πληροφορίες ενός ελληνικού τραγουδιού, π.χ. αυτά που με ενδιαφέρουν συνήθως περισσότερο είναι ποιος ερμήνευσε πρώτος ένα τραγούδι και σε ποιον δίσκο του. Θέλω να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε εάν υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να σου παρέχει τις ίδιες πληροφορίες, αλλά για ξένα τραγούδια. Να βάζεις, για παράδειγμα, στην αναζήτηση τον τίτλο ενός ξένου τραγουδιού που το έχουν τραγουδήσει καμιά 20αριά γνωστοί ερμηνευτές και να σου βγάζει με χρονολογική σειρά αυτούς που το τραγούδησαν και σε ποιους δίσκους τους. Υπάρχει ιστοσελίδα με τόσο τεράστια βάση δεδομένων; Όλα αυτά τα χρόνια, για να αναζητήσω κάτι τέτοιο, αναγκαζόμουν και έψαχνα ψιλοχύμα στο discogs.com. Αυτή βέβαια δεν είναι και πολύ πρακτική μέθοδος, καθώς η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δε φαίνεται να ειδικεύεται τόσο σε αυτό που ζητάω.

Επεξ/σία από Kavamarou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Τη wikipedia τη χρησιμοποιούσα ήδη, απλώς έψαχνα για μια ιστοσελίδα λίγο πιο εξειδικευμένη και με πιο συμπαγή δομή. Ενώ είχα απελπιστεί, τελικά εδώ και κάποιες μέρες, ανακάλυψα αυτή τη σελίδα: https://secondhandsongs.com/ .

Πιστεύω ότι είναι αυτό που έψαχνα και με έχει εντυπωσιάσει σε πολλές αναζητήσεις μου. Τη συνιστώ για τους λάτρεις και μελετητές του είδους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...