Retromaniac Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 8 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Είναι να στήσω το νέο σύστημα ΑΜ5. Χρειάζεται να πάρω το κομμάτι για καλύτερη απαγωγή θερμότητας ? AM5 CPU Contact Frame CPU Bend Correction Mounting Buckle for 7950X 7900X 7700X 7600X CPU Holder Plate Am5 CPU Contact Frame: Amazon.de: Computer & Accessories Εγώ είχα διάφορα, άλλοι λένε ότι δεν είδαν. Σίγουρα όμως θα μπορείς να του αλλάζεις πάστα πιο εύκολα γιατί δεν χρειάζεται να το βγάζεις.
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Είναι να στήσω το νέο σύστημα ΑΜ5. Χρειάζεται να πάρω το κομμάτι για καλύτερη απαγωγή θερμότητας ? AM5 CPU Contact Frame CPU Bend Correction Mounting Buckle for 7950X 7900X 7700X 7600X CPU Holder Plate Am5 CPU Contact Frame: Amazon.de: Computer & Accessories προσωπικα δεν ειδα διαφορα με 7800x3d που το δοκιμασα 0.5 βαθμο διαφορα και αν ειδα το μονο που βοηθησε ειναι οτι η παστα δε τρεχει στα πλαγια του cpu αν σου ξεφυγει λιγο απο alixpess που την πηρα ειταν φθηνοτερη Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από ultraex2003 2
Retromaniac Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Στις 11/9/2025 στις 3:43 ΜΜ, TsAkira είπε Καλησπέρα. Λέω να δοκιμάσω στα 6200 με cl30 το βράδυ και αντίστοιχα τα άλλα timings. Αν μου κάτσει καλώς. Και να δω αυτή την μα…και που δε με άφηνε να ανεβάσω το VSOC πάνω από 1.2… Retromaniac, θα σου ήταν εύκολο να στείλεις ένα screenshot από zentimings; 1
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες να αφησω και ενα δικο μου για οποιον θελει να ψαχθει με timmings για δοκιμες 6200 cas 28 +nitro 1.2.0+ gdm disable +2133 fclk + tPHYRDL 35 και στις 2 μνημες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα