PadPoet Δημοσ. χθες στις 01:24 μμ Δημοσ. χθες στις 01:24 μμ (επεξεργασμένο) On 08/10/2025 at 18:55, thn said: Απλά μην σου φανεί περίεργο με αυτά τα 2 να σκανε τα windows κατά το boot αν δεν κάνω λάθος Απ' ότι διαβάζω έτσι είναι Επεξ/σία χθες στις 01:25 μμ από PadPoet
ultraex2003 Δημοσ. χθες στις 02:00 μμ Δημοσ. χθες στις 02:00 μμ 33 λεπτά πριν, PadPoet είπε Απ' ότι διαβάζω έτσι είναι για το δικο μου setup GDM disable /powerdown disable και memory restore στο auto 1
PadPoet Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ultraex2003 said: για το δικο μου setup GDM disable /powerdown disable και memory restore στο auto Στα αρχικά firmware, όπως το παραπάνω της μητρικής, λένε ότι το memory context restore στο auto έχει θέματα. Οπότε θα βάλω MCR (Memory Context Restore) στο ON στο OFF και Powerdown disabled. GDM θα το αφήσω on, λένε ότι είναι ανύπαρκτες οι διαφορές με το off στο AM5 και δεν αξίζει την όλη φασαρία. Αν έχεις καταφέρει να το έχεις στο off και να είσαι σταθερός το καταλαβαίνω (και ωραίος by the way) απλά στην δικιά μου περίπτωση δεν αξίζει να θυσιάσω την σταθερότητα για κάτι ελάχιστα πιο καλό. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από PadPoet
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, PadPoet είπε Στα αρχικά firmware, όπως το παραπάνω της μητρικής, λένε ότι το memory context restore στο auto έχει θέματα. Οπότε θα βάλω MCR (Memory Context Restore) στο ON και Powerdown disabled. GDM θα το αφήσω on, λένε ότι είναι ανύπαρκτες οι διαφορές με το off στο AM5 και δεν αξίζει την όλη φασαρία. Αν έχεις καταφέρει να το έχεις στο off και να είσαι σταθερός το καταλαβαίνω (και ωραίος by the way) απλά στην δικιά μου περίπτωση δεν αξίζει να θυσιάσω την σταθερότητα για κάτι ελάχιστα πιο καλό. bro θα το ρυθμισεις σε οτι εισαι σταθερος και εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα μη δινεις σημασια σε οτι γραφονται γνωμη μου παντα Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από ultraex2003 1
PadPoet Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 9 minutes ago, ultraex2003 said: bro θα το ρυθμισεις σε οτι εισαι σταθερος και εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα μη δινεις σημασια σε οτι γραφονται γνωμη μου παντα Εννοείται ρε συ. Κουβέντα να γίνεται, απλά το ανέφερα
Zaknafein Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 37 λεπτά πριν, PadPoet είπε Οπότε θα βάλω MCR (Memory Context Restore) στο ON και Powerdown disabled. Powerdown enabled θες να πεις(;), διαφορετικά θα έχεις θέματα. 1
PadPoet Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Zaknafein said: Powerdown enabled θες να πεις(;), διαφορετικά θα έχεις θέματα. Ώπα έχεις δίκιο. Ναι, Powerdown disabled για λιγότερο latency και MCR ON OFF για να κάνουν train οι μνήμες σε κάθε reboot. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από PadPoet 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα