Retromaniac Δημοσ. Πέμπτη στις 07:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:25 μμ 34 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Ναι αυτό εννοώ στον 7800Χ3d σε msi 650-850 μητρική δεν είχα νίτρο και κάποιος δεν θυμάμαι ποιος σε ποστ μου μου είπε σε 7ΧΧ σειρά δεν υπάρχει ρυθμιση τωρα άμα πέρασαν την επιλογη σε νέο βίος δε το ξερω Έχει μπει από τα μέσα του 23 με το agesa 1.0.0.7b. πολύ πριν τους 9xxx 1
Xoroxronis Δημοσ. Πέμπτη στις 07:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:34 μμ 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Έχει μπει από τα μέσα του 23 με το agesa 1.0.0.7b. Ακριβώς, ήταν το πρώτο agesa που επέτρεπε gear2. Του παιδιού απλά είναι εντελώς αρχαίο του 2022. 1.0.0.4. 44 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Ναι αυτό εννοώ στον 7800Χ3d σε msi 650-850 μητρική δεν είχα νίτρο και κάποιος δεν θυμάμαι ποιος σε ποστ μου μου είπε σε 7ΧΧ σειρά δεν υπάρχει ρυθμιση τωρα άμα πέρασαν την επιλογη σε νέο βίος δε το ξερω Εσύ μάλλον θυμάσαι αυτό το οποίο είναι άλλη ρύθμιση, δεν έχει σχέση με το nitro. 1
ultraex2003 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:43 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Ακριβώς, ήταν το πρώτο agesa που επέτρεπε gear2. Του παιδιού απλά είναι εντελώς αρχαίο του 2022. 1.0.0.4. Εσύ μάλλον θυμάσαι αυτό το οποίο είναι άλλη ρύθμιση, δεν έχει σχέση με το nitro. To ARdPtrInitVal P0 ναι το χει η msi κανονικά δεν την έχω ποια γιατί είχε θέμα και μου την άλλαξαν απ' ότι θυμάμαι είταν μέσα στο amd oc επίσης με τον 7800Χ3d δεν την είχα αυτή τη ρύθμιση δεν το εβρισκα αλλά μπορεί να ήταν και θέμα βίος version Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:47 μμ από ultraex2003
Grisos Δημοσ. χθες στις 10:31 πμ Δημοσ. χθες στις 10:31 πμ Στις 4/9/2025 στις 10:35 ΜΜ, Grisos είπε Το λοιπόν, εγώ έμεινα με το πουλί στο χέρι με το -30 all cores. Άρχισαν περίεργα stutter στο ποντίκι λες και αργοπέθαινε το PC. Μέχρι που έγινε επανεκκίνηση μόνο του. Υπόψην ότι δοκίμασα -25 all cores και +200 και ήταν σαν να νέκρωσε η κάρτα, εκεί ο ιδρώτας θύμησε "Tρελοί πιλότοι στα F16" γτ είπα ή την κάρτα πήρα χέρι ή το CPU. Με τα πολλά και για να είμαι safe ξαναφλάσαρα BIOS, εξάλλου ASUS έχω τι μπορεί να πάει στραβά 😂, και το παίζω safe από το 0. Έτρεξα τα βασικά Cinebench, CPU Profile (πριν εδώ στα 4 threads πάγωνε όλο το PC) και CPU-Z bench. Όλα καλά. Θα ξεκινήσω με μνήμες και βλέπουμε. Edit1: Εσφιξα timings mix n match με προηγούμενα και τα πιο πάνω. Πάλι στα CPU Profile 4 threads πάγωνε. Έβαλα Refresh Interval Auto από 50k και tRFC 500 από 416 και πέρασε: Είδα λίγο καλύτερα νούμερα από stock. CPU δεν πειράζω ακόμα. Λοιπόν update για το από πάνω μιας και πλέον είμαι σίγουρος αφού το έκανα replicate. Μετά το παραπάνω άφησα το CPU stock και τέσταρα απλά τις μνήμες στα daily + BF Garbage. Χρειάστηκε κάποια στιγμή να κάνω επανεκκίνηση για λόγο που θα αναφέρω σε λίγο, και μπαμ ίδια ακριβως συμπεριφορά. Stuttering σε όλο το σύστημα και μετά από κανα 5λεππτο χάνεται το σήμα στο DP και το μηχάνημα κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Νεύρα κυρίως. Τρέχω karhu ένα 10ωρο. 0 errors κάπου στα 2000+%. Όλα καλα. Συνέχισα να δουλεύω στο PC + gaming χωρίς κιχ. Επειδή πάλευα με το Cap Frame X έκατσα και το ξήλωσα μαζί με το RTSS. Το τελευταίο μετά από ξήλωμα ζητάει επανεκκίνηση. Και έκανα και guess what. Carbon η από πάνω συμπεριφορά που μου θύμισε ότι για τον ίδιο λόγο είχα επανεκκινήσει και την πρωτη φορά. BF6 πλέον non stop χωρίς κιχ αλλά για κάποιο πούστη λόγο το Cap Frame X πάλι δεν εμφανίζεται οπότε εχθές σίγουρος πια έκανα replicate το από πάνω. Tο Cap Frame X δεν έπαιξε ποτέ, αλλά πλέον είμαι σίγουρος το RTSS σε 10ρια με 9800x3D κάτι κάνει και τα γαμάει. Αυτά. Sry για το σεντόνι απλά FYI για όποιον έχει παρόμοια συμπεριφορά και έχει φτάσει κόκκαλο από το ξύσιμο κεφαλής. 1
ultraex2003 Δημοσ. χθες στις 12:31 μμ Δημοσ. χθες στις 12:31 μμ 1 ώρα πριν, Grisos είπε Λοιπόν update για το από πάνω μιας και πλέον είμαι σίγουρος αφού το έκανα replicate. Μετά το παραπάνω άφησα το CPU stock και τέσταρα απλά τις μνήμες στα daily + BF Garbage. Χρειάστηκε κάποια στιγμή να κάνω επανεκκίνηση για λόγο που θα αναφέρω σε λίγο, και μπαμ ίδια ακριβως συμπεριφορά. Stuttering σε όλο το σύστημα και μετά από κανα 5λεππτο χάνεται το σήμα στο DP και το μηχάνημα κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Νεύρα κυρίως. Τρέχω karhu ένα 10ωρο. 0 errors κάπου στα 2000+%. Όλα καλα. Συνέχισα να δουλεύω στο PC + gaming χωρίς κιχ. Επειδή πάλευα με το Cap Frame X έκατσα και το ξήλωσα μαζί με το RTSS. Το τελευταίο μετά από ξήλωμα ζητάει επανεκκίνηση. Και έκανα και guess what. Carbon η από πάνω συμπεριφορά που μου θύμισε ότι για τον ίδιο λόγο είχα επανεκκινήσει και την πρωτη φορά. BF6 πλέον non stop χωρίς κιχ αλλά για κάποιο πούστη λόγο το Cap Frame X πάλι δεν εμφανίζεται οπότε εχθές σίγουρος πια έκανα replicate το από πάνω. Tο Cap Frame X δεν έπαιξε ποτέ, αλλά πλέον είμαι σίγουρος το RTSS σε 10ρια με 9800x3D κάτι κάνει και τα γαμάει. Αυτά. Sry για το σεντόνι απλά FYI για όποιον έχει παρόμοια συμπεριφορά και έχει φτάσει κόκκαλο από το ξύσιμο κεφαλής. παιζω με το τελευταιο οχι βετα rtss + msi ab (4.6.6 +7.37 final) και σε 10αρια και σε 11 25 H2 και δεν εχω θεμα ειδικα σε bf6 με 9700Χ και 6700 ΧΤ δεν ξερω αν εχει επιπτωση με το cap frame x https://www.guru3d.com/download/msi-afterburner-beta-download/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα