Πέτρος Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 10 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Αν υπάρχει κάποια πρόταση για safe νούμερα πιο σφιχτά από expo, καλοδεχούμενη. tRFC 384, το πιο εύκολο.
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 39 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Είμαι με αυτές τις ρυθμίσεις προς το παρών και πέρασα 4,5 ώρες y-cruncher. PBO + CO -5 + Auto Limits ( τα έχω κρατήσει σταθερά εδώ) Στις μνήμες είναι EXPO με κάποια subs σφιγμένα. Το trfei στο 50k με το χέρι ή στο 65k από EXPO Tweaked της Asus μάλλον μου πιέσει περισσότερο τον IMC και το IF και μου ρίχνει εκεί τα whea. Οι μνήμες είναι A die. Αν υπάρχει κάποια πρόταση για safe νούμερα πιο σφιχτά από expo, καλοδεχούμενη. Είμαι στη φάση που απλά βλέπω ένα αδύναμο IMC. 65535 με το χερι παιζω ειτε 6000 -6400
Dr.Tesla Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 hours ago, ultraex2003 said: 65535 με το χερι παιζω ειτε 6000 -6400 Οι μνήμες είναι σταθερές στο EXPO και tRFEI= 65535 με όσα τεστ έχω κάνει πλέον. Ότι έδωσε το auto της Asus δηλαδή. Ανέβασα VSOC στο 1.22V να έχει λίγο αέρα. Ακόμα όμως παλεύω να δω γιατί στη 1 ώρα έχω WHEA error 19 στο OCCT CPU+RAM. Δεν είναι δυνατόν να περνάω 5 ώρες Y cruncher σε SFTv4 + N63 + VT3 και να βλέπω ένα correctable WHEA στο OCCT. Αυτά τα Whea τα είχα δει και σε gaming. Δεν είναι καν πιεσμένο το σύστημα.
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 17 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Οι μνήμες είναι σταθερές στο EXPO και tRFEI= 65535 με όσα τεστ έχω κάνει πλέον. Ότι έδωσε το auto της Asus δηλαδή. Ανέβασα VSOC στο 1.22V να έχει λίγο αέρα. Ακόμα όμως παλεύω να δω γιατί στη 1 ώρα έχω WHEA error 19 στο OCCT CPU+RAM. Δεν είναι δυνατόν να περνάω 5 ώρες Y cruncher σε SFTv4 + N63 + VT3 και να βλέπω ένα correctable WHEA στο OCCT. Αυτά τα Whea τα είχα δει και σε gaming. Δεν είναι καν πιεσμένο το σύστημα. δοκιμασε ξανα με στοκ τη cpu
Devastor Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 hours ago, Dr.Tesla said: Δεν είναι δυνατόν να περνάω 5 ώρες Y cruncher σε SFTv4 + N63 + VT3 και να βλέπω ένα correctable WHEA στο OCCT. Είναι και παρα είναι, δοκίμασε με stock CPU όπως σου είπαν τα παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα