Προς το περιεχόμενο

Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε


orpheas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ σάς! 

Όταν το ενδιαφέρον μαζί με το κουτσομπολιό και παράλληλα με εγκεφαλικό error συνωμοτουν εναντίον σου.. 

Μένω σε μια πολυκατοικία με αρκετούς ενοίκους. Έχω χώρο στάθμευσης ανοιχτό όχι κλειστό ο οποίος δεν σηματοδοτειτε(πάραυτα κάνεις εκτός πολυκατοικίας δεν θα έβαζε ποτέ το αμάξι εκεί γιατί είναι εμφανές χώρος στάθμευσης) . Όλοι με ξέρουν στην πολυκατοικία καθώς και το αμάξι μου..ολα καλά τα τελευταία σχεδόν δέκα χρόνια. Την Πέμπτη που μας πέρασε είμαι με την κοπέλα μου και το δικό της αμάξι και γυρνάμε σπίτι κατά της 11.το αμάξι μου έχω το είχα παρκάρει στο στενό οπότε της λέω βάλτο στο παργκιν μου που προφανώς ήταν άδειο. Το παρκάραμε και πάμε για ύπνο... 

Την επόμενη μέρα το πρωί και καθώς φεύγει πρώτη για την δουλειά την βλέπω να επιστρέφει σπίτι και να κρατάει μια κλήση...

Τι είναι αυτό μου λέει; το αφήνει και φεύγει γρήγορα γιατί είχε αργήσει. 

Το κοιτάω και βλέπω παράβαση 'προ ιδιωτικού'  με πόσο 20 ευρώ και αφαίρεση άδειας οδήγησης, διπλώματος και πινακίδων... 

Κολλάω και χωρίς ακριβώς να ξέρω ποιον να πρώτο @@@&#€# πάω να την πληρώσω γιατί ξέρω ότι δεν θα βγάλω άκρη με την αστυνομία κάνοντας ένσταση με απλήρωτη κλήση. Τελικά επειδή είχε πολύ κίνηση στο τα ταχυδρομείο φευγω και εγώ για την δουλειά χωρίς να την πληρώσω.. Το απόγευμα πάω στο τμήμα για να εξηγήσω τι έχει συμβεί και μου λένε το δεδομένο που ανέφερα και πριν. Την πληρωνεις και έρχεσαι για ένσταση. Σάββατο δεν έχει πουθενα να πληρώσεις την κλήση ξαναπάω στο τμήμα να ζητήσω ακρόαση με τον διοικητή. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ ευγενικά τα παιδιά εκεί και κατάλαβαν τι έχει γίνει και με καθησυχάσαν.

Έχει λέει γίνει καταγγελία και πήγε εκεί η αστυνομία και χτύπησε τις πινακίδες του οχήματος και είδαν ότι είναι από άλλη διεύθυνση και επειδή ήταν αργά (12.30 έγινε η καταγγελία) δεν μπορούσαν να πατήσουν την σειρήνα για να ειδοποιήσουν και έγραψαν την κλήση... 

Δεν θα σας πάρουμε τις πινακίδες την άδεια κτλ αλλά πρέπει να πληρώσετε την κλήση και να έρθετε Δευτέρα να μιλήσετε με το διοικητή και να κάνετε την ένσταση. 

Περνάει το Σάββατο περνάει η και Κυριακή.. Την Δευτέρα το πρωί πετάω ένα αγκυροβόλιο από νωρις στο ταχυδρομείο και ναι πληρώνω την κλήση εφόσον πρώτα είχα βγάλει γένια στην αναμονή. Παράλληλα μιλάω με τον διοικητή και μου λέει να πάω αύριο Τρίτη πρωί (σήμερα) που θα είναι εκει.. 

Πάω λοιπόν σήμερα το πρωί και συναντώ τον διοικητή με την κλήση πληρωμένη και την ένσταση στο χέρι. Πάρα πολύ ευγενικός και καλός καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και με τακτοποιει.. 

Αυτός λοιπόν που έκανε την καταγγελία ήταν η σπιτονοικοκυρα μου που μένει από πάνω και επειδή είδε ένα αυτοκίνητο που δεν ήξερε να είναι στο παργκιν μου(!) πήρε την αστυνομία. Δεν πήρε εμένα να με ρωτήσει αν είναι δικό μου το αμάξι (ναι ρε φίλε μπορεί να πήρα άλλο αμάξι) αλλά ούτε το πέρασε στο ντούκου το ότι ένα άλλο αμάξι είναι στο παργκιν ενός άλλου (όχι στο δικό της) 

Έκανε το χρέος της ενάντια στον εισβολέα. 

Τέλος πάντων όλη αυτή η ελληνικού στυλ ιστορία τελείωσε με 20 ευρώ και αρκετή τρέλα.. 

Υ. Γ να διευκρίνιζετε πάντα ότι το παργκιν σας είναι δικό σας και μπορείτε να βάζετε εκεί όποιο αμάξι θέλετε εκτός από το δικό σας φυσικά. 

Υ. Γ 2 θα μπορούσα να μην πληρώσω ούτε την κλήση αλλά μόνο και μόνο το τρέξιμο δεν άξιζε τον κόπο. 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Dantε είπε

Η τροχαια δε μπορει να γραψει καποιο για παρκαρισμα μεσα σε ιδιωτικο χωρο. Η κληση ηταν ακυρη εξαρχης. Τσαμπα τη πληρωσες.

Εχει ξανά ειπωθεί παρόμοια περίπτωση, αρα κάτω απο προϋποθέσεις μπορεί.

Και κατα καποιο τροπο ειναι λογικο αν κάποιος τρελός παρκάρει στο πάρκινγκ σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Εχει ξανά ειπωθεί παρόμοια περίπτωση, αρα κάτω απο προϋποθέσεις μπορεί.

Και κατα καποιο τροπο ειναι λογικο αν κάποιος τρελός παρκάρει στο πάρκινγκ σου.

Ειναι ιδιωτικος χωρος, δεν ισχυει ο ΚΟΚ. Ποιες ειναι τωρα οι προυποθεσεις δε γνωριζω.

Τωρα αν πεσεις σε τρελο, ακολουθεις δυστυχως τα νομιμα. Η απλα βαζεις μια αλυσιδα και περιφραζεις το χωρο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...