Προς το περιεχόμενο

προβλημα φορτισης-ανοιγματος με CHUWI Hi10


jimp000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα εχω το λαπτοπ του τιτλου και μετα απο πολυ καιρο που το ειχα σε απραξια λογω απωλειας του φορτιστη τελικα αγορασα τον φορτιστη της CHUWI ''chuwi hi-dock '' Μετα πολλες προσπαθειες για φορτηση το αποτελεσμα ηταν μηδενικο...ουτε φορτιζει ουτε ανοιγει ...να σημειωσω οτι το λαπτοπ ειναι αριστη κατασταση καθοτι δεν εχει δουλεψει σχεδον καθολου παρα ελαχιστες φορες μεχρι που χαθηκε ο φορτηστης του...παρακαλω καμια πιθανη αιτια του και φυσικα λυση για το προβλημα?

 

ψ.jpeg

χ.jpeg

Επεξ/σία από jimp000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να αφήσεις τη συσκευή με άδεια μπαταρία για καιρό είναι ότι χειρότερο μπορείς να της κάνεις. Δώσε του χρόνο να φορτίσει (μπορεί να θέλει και πάνω από δεκάλεπτο για να πάρει μπρος). Εάν μετά από αρκετό χρόνο πάλι δεν ανταποκρίνεται, τότε χάλασε η μπαταρία εντελώς. Γενικά αν θέλεις να αφήσεις μια συσκευή στην άκρη πρέπει να την αφήνεις στο 40-60% φόρτιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θέλει όντως παραπάνω χρόνο όταν παραμένει για μεγάλο διάστημα χωρίς φόρτιση. Αστο για παραπανω ώρα/ώρες βασικα μηπως κ δωσει σημα οτι φορτιζει αν δεν ανταποκρίνεται πάει για αλλαγή η μπαταρια. Για μεγαλα χρονικά διαστήματα αποχής κοντά στο 50% είναι το ιδανικό αλλά καλό ειναι να τη χρησιμοποιείς αραιά κ που τη συσκευή και με μπαταρια φορτιση/αποφορτιση. Εναλλακτικά αν δεν ανταποκρίνεται δοκίμασε και με άλλο φορτιστη/καλωδιο εφόσον έχεις διαθέσιμο.

Επεξ/σία από aces
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...