Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν λίγο μου έπεσε το κινητό (Xiaomi Mi 10 με MIUI 13) και χτύπησε σε σημείο που προστατευόταν από την θήκη αλλά έτσι γίνονται αυτά. Το σημείο που χτύπησε ήταν το κουμπί POWER με αποτέλεσμα να έχει κολλήσει και το κινητό να κάνει επανεκκινήσεις. Μετά από κανένα μισάωρο κατάφερα και το ξεμπλόκαρα αλλά τώρα μετά από τόσες επανεκκινήσεις δεν ανοίγει (κάνει επανεκκινήσεις ή μπαίνει στο Recovery 5.0). Το bootloader είναι κλειδωμένο (που να ήξερα τι θα πάθαινα) γιατί βρήκα ένα software που κάνει wipe μόνο το partition εκκίνησης με την ελπίδα αν ανοίξει αλλά τζίφος (Λόγω κλειδωμένου bootloader).

Τα δεδομένα δεν πρέπει με τίποτα να χαθούν, γνωρίζει κάποιος με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να το κάνω ? Αν επικοινωνήσω με την τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα των Xiaomi υπάρχει ελπίδα ?

Οτιδήποτε παιδιά καίγομαι πραγματικά...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Συγνώμη για την καθυστέρηση,  με τον συνδυασμό Power + VolumeUP πάει στο Recovery 5

Με συνδυασμό Power + VolumeDOWN ανοίγει και γράφει FASTBOOT

9 ώρες πριν, greekfragma είπε

Με συνδυασμό Power + VolumeUP σε τι οθόνη σε πάει;

Power+VolumeDOWN = ?

καίγομαι και 7λεπτά μετά offline δεν απαντάει στα ερωτήματα...right

Συγνώμη για την καθυστέρηση,  με τον συνδυασμό Power + VolumeUP πάει στο Recovery 5

Με συνδυασμό Power + VolumeDOWN ανοίγει και γράφει FASTBOOT

Δημοσ.

Αν ψάξεις στον ιστό θα σου πουν πώς δε γίνεται να το επαναφέρεις αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ίσως να υπάρχει φλασάρισμα σε edl mode που να μη χρειάζεται καθαρισμό δεδομένων πριν (dirty αλλά πρέπει να είναι ακριβώς το firmware που είχες πριν).

Πχ εδώ λέει να σβήσεις τα δεδομένα https://andro-news.com/en/news/kak-proshit-xiaomi-v-rezhime-edl.html αλλά αν δεν το έκανες; Το έκανα αυτό σε κάποια Sony με Snapdragon αλλά δεν υπάρχει εγγύηση - δε χρειάζεται να ξαναπώ ότι τα σημαντικά δεδομένα πάντα πρέπει να αποθηκεύονται στη microsd. Βέβαια στο service της Xiaomi θα γνωρίζουν καλύτερα. Καλή τύχη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.Σε οθονη Fastboot ανοιξε το Command στο υπολογιστη και πληκρολογησε fastboot devices μολις το εντοπισει πληκρολογησε fastboot reboot

2.Είχες συγχρονίσει τα δεδομενα σου με το Mi-Cloud ώστε να τα έχεις σε Backup?

3.Καλη τυχη

Επεξ/σία από Giannismarianna
Δημοσ.

Δυστυχώς αγαπητέ βρίσκομαι στην ίδια θέση με εσένα. Ψάχνω να βρω τρόπο να ξεκολλήσω ένα Samsung M52 από Boot Loop γιατί καίγομαι να πάρω τα δεδομένα μου αλλά ό,τι και αν έχω προσπαθήσει και όποιον και αν έχω ρωτήσει η πιθανότητα να γίνει αυτό είναι μηδαμινή.

Αν το κατάφερες σε παρακαλώ ενημέρωσε εδώ γιατί μου φαίνεται πλέον ότι η μοναδική επιλογή που έχω είναι να σώσω μόνο το κινητό και να ξεχάσω ότι είχα μέσα.

Έχει μήπως καμιά άλλη ιδέα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lnoldori είπε

Δυστυχώς αγαπητέ βρίσκομαι στην ίδια θέση με εσένα. Ψάχνω να βρω τρόπο να ξεκολλήσω ένα Samsung M52 από Boot Loop γιατί καίγομαι να πάρω τα δεδομένα μου αλλά ό,τι και αν έχω προσπαθήσει και όποιον και αν έχω ρωτήσει η πιθανότητα να γίνει αυτό είναι μηδαμινή.

Αν το κατάφερες σε παρακαλώ ενημέρωσε εδώ γιατί μου φαίνεται πλέον ότι η μοναδική επιλογή που έχω είναι να σώσω μόνο το κινητό και να ξεχάσω ότι είχα μέσα.

Έχει μήπως καμιά άλλη ιδέα?

Φωτογραφίες και δεδομένα που δε θες να χάσεις πάντα αποθήκευση στην sd card. Ότι και να πάθει το τηλέφωνο τουλάχιστον δε θα χάσεις τίποτα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chios είπε

Φωτογραφίες και δεδομένα που δε θες να χάσεις πάντα αποθήκευση στην sd card. Ότι και να πάθει το τηλέφωνο τουλάχιστον δε θα χάσεις τίποτα.

Αν χάσεις το κινητό χάνεται και η κάρτα.Στο cloud.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chios είπε

Στο cloud αποθηκεύουμε φωτογραφίες και video. Η κάρτα χάνεται μαζί με το κινητό ή χαλάει 😉

Δημοσ.

Μια χαρά όλα αυτά αλλά τώρα τι κάνουμε είναι το θέμα?

Προσωπικά θα το ρισκάρω να το δώσω για άνοιγμα, χάνοντας την εγγύηση, ελπίζοντας ότι είναι hardware το πρόβλημα και ότι η επιδιόρθωση του θα επαναφέρει το κινητό σε κατάσταση λειτουργίας.  Αν όχι θα ξέρω την επόμενη φορά να παίρνω πιο συχνά backup η να στήσω κάποιο αυτοματοποιημένο σύστημα να το κάνει το βράδυ για όλα τα κινητά και να ξενοιάσω.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lnoldori είπε

Προσωπικά θα το ρισκάρω να το δώσω για άνοιγμα, χάνοντας την εγγύηση, ελπίζοντας ότι είναι hardware το πρόβλημα και ότι η επιδιόρθωση του θα επαναφέρει το κινητό σε κατάσταση λειτουργίας.  Αν όχι θα ξέρω την επόμενη φορά να παίρνω πιο συχνά backup η να στήσω κάποιο αυτοματοποιημένο σύστημα να το κάνει το βράδυ για όλα τα κινητά και να ξενοιάσω.

Συγχρονισμός με google photos & drive λέγεται και είναι στάνταρ σε όλα τα android.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, lnoldori είπε

Το google photos ανεβαζει αυτοματα ολες τις νεες φωτογραφιες μολις βγουν στο cloud. Δεν χρειάζεται να κανεις τίποτα εσυ 😉

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά το γνωρίζω αυτό αλλά ο χώρος που προσφέρει δωρεάν δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες όλων. Προτιμώ να στήσω κάτι σπίτι και να είναι δωρεάν και σε δικό μου χώρο.

Όπως και να έχει αν το είχα ενεργοποιημένο θα είχα σώσει κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς δεν.... οπότε το πάω έτσι και βλέπουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Η κάρτα χάνεται μαζί με το κινητό ή χαλάει 😉

Δε μου έχει τύχει κανένα από τα δύο, όπως και να έχει είναι και τι βολεύει τον καθένα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, chios είπε

Δε μου έχει τύχει κανένα από τα δύο, όπως και να έχει είναι και τι βολεύει τον καθένα.

Καλά μια φορά θα σου τύχει. Δεν θα συμβαίνει συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...