moufas999 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Στις 20/12/2022 στις 3:34 ΜΜ, polaki είπε Κοίτα φυσικά το πρόγραμμα προφανώς ναι το πλήρωσες, αλλά δεν είναι αναγκασμένη η κάθε εταιρεία να εξυπηρετεί το software της για πάντα, πόσο μάλλον τώρα που ουσιαστικά έχει κλείσει. Αν το είχες ενεργοποιήσει όταν το πήρες, οι πιθανότητες είναι ότι τώρα θα ήταν λειτουργικό, όπως είναι ακόμα λειτουργικό του πατέρα μου που το είχε πάρει το 2017 και ήταν αρκετά αξιόλογο. Καταλαβαίνω την πλευρά σου, αλλά το να το ισοπεδώνουμε και να λέμε ότι από εδώ και πέρα μόνο πειρατικά είναι εντελώς άκυρο. Εντελώς φιλικά πάντα! Φίλε polaki ωραία τα καλά λόγια αλλά εγώ ξέρω ότι πήρα ένα πρόγραμμα που το πλήρωσα 29€ ενώ θα μπορούσα να καταφύγω σε σπασμένο πειρατικό και ποίο το αποτέλεσμα? πιάστηκα απλά λαλάκας, αλλά έχουν γνώσειν οι φύλακες από εδώ και πέρα...................
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, moufas999 είπε Φίλε polaki ωραία τα καλά λόγια αλλά εγώ ξέρω ότι πήρα ένα πρόγραμμα που το πλήρωσα 29€ ενώ θα μπορούσα να καταφύγω σε σπασμένο πειρατικό και ποίο το αποτέλεσμα? πιάστηκα απλά λαλάκας, αλλά έχουν γνώσειν οι φύλακες από εδώ και πέρα................... Πόσα χρόνια το έχεις;
moufas999 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πόσα χρόνια το έχεις; Περίπου 7 χρόνια.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, moufas999 είπε Περίπου 7 χρόνια. Και πάνω που το χρειάζεσαι συμβαίνει όλο,κρίμα. 2
Bitbit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 φίλε το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Επειδή το πλήρωσες σε χαλάει. Στην πράξη δε χάνεις τίποτα. Βάλε ένα άλλο πρόγραμμα και έληξε η υπόθεση. Εξάλλου στη θεωρητική περίπτωση που θα είχες πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα πλοήγησης, δε θα επέλεγες το destinator.
moufas999 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε φίλε το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Επειδή το πλήρωσες σε χαλάει. Στην πράξη δε χάνεις τίποτα. Βάλε ένα άλλο πρόγραμμα και έληξε η υπόθεση. Εξάλλου στη θεωρητική περίπτωση που θα είχες πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα πλοήγησης, δε θα επέλεγες το destinator. Φίλε μου έχω και άλλα κινητά με διάφορα προγράμματρα πλοήγησης, garmin, dont'panik, navigon και δεν μου λείπουν αλλά επειδή πήρα ένα νέο κινητό είπα να το ενεργοποιήσω γιατί το έχω στο συρτάρι του γραφείου μου τόσα χρόνια.
corsair04 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, moufas999 είπε Φίλε μου έχω και άλλα κινητά με διάφορα προγράμματρα πλοήγησης, garmin, dont'panik, navigon και δεν μου λείπουν αλλά επειδή πήρα ένα νέο κινητό είπα να το ενεργοποιήσω γιατί το έχω στο συρτάρι του γραφείου μου τόσα χρόνια. Κάπου στον Ιούλιο έψαχνα οθόνη για ένα Tablet μου απάντησαν …[email protected]
moufas999 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2022 στις 3:46 ΜΜ, gorge18 είπε Καθόλου λογικο επιχείρημα. Γιατι να το κανει μια εταιρια; Επειδή ελεγε η mls οτι ειναι το κορυφαίο συστήμα πλοήγησης; Κορυφαιο μπορει να ηταν οταν βγηκε που ο ανταγωνισμος ηταν μικροτερος. Τωρα θα πας σε κατι επαγγελματικο (αν ειναι μερος της δουλειας σου). Ο μεσος καταναλωτης με το google maps που σου δείχνει και χρονους live και αλλες πληροφορίες ειναι μια χαρα. Δεν θα μπει στον κοπο να αγορασει καποια αλλη. Για πιο λογο να παρει καποια εταιρια το Destinator? Εγω το 2009 ειχα το destinator μετα λογο που το corsa ηθελε ενα σαπιο προγραμμα για να δουλεψει ειχα παρει και αυτο (και δε μου δουλεψε ποτε... ) αλλα σε γενικες γραμμες δουλευω το google maps . Ακομα ακυρο το να ζητας τωρα τα ρεστα για κατι που πηρες πριν χρονια. Ειναι σα να παω να παρω εγω ενα λαπτοπ (πχ) να το ανοιξω μετα απο 5 χρονια να δω οτι για τον α,β λογο δεν λειτουργει και να παω στο καταστημα (αν υπαρχει) και να ψαχνω doa ή εγγυηση... Φίλε μου δεν μιλάμε για συσκευή που την άνοιξα μετά από 5 χρόνια όπως πολύ σωστά αναφέρεις αλλά για software που δεν έχει ημερομηνίας λήξεως, εξάλλου εγώ δεν ζητάω καμία εγγύηση αλλά ενεργοποίηση.Θα σου πω κάτι απλό έχεις ας πούμε σφραγισμένο στο κουτί του τα WINDOWS VISTA και θέλεις να τα ενεργοποιήσεις και επικοινωνείς με την Μicrosoft Hellas και τα ενεργοποιείς κανονικά με τον νόμιμο κωδικό τους αλλά σε ενημερώνουν ότι δεν τα υποστηρίζουν πιά αλλά δουλεύουν κανονικά. Στις 21/12/2022 στις 2:43 ΜΜ, Alejandro είπε Πάντως στο 2310 929 090 απαντάει... Φίλε μου δεν απαντάει, απαντάει αυτόματος τηλεφωνητής και σε βάζει σε αναμονή κλήσης για να σου μιλήσουν υποτίθεται και μετά από αρκετή ώρα αναμονής πέφτει η γραμμή και διακόπτεται η σύνδεση. Στις 21/12/2022 στις 8:50 ΜΜ, corsair04 είπε Κάπου στον Ιούλιο έψαχνα οθόνη για ένα Tablet μου απάντησαν …[email protected] Φίλε μου τους έστειλα μήνυμα από το email μου στο [email protected] γιατί σε παραπέμπει το σαιτ αλλά δεν μου απάντησαν τώρα μία εβδομάδα και κάτι ημέρες. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από moufas999
SabotazNic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, moufas999 είπε Φίλε μου τους έστειλα μήνυμα από το email μου στο [email protected] γιατί σε παραπέμπει το σαιτ αλλά δεν μου απάντησαν τώρα μία εβδομάδα και κάτι ημέρες. Πηραν τα 29 ευρω σου και πηγαν διακοπες. 2
moufas999 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Πηραν τα 29 ευρω σου και πηγαν διακοπες. Δεν τα πήραν αυτοί αλλά το κατάστημα πώλησης, ρε παιδιά εσείς που είστε από Θεσσαλονίκη τι ακούγεται στην πόλη ανοίγει, δουλεύει η MLS η έχουν κλείσει τα γραφεία της εταιρείας? γιατί εδώ στην ΑΘήνα στην Αργυρούπολη που είχαν γραφεία έκλεισαν.
SabotazNic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, moufas999 είπε Δεν τα πήραν αυτοί αλλά το κατάστημα πώλησης, ρε παιδιά εσείς που είστε από Θεσσαλονίκη τι ακούγεται στην πόλη ανοίγει, δουλεύει η MLS η έχουν κλείσει τα γραφεία της εταιρείας? γιατί εδώ στην ΑΘήνα στην Αργυρούπολη που είχαν γραφεία έκλεισαν. Μαν μου, η εταιρεια τελος, το προγραμμα που εχεις πιθανων να μην εχει ενημερωθει μηνες, αν οχι και χρονια, τωρα. Μην το χρησιμοποιησεις και σε στειλει σε τιποτα χωραφια. Move on Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από SabotazNic 2
moufas999 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Μαν μου, η εταιρεια τελος, το προγραμμα που εχεις πιθανων να μην εχει ενημερωθει μηνες, αν οχι και χρονια, τωρα. Μην το χρησιμοποιησεις και σε στειλει σε τιποτα χωραφια. Move on Παιδιά δεν υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα γιατί και το Navigon που χρησιμοποιώ έχει να ενημερωθεί χρόνια αλλά με πάει πάρα πολύ καλά και από συντομότερους δρόμους, την Αθήνα την γνωρίζω πάρα πολύ καλά από την παλιά μου δουλειά που ήμουν όλη την ημέρα μέσα στο δρόμο αλλά βάζω το πρόγραμμα πλοήγησης για να βρω το ακριβές σημείο και όχι για να με πάει παράδειγμα θέλω να πάω Συγγρού 140 που την Συγγρού την έχω περάσει χιλιάδες φορές και την ξέρω σαν την τσέπη μου αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω σε ποίο ακριβώς σημείο είναι το 140 νούμερο.
Alejandro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, moufas999 είπε Δεν τα πήραν αυτοί αλλά το κατάστημα πώλησης, ρε παιδιά εσείς που είστε από Θεσσαλονίκη τι ακούγεται στην πόλη ανοίγει, δουλεύει η MLS η έχουν κλείσει τα γραφεία της εταιρείας? γιατί εδώ στην ΑΘήνα στην Αργυρούπολη που είχαν γραφεία έκλεισαν. 26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μαν μου, η εταιρεια τελος, το προγραμμα που εχεις πιθανων να μην εχει ενημερωθει μηνες, αν οχι και χρονια, τωρα. Μην το χρησιμοποιησεις και σε στειλει σε τιποτα χωραφια. Move on Η εταιρία είναι ανοιχτή, λογιστικά τουλάχιστον. Αυτό το λέω με βεβαιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα