Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.. έχω ένα Daewoo lanos και τον τελευταίο καιρό μου κολλάει το ταχύμετρο όταν θέλει μου δείχνει πως πάω με 100 χιλιόμετρα την άλλη με 20 και όταν χτυπάω το ταμπλό ο δείκτης ανεβαίνει τι λέτε να είναι.....ξέχασα να πω πως τώρα έβγαλα το δίπλωμα και δεν ξέρω πολλά από αμάξια...σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!😀😀

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xenius81 είπε

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.. έχω ένα Daewoo lanos και τον τελευταίο καιρό μου κολλάει το ταχύμετρο όταν θέλει μου δείχνει πως πάω με 100 χιλιόμετρα την άλλη με 20 και όταν χτυπάω το ταμπλό ο δείκτης ανεβαίνει τι λέτε να είναι.....ξέχασα να πω πως τώρα έβγαλα το δίπλωμα και δεν ξέρω πολλά από αμάξια...σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!😀😀

Ψυχρες κολλησεις ισως στο καντραν ή ελεγχος του αισθητηρα vss.

Δημοσ.

Τσεκαρε αν ο χιλιομετρητής γράφει σωστά την χιλιομετρική απόσταση. Δηλαδη αν κάνεις μια απόσταση ενός χιλιομέτρου αν την γράφει. Αν όχι είναι αισθητήρας ταχύτητας. Στο δικό μου όσο και αν πήγαινα το ταχύμετρο έφτανε μέχρι 30. Ρώτησα τον Κοσμά με τα κοντέρ και μου είπε αυτό. Άλλαξα αισθητήρα ταχύτητας και έφτιαξε. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Ψυχρες κολλησεις ισως στο καντραν ή ελεγχος του αισθητηρα vss.

Θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ φίλε 

22 ώρες πριν, filipprin είπε

Μπορει να εχει και κοντερ με ντιζα και να εχει προβλημα

Δεν είναι με ντιζα είναι ηλεκτρονικό!!!

7 ώρες πριν, notist είπε

Τσεκαρε αν ο χιλιομετρητής γράφει σωστά την χιλιομετρική απόσταση. Δηλαδη αν κάνεις μια απόσταση ενός χιλιομέτρου αν την γράφει. Αν όχι είναι αισθητήρας ταχύτητας. Στο δικό μου όσο και αν πήγαινα το ταχύμετρο έφτανε μέχρι 30. Ρώτησα τον Κοσμά με τα κοντέρ και μου είπε αυτό. Άλλαξα αισθητήρα ταχύτητας και έφτιαξε. 

Θα το δω φίλε και θα σου πω σε ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.
Στις 21/12/2022 στις 3:46 ΜΜ, Xenius81 είπε

Βγαζουν πολλα ηλεκτρολογικα ενω αν εχεις τον 1.349cc καλες βενζινες και καλα ξερασματα..!  Σε αλλο λανος ειχε θεμα με την ενδειξη της βενζινης! Ξαφνικα φουλαριζε και καποια στιγμη ξαναπηγαινε στην σωστη ενδειξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...