Xenius81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.. έχω ένα Daewoo lanos και τον τελευταίο καιρό μου κολλάει το ταχύμετρο όταν θέλει μου δείχνει πως πάω με 100 χιλιόμετρα την άλλη με 20 και όταν χτυπάω το ταμπλό ο δείκτης ανεβαίνει τι λέτε να είναι.....ξέχασα να πω πως τώρα έβγαλα το δίπλωμα και δεν ξέρω πολλά από αμάξια...σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!😀😀
Ribopaido Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Xenius81 είπε Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.. έχω ένα Daewoo lanos και τον τελευταίο καιρό μου κολλάει το ταχύμετρο όταν θέλει μου δείχνει πως πάω με 100 χιλιόμετρα την άλλη με 20 και όταν χτυπάω το ταμπλό ο δείκτης ανεβαίνει τι λέτε να είναι.....ξέχασα να πω πως τώρα έβγαλα το δίπλωμα και δεν ξέρω πολλά από αμάξια...σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!😀😀 Ψυχρες κολλησεις ισως στο καντραν ή ελεγχος του αισθητηρα vss.
filipprin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μπορει να εχει και κοντερ με ντιζα και να εχει προβλημα 1
notist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Τσεκαρε αν ο χιλιομετρητής γράφει σωστά την χιλιομετρική απόσταση. Δηλαδη αν κάνεις μια απόσταση ενός χιλιομέτρου αν την γράφει. Αν όχι είναι αισθητήρας ταχύτητας. Στο δικό μου όσο και αν πήγαινα το ταχύμετρο έφτανε μέχρι 30. Ρώτησα τον Κοσμά με τα κοντέρ και μου είπε αυτό. Άλλαξα αισθητήρα ταχύτητας και έφτιαξε.
Xenius81 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, Ribopaido είπε Ψυχρες κολλησεις ισως στο καντραν ή ελεγχος του αισθητηρα vss. Θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ φίλε 22 ώρες πριν, filipprin είπε Μπορει να εχει και κοντερ με ντιζα και να εχει προβλημα Δεν είναι με ντιζα είναι ηλεκτρονικό!!! 7 ώρες πριν, notist είπε Τσεκαρε αν ο χιλιομετρητής γράφει σωστά την χιλιομετρική απόσταση. Δηλαδη αν κάνεις μια απόσταση ενός χιλιομέτρου αν την γράφει. Αν όχι είναι αισθητήρας ταχύτητας. Στο δικό μου όσο και αν πήγαινα το ταχύμετρο έφτανε μέχρι 30. Ρώτησα τον Κοσμά με τα κοντέρ και μου είπε αυτό. Άλλαξα αισθητήρα ταχύτητας και έφτιαξε. Θα το δω φίλε και θα σου πω σε ευχαριστώ πολύ!!
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Στις 21/12/2022 στις 3:46 ΜΜ, Xenius81 είπε Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.. έχω ένα Daewoo lanos και τον τελευταίο καιρό μου κολλάει το ταχύμετρο όταν θέλει μου δείχνει πως πάω με 100 χιλιόμετρα την άλλη με 20 και όταν χτυπάω το ταμπλό ο δείκτης ανεβαίνει τι λέτε να είναι.....ξέχασα να πω πως τώρα έβγαλα το δίπλωμα και δεν ξέρω πολλά από αμάξια...σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!😀😀 Βγαζουν πολλα ηλεκτρολογικα ενω αν εχεις τον 1.349cc καλες βενζινες και καλα ξερασματα..! Σε αλλο λανος ειχε θεμα με την ενδειξη της βενζινης! Ξαφνικα φουλαριζε και καποια στιγμη ξαναπηγαινε στην σωστη ενδειξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα