Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα δν μου λειπει καθολου τοσα χρονια που την εχω κοψει. Ακομα θυμαμαι τελευταια φορα την αισθηση που αφηνει στα δοντια κατι σαπιο η να τα μαλακωνει δν ξερω πως να το εξηγησω.
 Μονο οταν ημουν πιτσιρικας μαζι με τις πιτσες Unlimited ηταν τελειος συνδιασμος.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 hours ago, ElisavetKat said:

Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος πως έχει γίνει σχεδόν νερό; Καταλαβαίνω ελάχιστη γεύση κόκα κόλα και πια πίνεται σαν νερό. 

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την απίστευτη δίψα που έχω (διαβήτης ftw, κατεβάζω 4 γεμάτα ποτήρια νερό σε 5 λεπτά) ή αν έχει χαλάσει ως προϊόν. 

Δε νομιζω

Ειδικα η γυαλινη ειναι μια χαρα. Τωρα αν παιρνεις πλαστικη απο εναν συγκεκριμενο προμηθευτη ισως φταιει η αποθηκευση του προιοντος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dante80 είπε

Τώρα που το φέρνει ο λόγος, η αρχική συνταγή της κόκα κόλα είχε...κοκαΐνη μέσα. Μήπως να την κρατούσανε έτσι για να μην χαλάσει η γεύση;  😛

Όχι μόνο η αρχική συνταγή, σχεδόν για 50 χρόνια είχε (ίχνη) κοκαΐνης καθώς και γερές δόσεις καφεΐνης. Και αυτό διότι αρχικά πωλούταν ως φάρμακο, το οποίο γιάτρευε σχεδόν τα πάντα - από στομαχόπονους μέχρι προβλήματα... εχμ, απόδοσης; Βέβαια η κοκαΐνη ήταν αγνή (το έλαιο του φυτού της κόκας), όχι επεξεργασμένη σκόνη με τοξικά πρόσθετα. Η κόκα είναι εντελώς ακίνδυνη σε αγνή μορφή, οι Ίνκας την χρησιμοποιούσαν αιώνες ως γιατροσόφι.

Η ύπαρξη κόκας & καφεΐνης είναι λογική σε κάποιο βαθμό - η κόκα κόλα εφευρέθηκε (και πωλήθηκε) από άτομα εθισμένα στο όπιο, το αλκοόλ και τη μορφίνη. Τα τονωτικά συστατικά του ποτού ήταν ότι έπρεπε για να ανεβαίνει ένας οργανισμός βρισκόμενος σε λήθαργο (λόγω του αλκοόλ και των οπιοειδών).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dante80 είπε

Προστασία του καταναλωτή λέγεται, δουλειά τους είναι. Αν αφήσεις τις εταιρίες να κάνουν ότι θέλουν και την αγορά να "αυτορυθμίζεται" με βάση την "ατομική ευθύνη" του καταναλωτή, τότε καταντάς να διαφημίζεις νικοτίνη σε παιδιά και να σπρώχνεις βαριά ναρκωτικά για πόνο παρανυχίδας.  

Ειδικά η Αμερική είναι ιδιάζουσα περίπτωση σε τέτοιες μαγκιές..

Τώρα που το φέρνει ο λόγος, η αρχική συνταγή της κόκα κόλα είχε...κοκαΐνη μέσα. Μήπως να την κρατούσανε έτσι για να μην χαλάσει η γεύση;  😛

Να απαγόρευαν τότε εντελώς την κυκλοφορία της και να έκλεινε το εργοστάσιο. Ντεμεκ προστασία καταναλωτή έχεις γιατί έτσι κι αλλιώς αν θέλει ο άλλος καταναλώνει πρόσθετη ζάχαρη από άλλες τροφές και αυξάνει την πρόσληψη.

34 λεπτά πριν, giwfys είπε

Δε νομιζω

Ειδικα η γυαλινη ειναι μια χαρα. Τωρα αν παιρνεις πλαστικη απο εναν συγκεκριμενο προμηθευτη ισως φταιει η αποθηκευση του προιοντος.

Έχουν ακόμα γυάλινες; Εγώ μόνο πλαστικές πετυχαίνω σε μαγαζιά. Εκείνες με το καπάκι που το ανοιγες με ανοιχτήρι έχω να τις δω πάρα πολλά χρόνια. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Έχουν ακόμα γυάλινες; Εγώ μόνο πλαστικές πετυχαίνω σε μαγαζιά. Εκείνες με το καπάκι που το ανοιγες με ανοιχτήρι έχω να τις δω πάρα πολλά χρόνια. 

Τι εννοεις? Ολα τα εστιατορια (προσοχη, εστιατορια και οχι γυραδικα/φαστφουνταδικα) εχουν-με κανονικα γυαλινες κολα. Προσφατα ειχα και πελατη που του φανηκε παραξενο το 250αρι μεγεθος (εναντι το 330 στο εξωτερικο, οπως ειχαμε παλια).

Κανονικα βρισκεις μπουκαλια στις καβες (τα οποια αν επιστρεψεις παιρνεις χρηματα πισω)

Δημοσ.

Ένα δηλητήριο είναι που κυκλοφορεί ελεύθερα όπως και πολλά άλλα.

Την καλύτερη γεύση έχει αυτή που θα συνηθίσεις.

Χρήστης 25 χρόνια 1.5lit+ την  ημέρα, με ζημιά εντερικά, ηπατικά, ένα βήμα πριν την ινσουλίνη.

Θλίβομαι για τον διαβητικό που ψάχνει την καλύτερη coca Cola. Ένα προϊόν που θα έπρεπε να έχει πολλές ταμπέλες όπως τα τσιγάρα αλλά δυστυχώς τα κεφάλαια της είναι ποιο δυνατά από οποιαδήποτε κράτος, τρώει μηνύσεις και κερδίζει αποζημιώσεις.

ΚΟΨΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΆ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τι εννοεις? Ολα τα εστιατορια (προσοχη, εστιατορια και οχι γυραδικα/φαστφουνταδικα) εχουν-με κανονικα γυαλινες κολα. Προσφατα ειχα και πελατη που του φανηκε παραξενο το 250αρι μεγεθος (εναντι το 330 στο εξωτερικο, οπως ειχαμε παλια).

Κανονικα βρισκεις μπουκαλια στις καβες (τα οποια αν επιστρεψεις παιρνεις χρηματα πισω)

Εννοώ αυτό που είπα ότι έχω να δω πάρα πολλά χρόνια την κλασσική γυαλινη που θυμόμαστε από παλιά και γενικά γυαλινη Coca cola. Σε σουβλατζιδικα/ψητοπωλεία και fast food πηγαίνω συχνά, είτε αλουμινένιο είτε πλαστικό μπουκάλι σου φέρνουν. Ακόμα και στα ψυγεία τους δεν βλέπω γυαλινη. Γυάλινο μονο σε μπύρες έχω πετύχει. Σε κάτι πιο grande και επίσημο μαγαζί εστίασης δεν έχω πάει οπότε δεν έχω άποψη. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, konandrio είπε

Ένα δηλητήριο είναι που κυκλοφορεί ελεύθερα όπως και πολλά άλλα.

Την καλύτερη γεύση έχει αυτή που θα συνηθίσεις.

Χρήστης 25 χρόνια 1.5lit+ την  ημέρα, με ζημιά εντερικά, ηπατικά, ένα βήμα πριν την ινσουλίνη.

Θλίβομαι για τον διαβητικό που ψάχνει την καλύτερη coca Cola. Ένα προϊόν που θα έπρεπε να έχει πολλές ταμπέλες όπως τα τσιγάρα αλλά δυστυχώς τα κεφάλαια της είναι ποιο δυνατά από οποιαδήποτε κράτος, τρώει μηνύσεις και κερδίζει αποζημιώσεις.

ΚΟΨΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΆ.

1.5 L και βάλε την ημέρα έπινες φίλε; Θηρίο.... Είναι τεράστια ποσότητα. Εγώ από 330mL ως 0.5L αν και φοβάμαι και εγώ μην πάθω τίποτε. Για διαβητικούς και τέτοιες καταστάσεις δυστυχώς δεν υπάρχουν επιλογές πέραν από το να ακούσεις τις οδηγίες του γιατρού. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giwfys είπε

Το πλαστικο ειναι 3 φορες χειροτερο σε θεμα ποιοτητος,και απο ανθρακικο  και απο γευση.
Ολοι λενε οτι το γυαλι ειναι το καλυτερο,αλλα εγω το κουτακι δεν το αλλαζω.
zero μονο,δε μπορω πλεον τη γευση της κλασσικης.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω πάντος σου ξεχωρίζω τις εισαγωγές από την γεύση στην κανονική.. Η γυναίκα μου με 25 χρόνια ΣΔ1 κατεβάζει το 2,5l zero σε μια μέρα :lol:

Δημοσ.
5 hours ago, fredd0 said:

Τωρα να κανει διαδρομη εως την Κηφισια με τον ελαχιστο χρονο που διαθετει κανεις σαν ανωφελο ακουγεται

9 hours ago, blackhill66 said:

Ο παππους μου που πεθανε 100 ετων επινε παρα πολλα χρονια καθε μερα 1 κοκα κολα ,εχει συνταγη μακροζωιας ...μην κανετε καμμια μα@ακια και δεν πινετε....

Σαν τον αλλο που ελεγε καπνιζε η θεια μου και εφθασε τα 85....

Δημοσ.

όταν ήμουνα παιδάκι και έπινα κόλα δάκρυζα πιο πολύ και από τους ηθοποιούς στην τόλμη και γοητεία / λάμψη /καλημέρα ζωή κ.τ.λ.π.

πάνε πια αυτές οι καλές εποχές όταν πίνεις κόλα.😀

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...