PinkPanther93 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλο το φόρουμ και χρόνια πολλά. Πραγματικά ντρέπομαι που κάνω αυτήν την ερώτηση, αλλά είμαι σε απόγνωση. Υπολόγιζα τα έξοδα μου για τον επόμενο μήνα, και με τα διάφορα πράγματα που έτυχαν, μόνο με τις υποχρεώσεις βγαίνω μείον. Έχω κάνει διακανονισμό στη ΔΕΗ και μου μένουν 2 δόσεις. Έχω αλλάξει όμως πάροχο. Όλες τις υπόλοιπες δόσεις τις έχω πληρώσει στην ώρα τους, πλην μιας που καθυστέρησα μια μέρα. Σκέφτομαι να πληρώσω τις 2 δόσεις στο τέλος του επόμενου μήνα (η μία είναι τέλος Δεκεμβρίου), αλλά φοβάμαι ωστόσο μην μου κόψουν το ρεύμα. Εχει κάποιος άλλη παρόμοια εμπειρία με διακανονισμούς και μεγάλη καθυστέρηση δόσης; Γίνεται να μου κόψουν το ρεύμα, αν καθυστερω την πληρωμή μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, εφόσον είμαι συνεπεστατη στον πάροχο που είμαι τώρα? Οι δύο δόσεις που έχουν μείνει ανέρχονται σε πόσο γύρω στα 200 ευρώ, δηλαδή ούτε τεράστιο, αλλά ούτε αμελητέο πόσο. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από PinkPanther93
takoulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, PinkPanther93 είπε Καλημέρα σε όλο το φόρουμ και χρόνια πολλά. Πραγματικά ντρέπομαι που κάνω αυτήν την ερώτηση, αλλά είμαι σε απόγνωση. Υπολόγιζα τα έξοδα μου για τον επόμενο μήνα, και με τα διάφορα πράγματα που έτυχαν, μόνο με τις υποχρεώσεις βγαίνω μείον. Έχω κάνει διακανονισμό στη ΔΕΗ και μου μένουν 2 δόσεις. Έχω αλλάξει όμως πάροχο. Όλες τις υπόλοιπες δόσεις τις έχω πληρώσει στην ώρα τους, πλην μιας που καθυστέρησα μια μέρα. Σκέφτομαι να πληρώσω τις 2 δόσεις στο τέλος του επόμενου μήνα (η μία είναι τέλος Δεκεμβρίου), αλλά φοβάμαι ωστόσο μην μου κόψουν το ρεύμα. Εχει κάποιος άλλη παρόμοια εμπειρία με διακανονισμούς και μεγάλη καθυστέρηση δόσης; Γίνεται να μου κόψουν το ρεύμα, αν καθυστερω την πληρωμή μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, εφόσον είμαι συνεπεστατη στον πάροχο που είμαι τώρα? Οι δύο δόσεις που έχουν μείνει ανέρχονται σε πόσο γύρω στα 200 ευρώ, δηλαδή ούτε τεράστιο, αλλά ούτε αμελητέο πόσο. Καλημέρα... Ναι μπορεί να υπάρξει λίγο πρόβλημα.. Αν δεν τηρήσεις τον διακανονισμό... Για κοίταξε το..
ekrepali Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Μπορεί να είσαι πλέον εκτος διακανονισμού, λόγω της εκπρόθεσμης πληρωμής. Ρώτα τη ΔΕΗ αν είναι σε ισχύ, ώστε η επόμενη πληρωμή να μην πάει στο βροντο σε ανενεργό RF. Επίσης εάν λόγω της εκπρόθεσμης πληρωμής στάλθηκε αυτόματα ενημέρωση στο Δήμο, ίσως σου στείλουν ραβασάκι να πληρώσεις εκεί τα δημοτικά τέλη. Πάρε να μάθεις τι γίνεται...
asdfnikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Είναι λίγο ελαστική η ΔΕΗ σε θέματα 1-2 μηνών οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα. Στης δύο δόσεις που δεν θα πληρώσεις σπάει ο διακανονισμός αν θυμάμαι καλά από παλιά. Με ένα τηλέφωνο θα μάθεις.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Για τους διακανονισμους δεν γνωρίζω πόσο αυστηρό καθεστώς ισχύει. Εμείς είχαμε αφήσει οφειλή 150 ευρώ για ένα εξάμηνο, επειδή υπήρχε ένα παλαιότερο πιστωτικό υπόλοιπο που δεν μας το επέστρεφαν έτσι και εγώ αφαίρεσα αυτό το ποσόν. Τελικά πλήρωσα την οφειλή και αργότερα επέστρεψαν και το ποσόν. Σε κάθε λογαριασμο είχαν το κλασσικό μήνυμα του ΔΕΔΔΗΕ. Τώρα για το τι συμβαίνει στους διακανονισμους δεν ξέρω αλλά ούτε και αυτό που έγραψα εγώ αποτελεί κανόνα.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δεν πιστευω να εχεις καποιο πρόβλημα όπως διακοπή για ενα δυο μήνες καθυστέρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα