badbiter Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω ποσο κοστιζει η μεταβιβαση σπιτου.
greekfragma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Θα ρωτήσεις το συμβολαιογράφο που θα στη κάνει. Καμία μεταβίβαση δεν έχει σταθερό τιμοκατάλογο. Κάθε ακίνητο έχει διαφορετικές παραμέτρους χαρτούρας τρεξίματος μέχρι να τακτοποιηθεί ο φάκελός του, ώστε να καταστεί έτοιμος προς μεταβίβαση με το κλειδί στο χέρι. 2
GREGORYMO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, badbiter είπε Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω ποσο κοστιζει η μεταβιβαση σπιτου. Γονική η πώληση?
vamvakoolas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, badbiter είπε Γονική συμβολαιογραφο. Σα συμβουλη: κανε ερευνα αγορας και μη πας σε γνωστο. Εγω να σκεφτεις βρηκα μονος μου πολυ φθηνοτερο απο γνωστο.. Προφανως θα πρεπει να δωσεις λεπτομεριες (τμ, περιοχη παλαιοτητα κυριοτητα) για να παρεις προσφορα Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από vamvakoolas
TuXaKoS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε συμβολαιογραφο. Σα συμβουλη: κανε ερευνα αγορας και μη πας σε γνωστο. Εγω να σκεφτεις βρηκα μονος μου πολυ φθηνοτερο απο γνωστο.. Προφανως θα πρεπει να δωσεις λεπτομεριες (τμ, περιοχη παλαιοτητα κυριοτητα) για να παρεις προσφορα Μια συμβουλή: Δεν είναι μόνο η τιμή, είναι να κάνει και σωστή δουλειά γιατί αργότερα, μπορεί να σου κοστίσει πολύ παραπάνω.
vamvakoolas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 εχεις δικιο και μπορουμε να ανταλλασουμε πολλα μηνυματα επι αυτου. Παντως στην ερωτηση που τεθηκε...απαντησαμε!
badbiter Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Στις 4/12/2022 στις 4:13 ΜΜ, mumra είπε Αποστολή για την αγγελία: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2031919-ddr3-24-gb/ Καλησπέρα.Βρίσκεσαι Αθήνα?Θα με ενδιαεφερε η 4 Gb αλλα διαθετω 10.Σε ευχαριστω Στις 9/12/2022 στις 10:59 ΠΜ, arispana είπε Αποστολή για την αγγελία: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2036993-fx8320/ καλημερα φιλε μου. περιοχη? 6 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εχεις δικιο και μπορουμε να ανταλλασουμε πολλα μηνυματα επι αυτου. Παντως στην ερωτηση που τεθηκε...απαντησαμε! Ευχαριστώ πολύ, θα ψάξω σε βάθος γτ δεν είναι να πεταμε λεφτά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα