Προς το περιεχόμενο

Το WhatsApp σταματά τη λειτουργία του για 40 παλιά smartphones


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, epicouros είπε

Ειλικρινα ποιος ο λογος να ανεβεί αυτο το αρθρο; Υπάρχει έστω και 5% πιθανότητα να χρησιμοποιούν μελη του Insomnia κάποιες απο αυτες τις συσκευές σήμερα;;

Αν κρίνεις από τις αντιδράσεις που είχε το δικό μου σχόλιο, ΝΑΙ.

7 ώρες πριν, eko13 είπε

Αν και προκειται για παλιά τηλέφωνα, δεν βρίσκω κανένα λόγο να κόβεται η λειτουργία και οχι απλά οι ενημερώσεις. Πέραν από Ευρώπη και Αμερικη, σε Αφρική και Ινδία σίγουρα θα υπάρχει κόσμος που θα έχει ακόμα και για βασικό το iphone 5...

Συνήθως έτσι γίνεται πράγματι, έχω ένα παλιό macbook pro του 2012 που δε με αφήνει να κάνω update το Word Excel κλπ (και άλλες εφαρμογές as well). Αλλά οι παλιές εκδόσεις που έχω δουλεύουν κανονικά. Αλλά αυτές δεν είναι Service as a Service εφαρμογές. 

Οι ενημερώσεις στο software όταν μιλάμε για SaaS υπηρεσίες μερικές φορές πάνε χέρι χέρι, δεν ξέρουμε ακριβώς πώς το έχουν υλοποιήσει. Το πιο πιθανό είναι το να χρειάζονται εργατοώρες για να γίνει αυτό που λες, με αποτέλεσμα να μην αξίζει να αφιερωθούν εκεί. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Χρησιμοποιώ ακόμα το ZTE blade 450 του '15 για κλήσεις και SMS. Μπαταρία κτήνος που κρατάει μέρες ανοιχτό 24/7, μηδέν προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν το πρώτο μου smartphone μάλιστα. Για ίντερνετ κάνει μόνο σε έκτακτη ανάγκη, χρησιμοποιώ για όλα τα υπολοιπα τάμπλετ οπότε ρίχνω εκεί το budget. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Edit: Τελικά το βρήκα, ΖΤΕ blade με android 2.1 είναι το δεύτερο κινητό. Camera 3.2 mpixel, του 2010. Με αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα με τις εφαρμογές που έχει εκτός από ότι σχετίζεται με σύνδεση στο διαδίκτυο και το wifi. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, n3a είπε

Φίλε μου, ίδιας ποιότητας οθόνη με αυτή που έβαλα δείχνεις. Δεν βλέπω που διαφωνούμε. 

Στο ότι η οθόνη που έδειξα λειτουργεί και την αγοράζουν ήδη όσοι θέλουν να αναστήσουν τα παλιά τους τηλέφωνα, ενώ αυτή που έδειξες όχι. Και κατά τα ψέματα, κάποιος που έχει κινητό 10ετίας+, δεν θα δώσει κατοστάρικα και πεντακοσάρικα για οθόνες.. θα πάρει ένα καινούριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι αλλο πραγμα το "συνηθίζει να τερματίζει την υποστήριξη για ορισμένες συσκευές" και εντελως αλλο πραγμα το "θα σταματήσει να λειτουργεί".
Οπως αλλο πραγμα ειναι οτι η MS σταματαει να υποστηριζει παλια λειτουργικα που αυτο σημαινει οτι δεν θα εχει αλλα μπαλωματα ασφαλειας και αλλο να σταματησει την λειτουργια του προγραμματος, δηλαδη να το προγραμματισει να βγαζει μυνημα οτι τελος δεν παιζει αλλο.
Αυτο λεγεται planned obsolescence

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...