Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, teot είπε χωρίς λόγια...... 🤣🤣🤣 Τι ακριβώς δίνεις εδώ
teot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Τι ακριβώς δίνεις εδώ Δυο αντικρουόμενα θέματα που η τύχη τα έφερε να είναι δίπλα δίπλα.... 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, teot είπε Δυο αντικρουόμενα θέματα που η τύχη τα έφερε να είναι δίπλα δίπλα.... Πρακτικά δεν είναι δίπλα δίπλα είναι σε διαφορετικές ενότητες, απλά έχεις επιλεγμένο να βλέπεις όλες της κατηγορίες του μπλα μπλα, το 2ο θέμα είναι στην ενότητα αθλητικά
teot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Πρακτικά δεν είναι δίπλα δίπλα είναι σε διαφορετικές ενότητες, απλά έχεις επιλεγμένο να βλέπεις όλες της κατηγορίες του μπλα μπλα, το 2ο θέμα είναι στην ενότητα αθλητικά Ναι έχεις δίκαιο... αλλά μπαίνοντας από υπολογιστή χωρίς σύνδεση και χωρίς να αποεπιλέξω τις υποκατηγορίες μου εμφανίστηκαν δίπλα δίπλα... και έβαλα τα γέλια....
HateMe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, teot είπε χωρίς λόγια...... 🤣🤣🤣 Έκλαψα
csontheline Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Για του greekonomics ίσως να μην έβαλα το σωστό βίντεο (αυτό που εξηγεί γιατί οι άνθρωποι προτιμούν το τεράστιο κέρδος με σχεδόν ανύπαρκτη πιθανότητα νίκης, από το μικρό αλλά σχεδόν σίγουρο) 6
StamTheMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, greengr21 είπε μιλάμε ο τζόγος είναι αρρώστια Γνωστος μου μου ζητουσε δανεικα με διαφορα προσχηματα,συνηθως επικληση στο συναισθημα ( μαλλον στο φιλοτιμο μου ) οπως οτι ηθελε να παρει κρεμα για το μωρο ή οτι χρωστουσε το παπι και θα του το παιρναν πισω. Στην πορεια εμαθα οτι χρωσταει σε ολη την Καλαματα,επισης εμαθα οτι παλιοτερα ειχε ανοιξει καμπανια στο fb οτι και καλα εχει καρκινο και μαζευει λεφτα για επεμβαση. Του εδωσε πολυς κοσμος λεφτα,αλλα στην πορεια μαθευτηκε,τον κυνηγησαν οι μισοι και εδωσε ενα ποσο πισω,αλλλα τι να το κανεις.. Οποτε βλεπω το μηχανακι του,ειναι εξω απο ΟΠΑΠ. Ο τζογος ειναι αρρωστεια. 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Τα έχω ξαναγράψει για τον τζόγο. Ο τζόγος είναι αρρώστια που άπαξ και δοκιμάσεις την τύχη σου κόλλησες. Η αρρώστια αυτή στον κάθε έναν εξελίσσεται με διαφορετικο ρυθμό, κάποιοι θα την γλιτώσουν και δεν θα έχουν συνέπειες, αυτό όχι γιατί δεν είναι άρρωστοι αλλά γιατί ο ρυθμός είναι πολύ χαμηλος. Αυτοί που απλά δεν είναι πορωμενοι και δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα, είναι άρρωστοι αλλά σε πολύ μικρότερη βαρύτητα. Έχω φίλο που μένει στην Αγγλία, καλό παιδί δεν λεω, αλλα εθισμένος στον τζόγο. Πως τα βγάζει πέρα και με καλή ζωή είναι απορίας άξιο, δανείζεται κάθε μήνα λεφτά από τον αδερφό του για στοίχημα και μετά του τα επιστρέφει όλα. Προς το παρόν όλα τα ελέγχει, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα φάει τα μούτρα του. Όταν μου περιγράφει πως νιώθει την ώρα που παίζει, νιώθει σαν να εισέρχεται νέο αιμα μεσα στον εγκέφαλο, σαν αδρεναλίνη. Ότι κι αν κερδίσει θα το παίξει πάλι για να ρεφάρει. Ακόμα και όλα τα λεφτά του πλανήτη να είχε στα πόδια του μέχρι και το τελευταίο cents του τελευταίου πολίτη στον κόσμο, θα κρατήσει λεφτά στην άκρη μόνο για το ενοίκιο και τα έξοδα του μήνα και όλα τα αλλα θα τα παίξει ολα και θα τα χάσει. Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες που δεν πρόκειται να αλλάξουν, το κράτος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι η πλήρης απαγόρευση, καθεστώς που θα ωθήσει παράνομες λέσχες και μαύρη αγορά. 3 ώρες πριν, txcellas είπε Πραγματικά οι διαφημίσεις είναι συνεχόμενες στην τηλεόραση. Κερδισμένος από το τζογο είναι μόνο αυτός που δεν έπαιξε ποτε δυστυχώς. Γειτονας κέρδισε στο στοίχημα/καζίνο περίπου 16k και την επόμενη εβδομάδα μήνα έχασε 22k συνολικά. Αρρώστια είναι.. Κερδισμένος από τον τζόγο είναι μόνο αυτός που διοργανώνει και διαχειρίζεται η παίρνει μερίδιο από τις πωλήσεις για το κάθε παιχνίδι (ΟΠΑΠ, στοιχηματικες, πρακτορεία μεσάζοντες κτλ). 2 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Εμένα δε μου αρέσει ο τζόγος αλλα νιώθω πως εχω καποιο προβλημα. Ισως παιζει ρολο οτι γενικα ειμαι αναποφασιστος και δεν εχω ισχυρη αποψη. Στο στοίχημα πολλοι εχουν αποψη τι θα παιξουν καθως εχουν γνωσεις αλλα εμενα μου φαίνεται βαρετο και πολυ τυχαιο. Αλλοι ειναι εξυπνοι και βγαζουν λεφτα απο χαρτιά σε λεσχες και αλλα στοιχηματα. Πιστεύω πως δεν εχω αρκετη νοημοσύνη για να νικησω σε χαρτια οπότε το αφηνω σε εξυπνους και με φοβερή μνημη. Γενικα νομίζω πως με καποια ειδη τζόγου βγάζεις χρηματα αλλα ειναι για λιγους και εξυπνους. Επισης κερδισμενοι ειναι οσοι πουλανε/κατασκευαζουν προιοντα/υπηρεσιες τζογου. Σε ορισμένα παιχνίδια, μπορείς να κερδίσεις πχ στοίχημα. Το θέμα είναι πως για να σου μένει χρόνος να ασχολείσαι και να ψάχνεσαι με αυτά, μόνο αν εισαι αεργος η έχεις καταφέρει να γίνεις επαγγελματίας τυχερών παιγνίων (και καλά, ένας τίτλος που αυτοαποκαλούνται ορισμένα ψωνια). Το όλο άγχος και η ψυχολογία μήπως χάσεις δεν αξίζουν καν. 54 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Γνωστος μου μου ζητουσε δανεικα με διαφορα προσχηματα,συνηθως επικληση στο συναισθημα ( μαλλον στο φιλοτιμο μου ) οπως οτι ηθελε να παρει κρεμα για το μωρο ή οτι χρωστουσε το παπι και θα του το παιρναν πισω. Στην πορεια εμαθα οτι χρωσταει σε ολη την Καλαματα,επισης εμαθα οτι παλιοτερα ειχε ανοιξει καμπανια στο fb οτι και καλα εχει καρκινο και μαζευει λεφτα για επεμβαση. Του εδωσε πολυς κοσμος λεφτα,αλλα στην πορεια μαθευτηκε,τον κυνηγησαν οι μισοι και εδωσε ενα ποσο πισω,αλλλα τι να το κανεις.. Οποτε βλεπω το μηχανακι του,ειναι εξω απο ΟΠΑΠ. Ο τζογος ειναι αρρωστεια. Και που να δεις τι γίνεται στο facebook με διαφορα τέτοια προφίλ να ζητάνε λεφτά επειδή δήθεν έχουν ανάγκη.
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Ο βομβαρδισμός για κατανάλωση μέσω του τηλεφώνου και του τζόγου, είναι προβλήματα που θα βγουν σε 20-30 χρόνια, όπου τα σημερινά θύματα δε θα έχουν στα 60-70 τους τίποτα στην άκρη καθώς η αποταμίευση γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Και επειδή οι εφαρμογές αυτές πατάνε πάνω στην ανθρώπινη φύση, ο γενικός πληθυσμός δεν έχει καμία ελπίδα 1
Frokiee Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Ο τζόγος είναι η ΝΤΡΡΡΡΡΟΠΗ της ανθρώπινης τυχαιότητας. Είναι ΠΑΡΑΚΜΗΗΗ.
Nera1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Gingerbread είπε Ο τζόγος είναι ένας εθισμός που αν και καταστροφικός τα κράτη τον επιτρέπουν, όπως και το τσιγάρο. Η ευαισθησία είναι επιλεκτική στις "ναρκωτικές ουσίες". Εντωμεταξύ βλέπω άπειρο κόσμο που παίζει στοίχημα. Και έχω την αίσθηση ότι κάτι ψιλοκερδίζουν. Εγώ λέω εδώ και 10 χρόνια να αγοράσω λαχείο και όλο το ξεχνάω Αν κατι ψιλοκερδιζαν,θα ειχαν κλεισει οι στοιχηματικες. 1
Macosj Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, greengr21 είπε https://www.businessdaily.gr/oikonomia/69845_nea-rekor-toy-tzogoy-stin-ellada-pontarismata-128-dis-sto-examino Ο απλος κοσμος δεν το εχει συνειδητοπησει αλλα πλεον ο τζογος με τις εκδοχες του στην χωρα μας ειναι η μεγαλυτερη μαστιγα της εποχης μας,μιλαμε για ασυλληπτα ποσα πλεον,κοσμος καταστρεφεται.Απλως δειτε το link και για τι ποσα μιλαμε στο εξαμηνο,η καραντινα απλως χειροτερεψε το προβλημα.Για να δωσω ενα παραδειγμα ποσο μεγαλο το νουμερο ειναι,τα εσοδα απο τον τουρισμο στο διαστημα Ιανουαριου-Αυγουστου ειναι 12.75δις.Και μιλαω για τον νομιμο τζογο,ουτε θελω να φανταστω τι γινεται αλλου... Αν ποντάρει ο Έλληνας το εξάμηνο 13 δισ τότε να μην κλαίγεται για την αύξηση των τιμών στις φακές και τα μακαρόνια
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Απόγευμα προς βράδυ ανήμερα Χριστουγέννων φέτος στα σύνορα των Ευζώνων, 2 με 2,5 ώρες αναμονή για να περάσεις τα σύνορα για Σκοπια.Ο λόγος; Το καζίνο Flamingo.
lordvec Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Πάντως οι 2 τελευταίες κυβερνήσεις, με τις ευλογίες των έξωθεν και άνωθεν αφεντικών τους φυσικά, δεν το βλέπουν έτσι. Έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον να γίνει πραγματικότητα η μεταφορά του καζίνου από την Πάρνηθα στο Μαρούσι. Τέτοια ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλους, γιατί να πρέπει ο άλλος να παίρνει τα βουνά δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις