Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Με το μετρημα των φυλλων δεν κερδιζες, αλλα αυξανες τις πιθανοτητες σου ισα ισα ωστε να ξεπερασεις το καζινο (μιλαμε για κατι ποσοστα +2.5% αν θυμαμαι καλα.

Οποτε για να κερδισεις πρεπει να παιζεις πολλα λεφτα αλλιως το κερδος ανα ωρα ειναι ασυμφορο, οποτε καλυτερα να πηγαινες να δουλεψεις.

Το ποκερ ειναι τελειως διαφορερικο, γιατι δεν παιζεις εναντια στο καζινο, αλλα εναντια σε αλλους παικτες, οπου μετραει παρα πολυ το skill παντα φυσικα μαζι με τα μαθηματικα.

Αυτό που λες είναι λίγο άτοπο, με το μέτρημα των φύλλων έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου οπότε σε long term νικάς το καζίνο που είναι και το ζητούμενο. Η λογική να συγκρίνουμε δουλειά με τζόγο δεν έχει καμία ουσία γιατί είναι μήλα με πορτοκάλια.

Όχι το πόκερ δεν είναι καθόλου διαφορετικό, είναι ΤΖΟΓΟΣ. Από που και ως που τζόγος είναι μόνο ότι παίζεις ενάντια σε ένα καζίνο κτλ. Δηλαδή αν παίξουμε μεταξύ μας ζάρια δεν είναι τζόγος;

Απλώς το πόκερ έχει κάτι που δεν έχει σχεδόν κανένα άλλο παιχνίδι το ΠΑΣΟ. Στο blackjack που δεν έχει πάσο γι' αυτό μετρούσαν φύλλα για να ξέρουν πότε θα κάνουν μεγαλύτερο bet. 

Όλα τα παιχνίδια που περιέχουν τράπουλα μπορείς να εκμεταλλευτείς την στατιστική, την μνήμη σου και αν είναι πόκερ τις αντιδράσεις του αντιπάλλου σου. Τα άλλα είναι απλά για τους ηλίθιους, η ρουλέττα είναι φτιαγμένη ώστε να πέφτεις στην πλάνη του τζογαδόρου και τα φρούτα για τους τέρμα ηλίθιους που έχουν εθιστεί και απλά θέλουν άμεσα παινίδι με δυνατότητα τρελού κέρδους χωρίς κανένα σκιλ.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγω ειμαι ασχετος απο στοιχημα αλλα δεν ειναι λιγο τραγικο να ανοιγει ενα τοπικ ενω στο φορουμ υπαρχει τοπικ "με ποια στοιχηματικη παιζετε" που εχει.....35 σελιδες;

με λιγα λογια: Όνος ύεται

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

εγω ειμαι ασχετος απο στοιχημα αλλα δεν ειναι λιγο τραγικο να ανοιγει ενα τοπικ ενω στο φορουμ υπαρχει τοπικ "με ποια στοιχηματικη παιζετε" που εχει.....35 σελιδες;

με λιγα λογια: Όνος ύεται

Δε θα το έλεγα τραγικό. 

Παιζω στοίχημα ≠ είμαι εθισμένος στον τζόγο

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Δε θα το έλεγα τραγικό. 

Προφανως και μεσα στο τζιρο που εβαλα στο αρχικο μου ποστ ειναι και το μισο ευρω που παιζει καποιος στο τζοκερ μια στο τοσο και αυτος που παιζει στοιχημα για τη πλακα του στο Μουντιαλ κτλπ αλλα και παλι η αυξηση του τζιρου τα τελευταια χρονια ειναι απιστευτη για το μεγεθος της χωρας.

Δημοσ.
17 hours ago, greengr21 said:

Ειδικά τα τελευταία χρόνια μιλάμε για τρομαχτική αύξηση των ποσών που παίζονται, αλλά τα βλέπεις και στην κοινωνία και γενικά, Facebook βομβαρδίζομαι στη κυριολεξία στις διαφημίσεις για τζόγο,έξω νεολαία μιλάει για φρούτα και στοίχημα συνέχεια, συνταξιούχοι παίζουν Κίνο όλοι τη μέρα, μιλάμε για αρρώστια πλέον, ακόμα και οι διάφοροι Σνικ και Αρχηγοί με τζόγο ασχολούντα....

Το 19 ο συνολικός τζίρος ήταν λίγο κάτω από 16 δις στον τζόγο σύνολο και τώρα στο εξάμηνο σχεδόν 13 δις, δεν τα γράφω για πλάκα μιλάω για μάστιγα, τρομαχτικά νούμερα.

Θα το γραψω με μια προταση.

it is in our nature to destroy ourselves.

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Προφανως και μεσα στο τζιρο που εβαλα στο αρχικο μου ποστ ειναι και το μισο ευρω που παιζει καποιος στο τζοκερ μια στο τοσο και αυτος που παιζει στοιχημα για τη πλακα του στο Μουντιαλ κτλπ αλλα και παλι η αυξηση του τζιρου τα τελευταια χρονια ειναι απιστευτη για το μεγεθος της χωρας.

Δεν αμφιβάλλω ότι είναι πρόβλημα ο εθισμός στον τζόγο, είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο βαθμό. Arguably, θα μπορούσε κανεις να πει ότι είναι και χειρότερος από αυτόν στα ναρκωτικά, καθώς σε καταστρέφει οικονομικά πολύ πιο γρήγορα.

Εγω αναφερόμουν όμως στον φίλο που χαρακτήρισε τραγικό ότι υπάρχει ποστ «σε ποια στοιχηματική παίζετε» με 35 σελίδες. Σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι όλοι αυτοί που παίζουν στοίχημα έχουν πρόβλημα με τον τζόγο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Μέγιστη παρανόηση το παραπάνω, που ωθεί πολύ κόσμο στον εθισμό. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις από τα τυχερά παιχνίδια είναι να είσαι ο ιδιοκτήτης κάποιας στοιχηματικής εταιρείας.

Αρχές 2000 κέρδιζα σεβαστα πόσα στο στοίχημα αλλά με υψηλό πολλαπλασιαστη και ποντάρισμα, το ισοζύγιο μου πρέπει να ήταν θετικό, αλλά υπήρξαν διάφορες συγκυριες και είχα εφαρμόσει κάποια κόλπα και το πέτυχα. Τώρα πρέπει να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στον ΟΠΑΠ και να έχουν δυσκολέψει πολύ, οι συγκυριες πήγαν περίπατο και τα κόλπα πήγαν στράφι, γενικά ασύμφορο να ασχοληθείς με αυτό, και μιλαω για ΟΠΑΠ, δεν το συζητώ για κάτι αλλά διαδικτυακα με ενα σωρό παγίδες και βάζα με μέλι που έχουν για να σε γλυκάνουν και να χάσεις.

Για τα υπόλοιπα παίγνια, θυμάμαι εναν καθηγητή μαθηματικών στην σχολή που σε φάση ελεύθερου χρόνου μας έλεγε ότι μπορείς να κερδίζεις συστηματικά στο πόκερ η black jack ένα από τα δύο, βάση συστήματος και διαβάσματος, υπήρχαν βιβλία και αυτός κέρδιζε τότε αλλά τελικά δεν ήθελε να ασχοληθεί στην ζωή του με τα παιχνίδια αυτά και τα σταμάτησε διότι όσο εσυ κερδίζεις κάποιος άλλος κλαιει και καταστρέφεται. Τώρα να μας έλεγε αλήθεια ή ψέμματα και προσπαθούσε να δικαιολογησει την αποψη του, δεν γνωρίζω. 

Δημοσ.

τι να πρωτοπουμε, νομιζετε ειναι τυχαιο οτι η μετοχη του οπαπ δινει πλεον απτα μεγαλυτερα μερισματα αναμεσα στις ελληνικες μετοχες;

ο κοσμος παει και σκορπαει τα λεφτα του αβερτα. Ειδικα οποιος ειναι απο επαρχια σιγουρα εχει παρατηρησει οτι πρωην καφετεριες/μπαρς εγιναν πλεον μαγαζια του οπαπ για φρουτακια/opap play ή οπως λεγονται. Βαλτε μετα και τον ηλεκτρονικο τζογο, βαλτε και οσους λιωμενους γουσταρουν να κανουν 2 ωρες ταξιδι για να πανε προς συνορα με Βουλγαρια ή Σκοπια για να παιξουν εκει στα καζινο στα συνορα.. επειδη τους δινουν δωρεαν ποτα (εκανες 2-3 ωρες οδηγησης θα χασεις και Χ ποσο στο καζινο αλλα οκ σου εδωσαν τσαμπα 2 τζιν τονικ).

Ολοι εχουν ταχα καποιο συστημα, ξερουν ποτε γυρναει...

για οσους δεν το εχουν διαβασει ισως βοηθησει και αυτη η μαρτυρια για να μπειτε λιγο στην ψυχολογια

https://www.oneman.gr/originals/zwntas-eksarthmenos-ap-ton-tzogo/

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ σ/κ πήγα καλά πάντως....μέχρι ενα μπασκετάκι πήρα under 156,5 και μπήκαν 155..😍 πήρα και ένα μεροκάματο απο γκραν κανάρια χτες το βράδυ..😄

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι 52 ετών έχω περάσει από διαφορά πάθη
drugs πουτανες τζόγο ποτό 

έφυγαν πολλά λεφτά από τη τσέπη μου δόξα το θεό μόνο δικά μου και ποτέ μα ποτέ δανεικά 

σήμερα συνεχίζω μόνο με στοίχημα από το οποίο γενικά είμαι χαμένος αλλά σε ποσά που δεν επηρεάζουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό 

πάντα χρειάζεται το κάτι τις η ζωή φτάνει να υπάρχει μέτρο 😉

• Like 4
Δημοσ.

γνωριζω ατομο το οποιο εχει θεμα ακομα με τον τζογο, χωρισε με την γυναικα του  παιζει στα χαρτια τα 3/4 του μισθου του και εαν δεν ηταν γραμμενο στους γονεις του το διαμερισμα στο οποιο ζει θα το χε πουλησει και αυτο. Μιλαμε για εθισμο ομως ενα παιδι που εχει δεν μπορει να ελεγξει το παθος του να του πληρωνει κανονικα διατροφη κλπ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων παίζουν στοίχημα είναι εθισμένοι στον τζόγο, ή θα εθιστούν σε αυτόν με το στοίχημα ως πύλη εισόδου.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, greengr21 είπε

Για να δωσω ενα παραδειγμα ποσο μεγαλο το νουμερο ειναι,τα εσοδα απο τον τουρισμο στο διαστημα Ιανουαριου-Αυγουστου ειναι 12.75δις.

Αυτό είναι λίγο πλασματικό.

Είναι σαν να συγρκίνεις πχ τις πωλήσεις ενός τομέα της οικονομίας με το principal amount της αγοράς παραγώγων. 

πρακτικά το μέγεθος της αγοράς στοιχήματος δεν είναι αν πχ παίζονται ονομαστικά Χ ευρώ αλλά η γκανιότα αυτού.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, forgotten είπε

γνωριζω ατομο το οποιο εχει θεμα ακομα με τον τζογο, χωρισε με την γυναικα του  παιζει στα χαρτια τα 3/4 του μισθου του και εαν δεν ηταν γραμμενο στους γονεις του το διαμερισμα στο οποιο ζει θα το χε πουλησει και αυτο. Μιλαμε για εθισμο ομως ενα παιδι που εχει δεν μπορει να ελεγξει το παθος του να του πληρωνει κανονικα διατροφη κλπ.

Μέτρια προς βαριά περίπτωση θα έλεγα. 

Άτομο δίνει όλα τα λεφτά μέχρι και για το γάλα του παιδιού του σε τζογο, οτιδήποτε αξίας πωληση με προτάσεις στον οποιονδήποτε για τζογο, για λεφτά σε ποντάρισμα. Εννοειται με γυναίκα τσακωμοι και χωρισμος. Απομόνωση από οικογένεια καθώς ζητάει δανεικα από όλους, κλοπές πέραν από τα παραπάνω, παρακαλια σε τογλυφους για δανεικά και θα τα πάρουν πίσω διπλα όταν ρεφάρει. (Ναι πολλές ταινίες βλέπω 😁). 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dante80 είπε

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων παίζουν στοίχημα είναι εθισμένοι στον τζόγο, ή θα εθιστούν σε αυτόν με το στοίχημα ως πύλη εισόδου.

Θα εκπλαγείς εάν μάθεις πόσοι ηλικίας 16-30 παίζουν στοίχημα είτε τακτικά είτε περιστασιακά. Το αποκλείω η «συντριπτική πλειοψηφία» αυτών να καταλήξουν εθισμένοι στον τζόγο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...