winawer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δοκιμασε να ξεπλυνεις στο χερι ενα απο τα ρουχα που εχουν τις σταμπες και δες αν το νερο θα αφρισει. Αν ναι κατι λαθος γινεται με το απορρυπαντικο. Ειτε αυτο που ανεφερε ο φιλος παραπανω οτι το βαζεις στη θεση του μαλακτικου οποτε δεν ξεπλενεται στο τελος είτε οτι βαζεις παραπανω ποσοτητα (δες τις οδηγιες) είτε οτι τα εχεις πολυ στριμωχτα και δεν ξεπλενονται. Και υγρο απορρυπαντικο που χρησιμοποιεις παλι μπορει να σου δημιουργησει προβλημα.
JakeKaufman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Fotis_Greece είπε Συμμαζεψου και να παντρευτεις να λυσεις αυτα τα θεματα ποιος είναι τόσο άχρηστος που πρέπει να παντρευτεί για να του δείξουν πως μπαίνει ένα απλό πλυντήριο;
SabotazNic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, eleftherios1970 είπε "Δοκίμασε να πλύνεις με απορροφητικό σε μορφή υγρού για να αποκλείσουμε τον ένα ύποπτο παράγοντα και όχι πολλά ρούχα μέσα." Δεν κατάλαβα τίποτα 😳 Απορρυπαντικο εννοουσε. Εχεις καθαρισει το πλυντηριο καθολου? Ξεκινας με την ταπα κατω δεξια (συνηθως) και το φιλτρο, προχωρας στα λαστιχα της πορτας, τοσο εσωτερικα οσο και κατω απο τα λαστιχα και τελειωνεις με πλυσιμο συρταριου απορρυπαντικου/μαλακτικου και πλυση με αυτο https://www.ab.gr/el-gr/eshop/Katharistika-Chartika-and-eidi-spitioy/Aposkliryntika-plyntirioy/Katharistiko-Frontidas-Plyntirioy-Roychon-250ml/p/7475812 Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από SabotazNic
lary7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Το φίλτρο του πλυντηρίου το έχεις καθαρίσει ποτέ;
HALF EVIL Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Πρώτα απ' όλα θα κάνεις το εξής. Θα βάλεις πλυντήριο χωρίς ρούχα , το πρόγραμμα για λευκά βαμβακερά στους 90 βαθμούς. Χωρίς απορρυπαντικό ή οτιδήποτε άλλο φυσικά. Το πλυντήριο κάθε μήνα θέλει ένα καθάρισμα από υπολείμματα που μένουν στον κάδο και γενικά στο πλυντήριο.
tigergreg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε ποιος είναι τόσο άχρηστος που πρέπει να παντρευτεί για να του δείξουν πως μπαίνει ένα απλό πλυντήριο; Πολλοι!!!🤣😍😂 1
eleftherios1970 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Πολλοι!!!🤣😍😂 Με πληγώνεις 😛 Το πλυντήριο είναι του 2017 https://www.lg.com/gr/plyntiria/lg-F4J5QN3W και μου το κάνει από την αρχή. Έχω κάνει την πλύση σκέτο μόνο με νερό όπως λέει το μανουαλ και αυτό με το ξίδι,καθάρισα και το φίλτρο (αυτό που μαζεύει τα πράγματά κάτω κάτω δεν είναι; ) δεν έχω βρει λύση. Για αυτό απευθύνθηκα σε εσάς τα τζιμανια 😎. Αυτές οι ταμπλέτες αλατιού τι είναι; 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Που μενεις? Νησι? Παραθαλασσια? Το νερο το πινετε? Μηπως να δεις αν υπαρχει τπτ σαν φιλτρο για την εισαγωγη νερου? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από SabotazNic
vs_skg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, eleftherios1970 είπε Με πληγώνεις 😛 Το πλυντήριο είναι του 2017 https://www.lg.com/gr/plyntiria/lg-F4J5QN3W και μου το κάνει από την αρχή. Έχω κάνει την πλύση σκέτο μόνο με νερό όπως λέει το μανουαλ και αυτό με το ξίδι,καθάρισα και το φίλτρο (αυτό που μαζεύει τα πράγματά κάτω κάτω δεν είναι; ) δεν έχω βρει λύση. Για αυτό απευθύνθηκα σε εσάς τα τζιμανια 😎. Αυτές οι ταμπλέτες αλατιού τι είναι; Εξουδετερωνουν τα αλατα του σκληρου νερου. Τα αλατα αυτα "δενουν" το απορρυπαντικο καμια φορα και δεν του επιτρέπουν να δουλέψει σωστα.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Πόσων χρονών είναι το πλυντήριο; Ξεκινα και κανε μια πλήρη πλύση χωρις απορρυπαντικά, τίποτα, μονο με το νερο. ...και πες μας
catmaster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, eleftherios1970 είπε και μου το κάνει από την αρχή. Μάλλον θα πρέπει να ψαχτείς για αποσκληρυντή νερού ....
insomniac01 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, eleftherios1970 είπε Με πληγώνεις 😛 Το πλυντήριο είναι του 2017 https://www.lg.com/gr/plyntiria/lg-F4J5QN3W και μου το κάνει από την αρχή. Έχω κάνει την πλύση σκέτο μόνο με νερό όπως λέει το μανουαλ και αυτό με το ξίδι,καθάρισα και το φίλτρο (αυτό που μαζεύει τα πράγματά κάτω κάτω δεν είναι; ) δεν έχω βρει λύση. Για αυτό απευθύνθηκα σε εσάς τα τζιμανια 😎. Αυτές οι ταμπλέτες αλατιού τι είναι; Παρόμοιο με εσένα έχω, ίδια χρονολογίας, αλλά Samsung με diamond κουβα. Βαλε κανα Calgon. Εχει προσφορα το Lidl στα 11 με αρκετες δοσεις μεσα.
tigergreg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Ρε παιδια αυτο δεν ειναι απο αλατα εκτος και μενει κερκυρα αλλα και παλι ακραιο ειναι. Μαλλον κακο ξεπλυμα ειναι....αγνωστο γιατι. Δεν πιστευω να το στουμπωνεις μεχρι επανω ωστε να μην μπορουν τα ρουχα να βολταρουν? 1
Makis38 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Όλα μα όλα τα ρούχα, ειδικά τα σκούρα, να τα γυρνάς το έξω - μέσα και μετά να τα βάζεις για πλύσιμο. Καταλαβαίνεις τι εννοώ φαντάζομαι. Τα υπόλοιπα, ότι είπανε τα παιδιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα