Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε να ξεπλυνεις στο χερι ενα απο τα ρουχα που εχουν τις σταμπες και δες αν το νερο θα αφρισει. Αν ναι κατι λαθος γινεται με το απορρυπαντικο.

Ειτε αυτο που ανεφερε ο φιλος παραπανω οτι το βαζεις στη θεση του μαλακτικου οποτε δεν ξεπλενεται στο τελος είτε οτι βαζεις παραπανω ποσοτητα (δες τις οδηγιες) είτε οτι τα εχεις πολυ στριμωχτα και δεν ξεπλενονται. Και υγρο απορρυπαντικο που χρησιμοποιεις παλι μπορει να σου δημιουργησει προβλημα.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis_Greece είπε

Συμμαζεψου και να παντρευτεις να λυσεις αυτα τα θεματα

ποιος είναι τόσο άχρηστος που πρέπει να παντρευτεί για να του δείξουν πως μπαίνει ένα απλό πλυντήριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, eleftherios1970 είπε

"Δοκίμασε να πλύνεις με απορροφητικό σε μορφή υγρού για να αποκλείσουμε τον ένα ύποπτο παράγοντα και όχι πολλά ρούχα μέσα."

Δεν κατάλαβα τίποτα 😳

Απορρυπαντικο εννοουσε. Εχεις καθαρισει το πλυντηριο καθολου? Ξεκινας με την ταπα κατω δεξια (συνηθως) και το φιλτρο, προχωρας στα λαστιχα της πορτας, τοσο εσωτερικα οσο και κατω απο τα λαστιχα και τελειωνεις με πλυσιμο συρταριου απορρυπαντικου/μαλακτικου και πλυση με αυτο https://www.ab.gr/el-gr/eshop/Katharistika-Chartika-and-eidi-spitioy/Aposkliryntika-plyntirioy/Katharistiko-Frontidas-Plyntirioy-Roychon-250ml/p/7475812

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα θα κάνεις το εξής.

Θα βάλεις πλυντήριο χωρίς ρούχα , το πρόγραμμα για λευκά βαμβακερά στους 90 βαθμούς. Χωρίς απορρυπαντικό ή οτιδήποτε άλλο φυσικά. Το πλυντήριο κάθε μήνα θέλει ένα καθάρισμα από υπολείμματα που μένουν στον κάδο και γενικά στο πλυντήριο. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

ποιος είναι τόσο άχρηστος που πρέπει να παντρευτεί για να του δείξουν πως μπαίνει ένα απλό πλυντήριο;

Πολλοι!!!🤣😍😂

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Πολλοι!!!🤣😍😂

Με πληγώνεις 😛

Το πλυντήριο είναι του 2017

https://www.lg.com/gr/plyntiria/lg-F4J5QN3W

και μου το κάνει από την αρχή.

Έχω κάνει την πλύση σκέτο μόνο με νερό όπως λέει το μανουαλ και αυτό με το ξίδι,καθάρισα και το φίλτρο (αυτό που μαζεύει τα πράγματά κάτω κάτω δεν είναι;  )  δεν έχω βρει λύση.

Για αυτό απευθύνθηκα σε εσάς τα τζιμανια 😎.

Αυτές οι ταμπλέτες αλατιού τι είναι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που μενεις? Νησι? Παραθαλασσια? Το νερο το πινετε? Μηπως να δεις αν υπαρχει τπτ σαν φιλτρο για την εισαγωγη νερου? 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, eleftherios1970 είπε

Με πληγώνεις 😛

Έχω κάνει την πλύση σκέτο μόνο με νερό όπως λέει το μανουαλ και αυτό με το ξίδι,καθάρισα και το φίλτρο (αυτό που μαζεύει τα πράγματά κάτω κάτω δεν είναι;  )  δεν έχω βρει λύση.

Εξουδετερωνουν τα αλατα του σκληρου νερου. Τα αλατα αυτα "δενουν" το απορρυπαντικο καμια φορα και δεν του επιτρέπουν να δουλέψει σωστα. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, eleftherios1970 είπε

Μάλλον θα πρέπει να ψαχτείς για αποσκληρυντή νερού ....

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, eleftherios1970 είπε

Με πληγώνεις 😛

Παρόμοιο με εσένα έχω, ίδια χρονολογίας, αλλά Samsung με diamond κουβα. Βαλε κανα Calgon. Εχει προσφορα το Lidl στα 11 με αρκετες δοσεις μεσα. 

Δημοσ.

Ρε  παιδια   αυτο  δεν  ειναι  απο  αλατα  εκτος  και  μενει   κερκυρα  αλλα   και  παλι   ακραιο   ειναι.

Μαλλον   κακο   ξεπλυμα  ειναι....αγνωστο   γιατι.

Δεν  πιστευω   να  το  στουμπωνεις   μεχρι  επανω   ωστε  να  μην   μπορουν   τα  ρουχα  να  βολταρουν?

• Like 1
Δημοσ.

Όλα μα όλα τα ρούχα, ειδικά τα σκούρα, να τα γυρνάς το έξω - μέσα και μετά να τα βάζεις για πλύσιμο. Καταλαβαίνεις τι εννοώ φαντάζομαι. Τα υπόλοιπα, ότι είπανε τα παιδιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...