verylife78 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 ιστοριες καθημερινης τρελας ... Θα φας και αλλο χρονο για να της κανεις τι? το πολυ να δουν το εγγραφο και να γελανε, τιποτα αλλο δεν προκειται να γινει, σε αντιθεση με εσας που θα χασετε τον χρονο σας. Καλο σας βραδυ
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Fir3fly είπε Πήγα σήμερα για ένα θέμα μου στον τοπικό εφκα της γειτονιάς μου, και ενώ είχα κλείσει ηλεκτρονικό ραντεβού στις 13.40 και ήθελα απλά να ρωτήσω κάτι, μίλησα με μια υπάλληλο τους στις 14.30 και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: "Μετα τις 14.00 δεν εξυπηρετούμε" "Μα είχα κλείσει ηλεκτρονικό ραντεβού στις 13.40 και η ώρα είναι 14.30 και περιμενω τόση ώρα...." "Να κλείσετε καινούργιο ραντεβού" "Μα μια ερώτηση θέλω να κάνω ,δεν έχω κάποιο αίτημα.... Απλά να μου πείτε τι δικαιολογητικά να φέρω" Και με ένα τουπε, μου έδωσε μια φωτοτυπία και μου είπε αν δεν τα φέρεις δεν εγκρίνεται η αίτηση σου. Με εκνευρισε τόσο πολύ, που ενώ ήμουν ευγενική με αντιμετώπισε με ειρωνεία, το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; Και μπορω κάπου να το καταγγείλω; Γνωστο πρόβλημα σε πολλούς που κλείνουν ραντεβού στον ΕΦΚΑ. Είτε να βγάλουν εγκύκλιο να παρατείνουν το ωράριο εργασίας και να συμβαδίζει με αυτό του συστήματος είτε να τσακιστει οποίος ασχετος το έφτιαξε να ενημερωθεί ποτε εργάζονται στην κάθε υπηρεσία και να τροποποιήσει τις διαθέσιμες ώρες στο σύστημα. Παρομοίως, μην κάνει κανένας το λάθος και κλείσει ραντεβού στις 8 το πρωί γιατί θα τα βρει κλειστά, πήγε ένας γνωστός μου ο οποίος νόμιζε ότι είχανε απεργία και τα είχε χαμμενα γιατί δεν έβρισκε κανέναν, μια προϊσταμένη σήκωσε το ρόλο και τον ενημέρωσε ότι ανοιγουν αργότερα (11 νομιζω). Άλλη φορά πριν 5 έτη μας έτυχε να κλείσουμε απογευματινό ραντεβού με το 1535 σε δημόσιο νοσοκομείο και όταν βρήκαμε την γραμματεία ήταν κλειστά τα γραφεια και σε ανακοίνωση έγραφαν πως ανοίγουν αργότερα σε μισή ώρα μετά. Εάν όμως πάω εγω στον γιατρό με καθυστέρηση ποιος θα φταίει; Ο κόσμος ήταν εκεί μπροστά περίμενε και γκρίνιαζε πως κράτος και σύστημα μας έχει χεσμενους. Τελικα πήγα στον γιατρό με καθυστέρηση, δεν μου είπε κάτι γιατί προφανώς γνώριζε το πρόβλημα. Για τις συμπεριφορές στο δημόσιο, γνωστο θέμα εδώ και πολλές δεκαετίες.
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Μη σου κάνει εντύπωση τίποτα. Spoiler (Το ζω με τον Δήμο Ιωαννιτών, εδώ και ενάμιση χρόνο) 20 λεπτά πριν, verylife78 είπε Καλο σας βραδυ Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα να έχωμε. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias 1
Fir3fly Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Γνωστο πρόβλημα σε πολλούς που κλείνουν ραντεβού στον ΕΦΚΑ. Είτε να βγάλουν εγκύκλιο να παρατείνουν το ωράριο εργασίας και να συμβαδίζει με αυτό του συστήματος είτε να τσακιστει οποίος ασχετος το έφτιαξε να ενημερωθεί ποτε εργάζονται στην κάθε υπηρεσία και να τροποποιήσει τις διαθέσιμες ώρες στο σύστημα. Ήμουν στην ώρα μου στο ραντεβού, πολύ πριν τις 2, και περίμενα τόση ώρα να με εξυπηρετήσουν γιατί ήταν και μια άλλη κοπέλα με ένα μωρό που εξυπηρέτησαν εκείνη πρώτη παρ' όλο που είχα και ραντεβού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα