Προς το περιεχόμενο

Pi Network - Τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

αυτοι που το εφτιαξαν εχουν βγαλει ηδη απο τις διαφημισεις

Εχεις λυσσαξει ρε παλιοπαιδο

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 minutes ago, StamTheMan said:

Εχεις λυσσαξει ρε παλιοπαιδο

ε ναι δεν μπορω να ακουω οτι χαρισε λεφτα ο τυπος. κανεις δεν χαριζει εν ετος 2025. το ποσα pi εχει αυτος και η ομαδα του και το ποσα εχει δωσει κανεις δεν το ξερει.επισης το τι λεφτα εχουν βγει απο διαφημισεις οπως και κατα ποσο εχει στοιχεια απο το kyc ειναι αλλες ιστοριες. δεν αμφιβαλλω οτι καποιοι εβγαλαν λεφτα απο το τιποτα χωρις να τους στοιχισει αλλα ναι και οι δημιουργοι δεν το εφτιαξαν για να ΜΗΝ βγαλουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, poulinos είπε

ε ναι δεν μπορω να ακουω οτι χαρισε λεφτα ο τυπος. κανεις δεν χαριζει εν ετος 2025. το ποσα pi εχει αυτος και η ομαδα του και το ποσα εχει δωσει κανεις δεν το ξερει.επισης το τι λεφτα εχουν βγει απο διαφημισεις οπως και κατα ποσο εχει στοιχεια απο το kyc ειναι αλλες ιστοριες. δεν αμφιβαλλω οτι καποιοι εβγαλαν λεφτα απο το τιποτα χωρις να τους στοιχισει αλλα ναι και οι δημιουργοι δεν το εφτιαξαν για να ΜΗΝ βγαλουν

Έτσι ακριβώς,είναι όπως στα crypto airdrops,τι κερδίζει η ομάδα που κάνει τα airdrops? Μα φυσικά τα fees από τις δραστηριότητες των χρηστών που farmαραν την πλατφόρμα η το δίκτυο,τα fees αυτά ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια δολλάρια,το ίδιο ισχύει και στο πι,πρέπει να έχουν βγάλει τρελά λεφτά από τις διαφημίσεις,δεν έχω δει Blockchain project με 20 εκατομμύρια kyc χρήστες,πρέπει να έχουν βγάλει γύρω στο $1 δις από τις διαφημίσεις και φυσικά αυτός είναι ο λόγος που η συνολική κεφαλαιοποίηση είναι γύρω στα $60δις👍είναι μια κερδοφόρα business,νομίζω είναι το πρώτο network που είναι ad based instead of fee based.👍

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1
Δημοσ.
On 05/05/2025 at 17:51, nikos5800 said:

Έτσι ακριβώς,είναι όπως στα crypto airdrops,τι κερδίζει η ομάδα που κάνει τα airdrops? Μα φυσικά τα fees από τις δραστηριότητες των χρηστών που farmαραν την πλατφόρμα η το δίκτυο,τα fees αυτά ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια δολλάρια,το ίδιο ισχύει και στο πι,πρέπει να έχουν βγάλει τρελά λεφτά από τις διαφημίσεις,δεν έχω δει Blockchain project με 20 εκατομμύρια kyc χρήστες,πρέπει να έχουν βγάλει γύρω στο $1 δις από τις διαφημίσεις και φυσικά αυτός είναι ο λόγος που η συνολική κεφαλαιοποίηση είναι γύρω στα $60δις👍είναι μια κερδοφόρα business,νομίζω είναι το πρώτο network που είναι ad based instead of fee based.👍

δεν το εχω ψαξει με crypto αλλα ναι σιγουρα εχουν βγει πολλα λεφτα απο τις διαφημισεις. συν οτι κερδιζεις και status αν πχ καποια στιγμη θες να πας σε μια χ εταιρεια. οτι πχ εγω εφτιαξα αυτο + followers + views σε utube κτλ.δηλαδη τα εσοδα ερχονται ΚΑΙ απο side "quests" 😛 . οποτε εννοειται οτι αυτοι ειναι οι κερδισμενοι.και ποιος μου το λεει οτι δεν εξαργυρωσε και αλλα 200.000 pi αυτος και οι δικοι του ή οι φιλοι του. οποτε ναι δεν το εκανε για την ψυχη της γατας του. οτι απο αυτα πηραν και οι χρηστες καποια χρηματα ηταν λογικο διοτι λογω των χρηστων εφτασε το hype και γενικα ολο αυτο το project μεχρι εκει που εφτασε.αν δεν το κατεβαζαν χρηστες τοτε δεν θα εβγαζε τιποτα ουτε αυτος

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν έχω κλικάρει σε καμία διαφήμιση και τις είχα πάντα κλειστές. Τα προσωπικά δεδομένα μας τα έχουν όλοι όσοι δουλεύουν στο σύστημα, είτε κράτος είτε επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε.

Δημοσ.
16 hours ago, changlee said:

Εγώ δεν έχω κλικάρει σε καμία διαφήμιση και τις είχα πάντα κλειστές. Τα προσωπικά δεδομένα μας τα έχουν όλοι όσοι δουλεύουν στο σύστημα, είτε κράτος είτε επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε.

καλα οτι τα προσωπικα μας δεδομενα υπαρχουν παντου ειναι αλλη ιστορια.απλα σε κανενα crypto οσο ξερω δεν δινεις στοιχεια εκτος απο το δικο του:p

Δημοσ.

Παίδες υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με τα exchanges κλπ; 

Για πείτε για νουμπάδες, αν θελήσουμε να κάνουμε δοκιμές τι να προτιμήσουμε (και πώς).

OKX γράφτηκα πχ (δεν έχω κάνει verification βέβαια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα αγοράσει 100 coins στα 0.8 ευρώ. Έβαλα εντολή πώλησης στο 1.6 τώρα που έγινε δυνατό pump. Ελπίζω να το πιάσει. Αν πλησιάσει 2 ευρώ θα σπρώξω και κάποια από τα mined που έχω διαθέσιμα. Δε πιστεύω να πάει πολύ παραπάνω. Και αγορά πάλι όταν ξαναπεσει

Επεξ/σία από dimitris21gr
Δημοσ.

αν μεταφερω αγορασμενα τοκενς απο καποιο ανταλλακτήριο στην εφαρμογή του pi , υπάρχει περίπτωση να ανεβάσω τον ρυθμό εξορυξης?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, spiritclay είπε

αν μεταφερω αγορασμενα τοκενς απο καποιο ανταλλακτήριο στην εφαρμογή του pi , υπάρχει περίπτωση να ανεβάσω τον ρυθμό εξορυξης?

Αν τα lockαρεις για κάποιους μήνες/χρόνια νομίζω πως ναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω ρε ανέβηκε πάρα πολύ,πούλησα στο bottom στα $0.61c 2300pi😅μπράβο μου,πρώτη φορά θα πω μπράβο στον εαυτό μου😁 ρε δώστε τα unverified pi τώρα να μου φύγει ο καημός 😁

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...